Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1104 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: to sie ciesz, ja kiedys uzylam kremu veet na nogi i chrosty schodzily mi pozniej
przez 3 miesiace, jedyne szczescie ze to bylo w takim okresie, w ktorym bylo za
zimno na pokazywanie nog.
moze mialas podraznione nogi? kremow nie powinno sie stosowac na zadne ranki, podraznienia, strupki... ja czasem uzywam tych specyfikow i jesli mam cos podejrzanego na skorze to omijam to miejsce kremem, wtedy wszystko jest ok :) jesli jednak nie mialas zadnych podraznien to moze po prostu jakies uczulenie...
Po przeczytaniu postów doszłam do wniosków.
1. Musze "pożyczyć" od kogoś depilator na jeden dzień, co by sprawdzić moją granicę bólu.
2. Muszę kupić maść Tormentiol.
3. Chciałabym być blondynką z jasnymi, cienkimi kłakami.
nie, nie, nie!
przez 2 dni taka cudowna pogoda, a tu sie zrobila duchota i idzie wielka chmura i leb peka
co do depilacji:
Konto usunięte: Smooth Legs usuwa zbędne owłosienie dzięki tysiącom mikroskopijnych kryształków umieszczonych na wkładce bez problemu poradzi sobie z owłosieniem z nóg, rąk, pach, twarzy, okolic bikini itp. Rewelacyjnie gładka skóra - żaden depilator, wosk, plastry nie zrobią tego równie dokładnie jak Smooth Legs. Zero bólu - wykonujesz jedynie bardzo delikatne ruchy. Bezpieczne dla skóry - nie zawiera żadnych chemicznych odczynników. Łatwe w użyciu - wystarczy potrzeć nim skórę.
to ma prawo dzialac?

Fakt, depilatorem boli ale najbardziej za pierwszym razem, kiedy włosów jest najwięcej. Potem jak odrastają, są rzadsze i już jest o wiele lżej. Depiluje nim tylko łydki. Na udach i reszcie stosuję maszynkę. Ale ja ogólnie mam jasne i cienkie włoski.
Konto usunięte: nie, nie, nie!
przez 2 dni taka cudowna pogoda, a tu sie zrobila duchota i idzie wielka chmura i leb peka
Mam tak samo ;C
Dziś miałam się opalać...niby trochę poleżałam, ale słońce za chmurami, to nie było sensu. A wczoraj rozłożyłam basen, nalałam wody, dziś kupiłam materac na wodę i miałam plana, i nic z tego nie wyszło -,-
ale na jeziorko, nie basenik ogrodowy?

a te wszystkie kremy maja napisy "krem do depilacji"

nie no, to taki pumeks ktory je sciera, opinie w necie srednie wiec moze ktoras z was testowala tego dziwolaga

ile szkół tyle opini, zobacz tu:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Depilacja
epilacja na wikipedi
jedna z metod pozbywania się niepożądanego owłosienia ze skóry. W zabiegu epilacji włos usuwany jest wraz z korzeniami (cebulkami) w odróżnieniu od depilacji, gdzie cebulki zostają w skórze[1].
i sama sie juz nie dowiesz co jest prawdą

musialabym zerknac jeszcze do ksiazek bo teraz to juz sama nie wiem, tylko ze ksiazki mam u rodzicow
Konto usunięte: Nie jestem zupełnie trzeźwa więc nie chce mi się cytować, ale zanim kupicie depilator to sprawdźcie sobie w Media Markcie czy innym czy wytrzymacie, to naprawdę kur**sko boli, ja używam jedynie nakładki golącej, bo nie wyrabiam.
ja miałam depilator ... dwa włoski ja .. dwa włoski moja siostra ... i sprzedałam depilator bo nie dałam rady.
wole wosk.