Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1096 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ja też raz. Ale od dziś codziennie znów :D I rowerek, a co :D
A kto nie oglądał ;) Kiedyś był na to szał, ogólnie na mangę i anime :) Polonia1 puszczała strasznie dużo tego :D Dzisiejsze "bajki" to już nie to samo

I jak, udało się jej zaimponować :D ?
Ja też... Jak popatrzyłam, jak byłam w Leicester, ilu ich tam jest, to aż się przelękłam

O matko... Nie znam tej parki. Kojarzę tylko, że swego czasu był po niej niezły pojazd.
temat o tym był http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1014590,temat_z_niespodziank
pozdrawiam
BolesławCzysty
Byłam dzisiaj z Grouponu na tym pakiet day spa.
UWAGA
Mikrodermabrazja diamentowa +
Masaż 30 min plecy +
parafina na dłonie +
manicure z malowaniem
W NOWEJ SKRÓCONEJ WERSJI całość GODZINA i 50 min!!!
W życiu nie skorzystam już z niczego na grouponie, wszystkie zabiegi po łebkach sama mikrodermabrazja 25 min cały zabieg, przemyła mi twarz jakimś wacikiem pojezdzila głowicą 15 min potem nałożyła maseczke, zmyła i krem. Normalnie jak chodziłam to wszystko trawło godzinnę i 20 min conajmniej.
O reszcie nie wspomne. A z masazem to miala niewiele wspolnego. I to najwiekszy kompleks u mnie w miescie i taki badziew, no nie moge
ja sie jarałem 'pukemonami' :D a w gimnazjum miałem fazę na Dragon Balla, mam w domu kilkadziesiąt komiksów, fajnie się je czytało, od prawej do lewej :D do dzisiaj takie bajki lecą, ostatnio znalazłem własnie dragon balla na AXN Spin :) (na UPC i Vectrze jest na kablowkach)
a jakże, pierwsze moje całowanie sie w zyciu

w Anglii to jest istne multi-kulti w kazdym wiekszym meiscie, nie chciałbym tam mieszkac

Ja na zabiegu na twarz byłam raz (peeling kawitacyjny + oczyszczanie) ale na szczęście byłam bardzo zadowolona, babeczka się przyłożyła, w środę idę tam na mikrodermabrazję, też z Grouponu czy tam Grupera, a mama na jakieś niwelowanie przebarwień. Za to w innych miejscach nie byłam zadowolona z depilacji woskiem (dużo włosków mi zostawiła, i to nie takich minimalnych, bo zapuszczałam srogo

O, wygrałam na fejsie kurację do rzęs, której jeszcze nie ma na rynku, ciekawe czy zadziała :D Piszą, że warta 1000 zł, ciekawe XD To chyba na pocieszenie po kolejnym niezdanym egzaminie na prawko...
moze po prostu badziewny 'kompleks' spa i fitness..
Może tak być, ale oni też z tych ofert mają mało kasy, Groupon/Gruper zabiera część hajsu za zabieg, także im zostają grosze, więc się nie przykładają

a skąd mam to wiedzieć?? to nie był mój powód
póki co nie chcę mieć dzieci, ale za jakiś czas może chłopiec lub chłopiec i dziewczynka:D
masz rację:) trzymam kciuki
ja niestety nie mogę codziennie, bo w praca mi przeszkadza 3, 4 razy w tyg max
ja widzę tylko czasami na jakiejś imprezie na mieście, a to i tak mało kiedy się zdarza na szczęście:D
Ja też miałam fazę na Pokemony, dobrze że przeszło :D Też lecą na jakimś tam kanale jeszcze. Mogli by te Dragon Balle itp. znowu puszczać na jakichś bardziej dostępnych kanałach. Obejrzałabym chętnie. A Sailor Moon mam wszystkie serie, wszystkie filmy + muzykę i mangi :D Ehhh ten sentyment ;P
Eeee, no to dobrze na tym wyszedłeś :D
No racja. Ja też nie i dlatego mimo wszystko wróciłam do naszej biedaczkowej Polski

A to niespodzianka

Rower był i skakanka tyż :D dzisiejszy dzień zaliczony :D
Ale tyle też jest wystarczająco, no i stawy Ci trochę odpoczywają w te dni bez skakania. Ja po prostu te weselne żarcie muszę odpokutować

W Polandi pod tym wzglęce to nie jest jeszcze źle, ale w Anglii to CZARNO to widzę

A ja sobie przypominam, bo prawko mam, ale nie jeździłam przez parę lat. Od tygodnia znów jeżdżę :D Blondynka za kierownicą, uciekajcie