"Angélique Monique-Paulet Boyer Rousseau (ur. 4 lipca 1988 w Saint-Claude), urodzona we Francji, meksykańska aktorka. Z Francji wyjechała wraz z rodzicami w 1990 roku. Zamieszkała w Meksyku, gdy miała 2 lata. Pierwsze kroki w show-biznesie postawiła w wieku 11 lat, dołączając do dziecięcej grupy muzycznej Rabanitos Verdes. Po ukończeniu szkoły rozpoczęła naukę w Centrum Kształcenia. Znana z serialu Zbuntowani, w którym wcieliła się w rolę Victori 'Vico' Paz."
Ja ją oglądam obecnie w telenoweli Teresa. Zbuntowanych nie oglądałam ale ostatnio naszło mnie, że znów jakąś telenowelę bym obejrzała, no i ta mi się nawet spodobała :D
Zdjęcia:
I w wersji blond:
1. Podoba Wam się ta meksykańska aktorka?
2. W skali od 1 do 10?
3. Oglądacie/oglądaliście jakieś telenowele?
Pozdrawiam :)
lista tematów
Teresa :) strona 4 z 4
och zbuntowany anioł pamiętam tę telenowelę, mega mnie wciągnęła
nawet zespół taneczny w którym w gimnazjum tańczyłam nazywał się "Rebel Angels"
a dziewczyna ładna, ale jak zobaczyłam zdjęcia w wersji blond to miałam wrażenie że to dwie różne babki
SailorMoon: 1. Podoba Wam się ta meksykańska aktorka?
2. W skali od 1 do 10?
3. Oglądacie/oglądaliście jakieś telenowele?
W blondzie tak, jako szatynka już mniej. Ładna babka ale jak już ludzie zauważyli - ma coś z twarzą co drażni.
Nie wiem, nie bawię się dziś w skale.
Pewnie, że tak. Esmeraldę, Paulinę, Rosalindę, Dziki księżyc i jeszcze jakąś, mega mnie wciągnęła ale za chiny sobie tytułu nie przypomnę :( a to była moja ulubiona. Teraz tego gów nicha nie oglądam ale seriale znowóż... Echhhh..
Ja chyba nie znam nikogo, kto chociaż paru odcinków nie oglądał

Ahahahah :D a co tańczyliście :D ?
A pamiętasz o co tam chodziło, kto występował? Mniej więcej? To może ktoś skojarzy i powie tytuł :D Pozgaduję - Paloma, Luz Maria, Przyjaciółki i rywalki? :D
Ja też już nie bardzo, ale coś tam mi się tam kojarzy, że zabawna była :D
To se ne wrati ;( ... :D
SailorMoon: A pamiętasz o co tam chodziło, kto występował? Mniej więcej? To może ktoś skojarzy i powie tytuł :D Pozgaduję - Paloma, Luz Maria, Przyjaciółki i rywalki? :D
No a o czym może być telenowela :D o miłosnych rozterkach i wojnach między rodami ;p pamiętam, że występowała piękna kobieta i tyle;p