Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 6 z 23
Eh nie łatwiej było napisać jasny odcień zieleni :D Oj czepiam się wy kobiety już tak macie że potraficie sobie skomplikować coś tak prostego jak kolor :D No ale do zielonej spódnicy chyba pasuje coś ciemnego prawdę mówiąc na końcowy efekt ubioru składają się pewne czynniki które trzeba uwzględnić przy takim doborze czyli zapewne odpowiednie buty do warunków panujących na dworze czy tam miejsca do którego się wybieramy za mało informacji podałaś :D
Związane. Przywykłam i jest mi tak wygodniej, co wcale nie znaczy, że nie noszę rozpuszczonych. :)Czarna.Sandalki i japonki.Czapka.
Całkowicie obojętne - ważne, aby ciepłe. :)
Na lato - spodnie, szorty, spódnica czy sukienka?
Całkowicie obojętne - ważne, aby ciepłe. :)
Na lato - spodnie, szorty, spódnica czy sukienka?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Eh nie łatwiej było napisać jasny odcień zieleni :D Oj czepiam się wy kobiety już tak macie że potraficie sobie skomplikować coś tak prostego jak kolor :D No ale do zielonej spódnicy chyba pasuje coś ciemnego prawdę mówiąc na końcowy efekt ubioru składają się pewne czynniki które trzeba uwzględnić przy takim doborze czyli zapewne odpowiednie buty do warunków panujących na dworze czy tam miejsca do którego się wybieramy za mało informacji podałaś :D
Wiem mój drogi z czym to połączyć, nie prosiłam o RADĘ, to tylko było takie pytanko na początek zabawy