malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  23 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też miałam lenia i skakałam tylko raz w tygodniu niestety:/ ale biję się w pierś

Ja też raz. Ale od dziś codziennie znów :D I rowerek, a co :D

JestemFejkiem
JestemFejkiem: przyznam się że w zamierzchłym dzieciństwie oglądałem czarodziejkę z księżyca jak startowałem w podstawówce do takiej jednej laski która była wielką fanką Sailor Moon to chciałem się wykazac obszerną wiedzą

A kto nie oglądał ;) Kiedyś był na to szał, ogólnie na mangę i anime :) Polonia1 puszczała strasznie dużo tego :D Dzisiejsze "bajki" to już nie to samo d83dde14
I jak, udało się jej zaimponować :D ?

Konto usunięte
Konto usunięte: fakt nie przepadam za "ciapatymi"

Ja też... Jak popatrzyłam, jak byłam w Leicester, ilu ich tam jest, to aż się przelękłam :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaśmina i Jaśmina a co z perełką redtube i z mecenasem przydupasem

O matko... Nie znam tej parki. Kojarzę tylko, że swego czasu był po niej niezły pojazd.
SoDope
SoDope
  23 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: O matko... Nie znam tej parki. Kojarzę tylko, że swego czasu był po niej niezły pojazd.

ja też włąsnie nie wiem co ona tutaj zrobiła, że jest tak mile pamiętana ...
BoleslawCzysty
BoleslawCzysty
  23 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kto to jest ten cały mecenas przydupas? bo chyba nie słyszałam o tym

SailorMoon
SailorMoon: Nie znam tej parki.

temat o tym był http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1014590,temat_z_niespodziank
pozdrawiam
BolesławCzysty
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  23 Iulie 2012

Byłam dzisiaj z Grouponu na tym pakiet day spa.
UWAGA
Mikrodermabrazja diamentowa +
Masaż 30 min plecy +
parafina na dłonie +
manicure z malowaniem

W NOWEJ SKRÓCONEJ WERSJI całość GODZINA i 50 min!!!
W życiu nie skorzystam już z niczego na grouponie, wszystkie zabiegi po łebkach sama mikrodermabrazja 25 min cały zabieg, przemyła mi twarz jakimś wacikiem pojezdzila głowicą 15 min potem nałożyła maseczke, zmyła i krem. Normalnie jak chodziłam to wszystko trawło godzinnę i 20 min conajmniej.

O reszcie nie wspomne. A z masazem to miala niewiele wspolnego. I to najwiekszy kompleks u mnie w miescie i taki badziew, no nie moge

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  23 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A kto nie oglądał ;) Kiedyś był na to szał, ogólnie na mangę i anime :) Polonia1 puszczała strasznie dużo tego :D Dzisiejsze "bajki" to już nie to samo

ja sie jarałem 'pukemonami' :D a w gimnazjum miałem fazę na Dragon Balla, mam w domu kilkadziesiąt komiksów, fajnie się je czytało, od prawej do lewej :D do dzisiaj takie bajki lecą, ostatnio znalazłem własnie dragon balla na AXN Spin :) (na UPC i Vectrze jest na kablowkach)
SailorMoon
SailorMoon: I jak, udało się jej zaimponować :D ?

a jakże, pierwsze moje całowanie sie w zyciu :crylol: stres wiekszy niz na maturze
SailorMoon
SailorMoon: Ja też... Jak popatrzyłam, jak byłam w Leicester, ilu ich tam jest, to aż się przelękłam

w Anglii to jest istne multi-kulti w kazdym wiekszym meiscie, nie chciałbym tam mieszkac :and:
pijana
pijana
  23 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost

Ja na zabiegu na twarz byłam raz (peeling kawitacyjny + oczyszczanie) ale na szczęście byłam bardzo zadowolona, babeczka się przyłożyła, w środę idę tam na mikrodermabrazję, też z Grouponu czy tam Grupera, a mama na jakieś niwelowanie przebarwień. Za to w innych miejscach nie byłam zadowolona z depilacji woskiem (dużo włosków mi zostawiła, i to nie takich minimalnych, bo zapuszczałam srogo :ninja:) i z obcięcia włosów w salonie, który chyba żyje z tych ofert, multum ludzi, obcinała mnie już po godzinach pracy. Mam jeszcze wykupiony pedicure, ale podobno za frezarkę dopłaca się 30 zł :zonk: A najbardziej lubię groupony do kawiarni i restauracji, szkoda, że są tylko w tych mniej znanych albo z okazji otwarcia :D
pijana
pijana
  23 Iulie 2012

O, wygrałam na fejsie kurację do rzęs, której jeszcze nie ma na rynku, ciekawe czy zadziała :D Piszą, że warta 1000 zł, ciekawe XD To chyba na pocieszenie po kolejnym niezdanym egzaminie na prawko...

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  23 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja na zabiegu na twarz byłam raz (peeling kawitacyjny + oczyszczanie) ale na szczęście byłam bardzo zadowolona, babeczka się przyłożyła, w środę idę tam na mikrodermabrazję, też z Grouponu czy tam Grupera, a mama na jakieś niwelowanie przebarwień. Za to w innych miejscach nie byłam zadowolona z depilacji woskiem (dużo włosków mi zostawiła, i to nie takich minimalnych, bo zapuszczałam srogo ) i z obcięcia włosów w salonie, który chyba żyje z tych ofert, multum ludzi, obcinała mnie już po godzinach pracy. Mam jeszcze wykupiony pedicure, ale podobno za frezarkę dopłaca się 30 zł A najbardziej lubię groupony do kawiarni i restauracji, szkoda, że są tylko w tych mniej znanych albo z okazji otwarcia :D

moze po prostu badziewny 'kompleks' spa i fitness..
pijana
pijana
  23 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moze po prostu badziewny 'kompleks' spa i fitness..

Może tak być, ale oni też z tych ofert mają mało kasy, Groupon/Gruper zabiera część hajsu za zabieg, także im zostają grosze, więc się nie przykładają :nie: Ktoś mi pisał ostatnio żeby najpierw się umówić, zrobić zabieg, a dopiero na końcu zapłacić kuponem, ale na bank by się wkur**li ;D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  23 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może tak być, ale oni też z tych ofert mają mało kasy,

mają 40%, grupon zabiera reszte.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktoś mi pisał ostatnio żeby najpierw się umówić, zrobić zabieg, a dopiero na końcu zapłacić kuponem, ale na bank by się wkur**li ;D

;d
mirra20
mirra20
  23 Iulie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: za duzo facetów fapowało?

a skąd mam to wiedzieć?? to nie był mój powód

JestemFejkiem
JestemFejkiem: licze na męskich potomków

póki co nie chcę mieć dzieci, ale za jakiś czas może chłopiec lub chłopiec i dziewczynka:D
SailorMoon
SailorMoon: Ja też raz. Ale od dziś codziennie znów :D I rowerek, a co :D

masz rację:) trzymam kciuki
ja niestety nie mogę codziennie, bo w praca mi przeszkadza 3, 4 razy w tyg max

SailorMoon
SailorMoon: Ja też... Jak popatrzyłam, jak byłam w Leicester, ilu ich tam jest, to aż się przelękłam

ja widzę tylko czasami na jakiejś imprezie na mieście, a to i tak mało kiedy się zdarza na szczęście:D
styka51
styka51
  23 Iulie 2012

Witam i dobranoc ;*

i zaszaleję emotkami:
d83dde18d83dde18d83dde18d83dde18

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  23 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To chyba na pocieszenie po kolejnym niezdanym egzaminie na prawko...

o kurczę, już mogliby Ci je w końcu dać! Ja mam za tydzień we wtorek swój pierwszy, boje się jak cholera :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SailorMoon
SailorMoon
  23 Iulie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: ja sie jarałem 'pukemonami' :D a w gimnazjum miałem fazę na Dragon Balla, mam w domu kilkadziesiąt komiksów, fajnie się je czytało, od prawej do lewej :D do dzisiaj takie bajki lecą, ostatnio znalazłem własnie dragon balla na AXN Spin :) (na UPC i Vectrze jest na kablowkach)

Ja też miałam fazę na Pokemony, dobrze że przeszło :D Też lecą na jakimś tam kanale jeszcze. Mogli by te Dragon Balle itp. znowu puszczać na jakichś bardziej dostępnych kanałach. Obejrzałabym chętnie. A Sailor Moon mam wszystkie serie, wszystkie filmy + muzykę i mangi :D Ehhh ten sentyment ;P

JestemFejkiem
JestemFejkiem: a jakże, pierwsze moje całowanie sie w zyciu stres wiekszy niz na maturze

Eeee, no to dobrze na tym wyszedłeś :D

JestemFejkiem
JestemFejkiem: w Anglii to jest istne multi-kulti w kazdym wiekszym meiscie, nie chciałbym tam mieszkac

No racja. Ja też nie i dlatego mimo wszystko wróciłam do naszej biedaczkowej Polski :ziober2: Tam te ciapki to mają po 10 dzieci, nade mną mieszkała taka rodzina, od 5 rano hałas jak uj. Mnożą się jak króliki. O boziu, tragedia.

Konto usunięte
Konto usunięte: O, wygrałam na fejsie kurację do rzęs, której jeszcze nie ma na rynku, ciekawe czy zadziała :D

A to niespodzianka :rotfl: Ej, weź mi daj jeszcze jedno "błogosławieństwo" , po ostatnim znajdowałam kasę i portfele :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: masz rację:) trzymam kciuki

Rower był i skakanka tyż :D dzisiejszy dzień zaliczony :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja niestety nie mogę codziennie, bo w praca mi przeszkadza 3, 4 razy w tyg max

Ale tyle też jest wystarczająco, no i stawy Ci trochę odpoczywają w te dni bez skakania. Ja po prostu te weselne żarcie muszę odpokutować d83dde01

Konto usunięte
Konto usunięte: ja widzę tylko czasami na jakiejś imprezie na mieście, a to i tak mało kiedy się zdarza na szczęście:D

W Polandi pod tym wzglęce to nie jest jeszcze źle, ale w Anglii to CZARNO to widzę d83dde12
Sylvinka
Sylvinka: o kurczę, już mogliby Ci je w końcu dać! Ja mam za tydzień we wtorek swój pierwszy, boje się jak cholera :D

A ja sobie przypominam, bo prawko mam, ale nie jeździłam przez parę lat. Od tygodnia znów jeżdżę :D Blondynka za kierownicą, uciekajcie :crylol:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  23 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Blondynka za kierownicą, uciekajcie

Ostatnio u mnie w mieście przede mną jechała kobieta takim dość sporym autem z nalepką na tylnej szybie "uwaga blondynka", uśmiałam się jak nigdy z tego a dość skrupulatnie jej ta jazda szła, ale dystans do samego siebie zawsze super :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.