Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
HOT TEMAT! strona 12 z 23
regulka pasuje do swetra cardigana xD
bikini na plaze, jednoczesciowy na basen
dlugie u kobiety
krotkie (ale nie golone maszynka) u mezczyzny
zalezy. Latem not i w makijazu dziennym NOT. Na wieksze wyjscie hot.
klasyk, wszystko zalezy od caloksztaltu
HOT u Cavalliego, NOT u kobiet powyzej 40-tki xD
pociagne temat zakietu, jaka roznica jest miedzy zakietem a marynarka?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A może taka definicja: marynarka? :)
http://ediva.pl/kurtki-plaszcze-/3438-marynarka-zakiet-figl.html
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No ale jeśli to synonimy, to byc może nigdy nie używało się tego słowa w rejonach Polski, z których pochodzę?
Chanel, Prada
dominujący kolor w Waszej szafie?
Możliwe... u mnie od zawsze się mówi "Żakiet", o wiele częściej niż marynarka damska. No i nie wspominając o fakcie, że w dobie zakupów online to słowo jest tak często używane jak i np. jakiś płaszcz lub kurtka
Mleczkiem do demakijażu Lancome, jeśli mam makijaż, tonerem z Elemis, wodą micelarną Lancome, cleanserem Yes to Cucumbers. 2-3 razy w tygodniu maska oczyszczająca Rodial i mikrodermabrazja z Body Shopu.
Ulubiony płyn do kąpieli?
Chanel.
Biały.
Szybki prysznic.Bungee.Elegancki.Dresy.Szczotki.To jest żakiet.

Jakiego rodzaju butów masz najwięcej (szpilki, baleriny, trampki, etc)?