"Angélique Monique-Paulet Boyer Rousseau (ur. 4 lipca 1988 w Saint-Claude), urodzona we Francji, meksykańska aktorka. Z Francji wyjechała wraz z rodzicami w 1990 roku. Zamieszkała w Meksyku, gdy miała 2 lata. Pierwsze kroki w show-biznesie postawiła w wieku 11 lat, dołączając do dziecięcej grupy muzycznej Rabanitos Verdes. Po ukończeniu szkoły rozpoczęła naukę w Centrum Kształcenia. Znana z serialu Zbuntowani, w którym wcieliła się w rolę Victori 'Vico' Paz."
Ja ją oglądam obecnie w telenoweli Teresa. Zbuntowanych nie oglądałam ale ostatnio naszło mnie, że znów jakąś telenowelę bym obejrzała, no i ta mi się nawet spodobała :D
Zdjęcia:
I w wersji blond:
1. Podoba Wam się ta meksykańska aktorka?
2. W skali od 1 do 10?
3. Oglądacie/oglądaliście jakieś telenowele?
Pozdrawiam :)
lista tematów
Teresa :) strona 2 z 4
Podbijam, poza tym chyba jest mocno "zrobiona", dam 4.
"Zbuntowanego Anioła", "Luz Marię" i "Fiorellę", łoo, kiedy to było, całymi rodzinami się oglądało...
SailorMoon: Jak obejrzałam to pierwszy raz, to też miałam podobne odczucia. Do tej pory ciężko mi stwierdzić, czy mi się podoba ten typ urody czy nie Ale trzeba przyznać, że jej twarz jest dość charakterystyczna :)
Ta charakterystyczność nie idzie w dobrym kierunku. Przypomina mi elfa, który ma stuningowane policzki, nos i dziwny ksztalt ust

Ale figurę wydaje sie mieć fajną ! :D.
Aż sprawdziłam kiedy to leciało, 12-13 lat temu :).

No niby tam operacje plastyczne są na porządku dziennym, ale patrząc na jej "młodsze" foty, to ona chyba jednak ma swoją tą twarz :D (ale ręki sobie uciąć nie dam)

Konto usunięte: "Zbuntowanego Anioła", "Luz Marię" i "Fiorellę", łoo, kiedy to było, całymi rodzinami się oglądało...
I cholercia, te aktorki zawsze były takie obłędnie ładne

MaqdaIena: Ta charakterystyczność nie idzie w dobrym kierunku. Przypomina mi elfa, który ma stuningowane policzki, nos i dziwny ksztalt ust
Ciekawe masz odczucia

Ło matko, ale ten czas leci :D
SailorMoon: Figura super. W tych blond włosach przypomina na tych fotkach Lindsay Lohan, w
ładniejszej wersji oczywiście :D
A no! Gdyby się przyjrzeć to faktycznie. :D Ale tylko wtedy, mi na pierwszy rzut oka ciężko to stwierdzić.
Żebyś wiedziała...

nie nie, zupełnie nie mój typ
daje 3
za małolata, jak miałam ok 10 lat to sie oglądało, a jakże. obecnie nie wyobrażam sobie, że mogłabym to oglądać :) kiedyś z przyjacielem włączylismy sobie coś z nudów to mi zasnął

Kiniowska: Żebyś wiedziała... Później się nawzajem wołałyśmy, bo "nasz serial". Z zakupów pędem o domu, żeby ani sekundy nie przegapić. :D
Czasem dobrze się tak odstresować i odmóżdżyć

To chyba z 10 lat miałam jak to leciało ;p fajne czasy :D
Oj ja też tak miałam przez ostatnie lata. Ale od 2 tygodni mnie naszło żeby znów te latynoskie klimaty pooglądać, bo znudziły mi się te amerykańskie a na te polskie już nie mogę patrzeć...

Vico Paz w blondzie jej ładnie, w ciemnych włosach jak zupełnie inna osoba :D
ma świetną figurę, jeśli chodzi o twarz to daleko do ideału ale ma coś w sobie - oryginalna buzia
Nie podoba mi się, jest cholernie sztuczna.
A co do telenowel obecnie nie oglądam nic,
ale kuźwa kto w końcówce lat 90 nie oglądał Zbuntowanego?
Każdy dzieciak praktycznie.
Ta sama liga 'kultowości', co bajki na polonii 1, czy odkodowany canal + ;)