Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 5 z 23
Konto usunięte: moze pracuja w jakims biurze z dobra klima i tylko w upale sa podczas przebiegniecia z domu do pracy
tez mam klime w biurze, ale przy 35 stopniach wystarczy 15 minut na zewnatrz :)
no to tez ladnie, do tego masz morskie powietrze a nie miejski zaduch. My w weekendy tylko nad wode uciekamy.
do konca pazdziernika

Zazwyczaj wrzesien jest cieplejszy niz sierpien

jak nie zmywasz naczyn to trzyma nawet tydzien :D (w upale nie gotuje, wiec i nie zmywam lol)
dwie warstwy :) choc neony trzeba dosyc ostroznie nakladac, bo latwo uzyskac brzydkie smugi (podobne do tych z zoltych lakierow)
co 4 tygodnie na facial i co 4 tygodnie na wosk
ile torebek macie w swojej kolekcji?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
to nie wiem jak one to robia

massacre: no to tez ladnie, do tego masz morskie powietrze a nie miejski zaduch. My w weekendy tylko nad wode uciekamy.
heh, morskie powietrze to czesto zapach smierdzacych glonow xD no ale ogolnie wiem o czym mowisz, w wiekszym miescie jednak jest inaczej :)
jak dla mnie to moze caly rok taka pogoda trwac, nie lubie zimna xD
massacre: jak nie zmywasz naczyn to trzyma nawet tydzien :D (w upale nie gotuje, wiec i nie zmywam lol)
dwie warstwy :) choc neony trzeba dosyc ostroznie nakladac, bo latwo uzyskac brzydkie smugi (podobne do tych z zoltych lakierow)
gotuje, wiec nie zmywam (no myje moj kubek po kazdej wypitej kawie i to by bylo na tyle xD). ale kurcze kazdy jeden lakier wytrzymuje mi max 2 dni bez odpryskiwania, jeszcze chyba nie spotkalam sie z takim, ktory by wytrwal tydzien xD
z 10

najgorsza fryzura, jaka mieliscie na glowie?
same here :)
Konto usunięte: ale kurcze kazdy jeden lakier wytrzymuje mi max 2 dni bez odpryskiwania, jeszcze chyba nie spotkalam sie z takim, ktory by wytrwal tydzien xD
no co Ty o.O
mi lakier sie niszczy i odpryskuje tylko, gdy zmywam naczynia. Essie, Opi, Butter London (te drozsze) i Models Own (£5 wiec tansze) sa trwale na moich paznokciach. Czesto zmieniam kolor, ale jak mam lenia to spokojnie ten tydzien wytrzymuje. Plus uzywam top coat z Essie, to pewnie tez sporo daje :)
w obecnej pogodzie, moje dlugie i grube wlosy, strasznie mi sie skalp poci

a tak poza tym chyba mam taki ksztalt glowy i na tyle symetryczne rysy twarzy, ze chyba wszystkie fryzury mi pasowaly, nawet krotkie.
Nawilzajacy
Najwiekszy Wasz slodki grzech zwiazany z moda i uroda, ktory popelniacie mimo iz wiecie, ze jest dla Was niekorzystny?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Najwiekszy Wasz slodki grzech zwiazany z moda i uroda, ktory popelniacie mimo iz wiecie, ze jest dla Was niekorzystny?
czarne włosy :) Moja cera nie pasuje do tego koloru. Długo nawet miałam ten kolor. Przez niego zniszczyłam włosy do pasa, chciałam się go pozbyć...
A ufff już odrastają xD za rok znowu będą w tych okolicach, już są długie.
Najgorsza marka kosmetyków?
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert