Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
HOT TEMAT! strona 8 z 23

Peeling ze sklepu vs. peeling własnej roboty? Do ciała czy do twarzy?
Gejszalicious, bo Samsung chyba robi takie same piloty. Ten akurat jest do kina domowego i tv, więc jest nieco dłuższy niż ten co mieliśmy tylko do tv. W sumie mamy trzy piloty do Samsunga
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
W sumie nie. Jeden jest tylko na tv, drugi jest dłuższy na tv i kino domowe, żeby używać jeden, trzeci jest na smart tv i 3D
Używam najczęściej tego długiego lol
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jakie szczegóły można wyłapać z rozmazanego tła zdjęcia
Żeby nie było, pytanie na kontynuację:
Ulubiony serial wszechczasów?