Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1102 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
podbijam. ja tez kupilam i lezy, bo nie daje rady, boli jak chu

gdzies czytalam, ze mozna sobie lyknac cos przeciwbolowego tak pol godziny przed depilacja, ale mi i tak nie pomoglo ;)
to ja juz myslalem zeby sobie depilator kupic na moja klate (wkuwia mnie machanie jednorazowka codrugi dzien) ale widze ze chyba lepiej nie
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
na pewno :P
wosk boli fest ale jakos wytrzymalem jak musialem giry do sesji ochajtac

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Swoją drogą już lepiej się spić i wtedy niech koleżanka depiluje, albo na znieczulenie ze 2-3 setki chociaż, po alkoholu wszysttko mniej boli .
jestem chyba znieczulona, przejechanie nog depilatorem jakos nie sprawialo mi bolu :P
ale...
nie uzyje go juz chyba nigdy wiecej.
depilacja skuteczna, skorzystalam z niej jednak tylko kilka razy, teraz sprzet lezy nieuzywany.
powod?
moje nogi wygladaly masakrycznie, jak pobojowisko. wrastajace na duza skale wloski, ranki... troche czasu mi zajelo aby doprowadzic je do normalnego stanu. pokusilam sie tez na bikini - odradzam. wrastanie wloskow poziom hard.
nigdy wiecej depilatorow.... (moj tez z phillipsa o ile pamietam)
Depilowanie depilatorem łydek boli mocno ale za pierwszym razem, potem już jest coraz lepiej. Podobnie z pachami. Kiedyś chciałam zajechać w okolice bikini, no i jednak nie dałam rady .
W moim przypadku minusem są wrastające kłaki, masakra, pilingi, szortkie gąbki czy też rękawice nie dają rady, dlatego zimą depilator, przez wiosnę ogarniam szpilką wrastające wlosy (), a latem maszynka do golenia.