Babsy: a ja kiedys w promocji kupilam ktoras gilette, chyba embrace, i dokupilam sobie, choc z bolem serca, wklady chyba 4 za 40 zl :P ale wydajna jest, trzeba kilkanascie razy pouzywac, zanim sie stepi
No właśnie zobaczę czy gdzieś taniej nie ma.
Konto usunięte: moje wkłady kosztuja 59 zł za 2 sztuki, ale jeden wkład wystarcza właściwie na rok wiec logicznie rzecz biorąc się opłaca, jednorazówki dobrej jakości kosztują z 20 zł o ile nie wiecej za paczke, a ile w paczce wiadomo - pare sztuk, jednorazówką ogolisz się max 3 razy, kalkulując w ciągu roku.. :D reasumując kupując te wkłady jednorazowo wydasz więcej pieniędzy ale w skali roku zaoszczędzisz.
Wiesz, musze sprawdzić jak długo będę się tą jedną golić, choć patrząc na moje kłaki, to nie wróżę jej jakiegoś mega sukcesu -,-
Babsy: zazyczylam sobie kiedys na prezent, uzylam ze 3 razy na depilacje cwierci lydki i lezy moge Ci odsprzedac :P
A jaki masz?
Ja sobie włosy z nóg pęsetą wyrywam, więc myślę, że dam radę. A po maszynce strasznie mi włosy wrastają i muszę gąbką szorować i peelingi robić. A co drugi dzień trzeba się golić.