Panie i Panowie. Chciałabym abyście napisali co sądzicie o ubieraniu pełnych majtek do legginsów różnego rodzaju ( bawełna, al'a skóra itp ) ?
Ja osobiście uważam, że nie wygląda to dobrze.
Nie oceniamy PUPY tej pani tylko ubiór.
Taka moda? strona 1 z 5
Odsłonięta pupa w leginsach wygląda bardzo sexownie pod warunkiem, że jest zgrabna (nie ważne czy duża czy mała ) no i nie odznaczają się majtki

Często spotykane wśród nastolatek, sweet nastolatek. Kiedyś sama się tak ubrałam a teraz nie mogę na to patrzeć. Ohyda.

nie we wszystkich legginsach widać majtki :) poza tym jeśli rozmiar majtek jest dobrze dobrany to nie odznaczają się na tyłku

wyglada jak pupa w samych rajtkach

co innego bardzo obcisle rurki, czy nawet ten mix jeansow i legg, co innego zwyczajne, rajstopowe legginsy:)
Szkoda, bo pierwotnie legginy to ubior bardziej sportowy niz wyjsciowy ;)
Wg mnie leginsy i obuwie sportowe dobrze wygladaja, jak wszystko z reszta, jesli potrafi sie to odpowiednio dopasowac. W koncu nie mamy jednego modelu ani leginsow, ani tym bardziej obuwia sportowego.
@Adi, przeczytaj dokładnie co napisałam. Nie sprecyzowałeś. Klasyczne obuwie do biegania wyglada beznadziejnie w każdym zestawieniu z ubiorem wyjściowym.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ja ogólnie nie lubię legginsów... zakładam je jedynie na zajęcia z tańca na których instruktorka musi widzieć co i czym robię ;) i tak nawet do tego musiałam się jakoś przekonać...