Robert Kupisz i jego kolekcja inspirowana powstaniem Warszawskim.
Pokaz urządzony w Muzeum Powstania Warszawskiego, w hołdzie młodym uczestnikom tego historycznego wydarzenia.
Troszkę mnie to zaintrygowało, więc dzielę się.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Kreacji było wiele wiele więcej, całość kolekcji dostępna w sieci.
Co sądzicie o łączeniu mody z historią?
Czy czerpanie inspiracji z przeszłych epok jest czymś na topie, co ma szanse zaistnieć w masówce?
lista tematów
Robert Kupisz
Spodnie z trójki są okej, założyłabym.
Faceci trochę jak geje, ale ubrania są nawet nawet.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Szczerze powiedziawszy nie spostrzegłam sie w którym momencie przeszło z kobiet do mężczyzn, ale kolekszyn fajna. Bardzo intrygująca. Z damskich 1 i 3 mi się bardzo podoba. Obczaję w necie więcej. ;)
Konto usunięte: Co sądzicie o łączeniu mody z historią?
Czy czerpanie inspiracji z przeszłych epok jest czymś na topie, co ma szanse zaistnieć w masówce?
Laczenie mody z historia bylo od zawsze. Tutaj nawiazuje jedynie do konkretnego wydarzenia historycznego.
Od zawsze znane tez jest czerpanie inspiracji z przeszlych epok o czym pisalam w temacie o rajstopach dla panow

Oczywiscie, ze ma szanse zaistniec w masowce. Kolekcja jest fajna, nie mialaby problemu odnalezc sie na ulicach XXI wieku.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
było, jest i będzie. moda też zatacza koło, ciągle coś się powtarza i odkrywa na nowo.
Konto usunięte: Czy czerpanie inspiracji z przeszłych epok jest czymś na topie, co ma szanse zaistnieć w masówce?
ma szansę zaistnieć? przecież istnieje cały czas;).
Ale dramat, takich szmat nie wziąłbym nawet do polerowania felg.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

massacre: Laczenie mody z historia bylo od zawsze. Tutaj nawiazuje jedynie do konkretnego wydarzenia historycznego.
Chodzi raczej o to, że na ulicach nie widuję. Będąc za granicą - widziałam. W Polsce nie bardzo.
Konto usunięte: Chodzi raczej o to, że na ulicach nie widuję. Będąc za granicą - widziałam. W Polsce nie bardzo.
to bardzo ciekawe, bo jest tego pełno. chociażby najprostszy przykład - oficerki. nie nosiło się ich przez jakiś czas, teraz się powraca, może w tym roku królują tandetne koturny z futerkiem, ale oficerki w tym droższym wydaniu, zupełnie klasyczne, proste.
sukienki szmizjerki, kapelusze i tak można wymieniać w nieskończoność.