Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 1 z 23
Myślę, że jakoś 11-13cm. :)
(A z kozaków to do samych kolan, nie wiem ile to cm...

Odpowiada mi, dobry zamiennik żółtego klasycznego Collossal'a, ale na dłuższą metę odbija mi się na powiece - co raczej nie powinno być powodem do narzekań zwłaszcza, że kupiłam go w promocji za ok. 5zł. :D
Q: Z czym łączyć mgiełkowatą tunikę bez rękawów w różnokolorowe kwiatki - czy pasuje do spodni w kolorze wina, czy nadają się do niej jedynie czarne legginsy albo czarne wąskie spodnie?
Kiniowska: Q: Z czym łączyć mgiełkowatą tunikę bez rękawów w różnokolorowe kwiatki - czy pasuje do spodni w kolorze wina, czy nadają się do niej jedynie czarne legginsy albo czarne wąskie spodnie?
Teoretycznie - oczywiście, że tak. Wino niej est przecież ekstrawaganckim, neonowym kolorem. Powiedziałabym, że wręcz stonowanym. Ale dobrze by było, gdybyś może pokazała zdjecie mgiełki?
Q: Podoba Wam się moja sukienka na wesele?

Wstawiałam to zdj w temacie "Co sobie ostatnio kupiłaś/eś?". ;) Nie jest to całkowicie mgiełka, bo nic przez nią nie widać, ale bliżej ma do mgiełki niż "normalnej" bluzki.
Jasne!