Od dawna zastanawia mnie to czy Facet może nosić Damskie rajstopy( pomijając fetyszystów i innych) po prostu przychodzi zima i nie ma co pod spodnie włożyć, getry się włoży to zaraz spadają ściągają się, uważam że rajstopy dla facetów to dobre rozwiązanie, jak i na zimę jak i na lato w chłodne dni do krótkich spodenek,
Czy taki trend mody zagości na ulicach czy raczej nie ?
oczywiście chodzi mi o Lato w tym wypadku.
a na zimie to wiadomo w krótkich spodenkach raczej się nie chodzi ;p
lista tematów
Facet w rajstopach ? strona 1 z 5
Przepraszamy, nie możemy zrelizować twojego połączenia, prosimy spróbować później.
mako405: Od dawna zastanawia mnie to czy Facet może nosić Damskie rajstopy( pomijając fetyszystów i innych) po prostu przychodzi zima i nie ma co pod spodnie włożyć, getry się włoży to zaraz spadają ściągają się, uważam że rajstopy dla facetów to dobre rozwiązanie, jak i na zimę jak i na lato w chłodne dni do krótkich spodenek

nie

Jeszcze ogolcie nogi, pachy, ręce, krocze, zacznijcie malować rzęsy, nakładać tapete, farbować włosy na platyne i w ogóle będzie cacy

Kalesony się zakłada, a nie szuka pretekstu do zakładania rajstop

Jasne... nie ma problemu, załóż rajstopy i chodź sobie po mieście, pewnie będziesz prekursorem nowej mody ;)
uhhhuu ale pomysl

moze i w nowych trendach to kiedys przejdzie
zastanawiam sie tylko jakie buty mialby do takiego zestawienia dobrac facet.
Kobiety w zakladajac spodenki i rajstopy ubieraja raczej szpilki albo co niektore baleriny, no a facet? i to jeszcze latem?
moze mokasyny?

Bo chyba raczej sandaly, adidasy i dzaponki odpadaja

O Boże..

Z tym się zgodzę jak najbardziej, zwłaszcza co do pach, bo jak widzę faceta, któremu wystają włosy stamtąd too..

Módlmy się, aby taki trend nigdy nie zagościł na ulicach. Zimą zakłada się kalesony, a latem niby po co rajstopy facetom ?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.