malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  25 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jestem zupełnie trzeźwa więc nie chce mi się cytować, ale zanim kupicie depilator to sprawdźcie sobie w Media Markcie czy innym czy wytrzymacie, to naprawdę kur**sko boli, ja używam jedynie nakładki golącej, bo nie wyrabiam.

podbijam. ja tez kupilam i lezy, bo nie daje rady, boli jak chu :and:
Babsy
Babsy
  25 Iulie 2012

gdzies czytalam, ze mozna sobie lyknac cos przeciwbolowego tak pol godziny przed depilacja, ale mi i tak nie pomoglo ;)

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  25 Iulie 2012
Babsy
Babsy: gdzies czytalam, ze mozna sobie lyknac cos przeciwbolowego tak pol godziny przed depilacja, ale mi i tak nie pomoglo ;)

przeciez tabletki nie dzialaja na cale cialo tylko na miejsce bolu ktory istnieje, a nie ktory powstanie :lol: ale dobra sprawą by było posmarowanie jakąś maścią znieczulającą :tak:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Iulie 2012

to ja juz myslalem zeby sobie depilator kupic na moja klate (wkuwia mnie machanie jednorazowka codrugi dzien) ale widze ze chyba lepiej nie :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  25 Iulie 2012
Prinz
Prinz: to ja juz myslalem zeby sobie depilator kupic na moja klate (wkuwia mnie machanie jednorazowka codrugi dzien) ale widze ze chyba lepiej nie

na klate to juz w ogole, musi bolec strasznie :and:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  25 Iulie 2012
Prinz
Prinz: to ja juz myslalem zeby sobie depilator kupic na moja klate (wkuwia mnie machanie jednorazowka codrugi dzien) ale widze ze chyba lepiej nie

To już lepiej klatę woskiem na gorąco machnąć niż depilatorem, byś tu mieszkał co ja to bym Ci za friko machnęła :rotfl:
Babsy
Babsy
  25 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez tabletki nie dzialaja na cale cialo tylko na miejsce bolu ktory istnieje, a nie ktory powstanie ale dobra sprawą by było posmarowanie jakąś maścią znieczulającą

probowalam sie jakos zmusic do wydepilowania, to stwierdzilam, ze sproboje i tego ;)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na klate to juz w ogole, musi bolec strasznie

na pewno :P

Psyche30
Psyche30: To już lepiej klatę woskiem na gorąco machnąć niż depilatorem, byś tu mieszkał co ja to bym Ci za friko machnęła

wosk boli fest ale jakos wytrzymalem jak musialem giry do sesji ochajtac :lol: ale to byly nogi, klaty bym sie bal :P

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Psyche30
Psyche30
  25 Iulie 2012

Swoją drogą już lepiej się spić i wtedy niech koleżanka depiluje, albo na znieczulenie ze 2-3 setki chociaż, po alkoholu wszysttko mniej boli .

Psyche30
Psyche30
  25 Iulie 2012
Prinz
Prinz: wosk boli fest ale jakos wytrzymalem jak musialem giry do sesji ochajtac ale to byly nogi, klaty bym sie bal :P

Na pewno by poszło lepiej niż z depilatorem , woskiem ciach mach i po krzyku, dają chłopy radę :ziober2:

Mnie za to golenie pipy doprowadza do szału , bo środek idealny nie istnieje :c
sylwik
sylwik
  25 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to naprawdę kur**sko boli,

potwierdzam! i jestem dziwna - nog nie dalabym rady, juz bikini lepiej...raz mi sie udalo pol przejechac, a nogi tylko kilka cm:crylol:
Kameleon
Kameleon
  25 Iulie 2012
Psyche30
Psyche30: Mnie za to golenie pipy doprowadza do szału

To nie gól. Podobno tomekkolarz lubi busz.
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  25 Iulie 2012

jestem chyba znieczulona, przejechanie nog depilatorem jakos nie sprawialo mi bolu :P

ale...

nie uzyje go juz chyba nigdy wiecej.

depilacja skuteczna, skorzystalam z niej jednak tylko kilka razy, teraz sprzet lezy nieuzywany.

powod?

moje nogi wygladaly masakrycznie, jak pobojowisko. wrastajace na duza skale wloski, ranki... troche czasu mi zajelo aby doprowadzic je do normalnego stanu. pokusilam sie tez na bikini - odradzam. wrastanie wloskow poziom hard.

nigdy wiecej depilatorow.... (moj tez z phillipsa o ile pamietam)

Gad
Gad
  25 Iulie 2012

Prawdziwa kobieta nie goli nóg. Naturalność przede wszystkim. Reszta to głupie plastiki.

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  25 Iulie 2012

Depilowanie depilatorem łydek boli mocno ale za pierwszym razem, potem już jest coraz lepiej. Podobnie z pachami. Kiedyś chciałam zajechać w okolice bikini, no i jednak nie dałam rady :mrgreen:.

W moim przypadku minusem są wrastające kłaki, masakra, pilingi, szortkie gąbki czy też rękawice nie dają rady, dlatego zimą depilator, przez wiosnę ogarniam szpilką wrastające wlosy (:ziober2:), a latem maszynka do golenia.

:ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.