Konto usunięte: to dziala, ale powiem Ci jaki jest z tym problem (kiedys jak to zobaczylam w sklepie to kupilam zeby zobaczyc jak sie sprawuje). No a wiec problem z tym jest taki, ze musisz trzec i trzec i trzec jedno miejsce, az wytrzesz wloski. zajmuje to MNOSTWO czasu i glownym problemem jest to, ze strasznie musisz uwazac, zeby nie przetrzec skory, bo jest to zayebiscie bolesne. A wloski odrastaja rownie szybko jak po goleniu. Nie warte czasu, ktory zajmuje.
a, to szkoda czasu i kilku zl na testowanie nawet - mialam nadzieje, ze sie czas oszczedza robiac jednoczesnie z depilacja peeling
SailorMoon: A mi właśnie się już całkiem nie podoba. Zbyt podłużną ma twarz i strasznie niesymetryczną. Usta byłyby ok gdyby o cm nie wyjeżdżała za ich linię konturówką...
tak niesamowicie nie moge zniesc tych otwartych ust...nie wiem, czy to spojrzenie i otwarcie ust ma byc seksowne czy 'z pazurem', ale dla mnie ten wzrok wyglada tak pusto, jakby byla niedorozwinieta... serio, taka krzywde sobie robi z ta mina

a na tych 2 ostatnich zdj jest troche tego, co mi sie u niej podobalo. minus ta konturowka