malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jej stylistą jest "Pazur(a)"

ten słynny :rotfl:
pijana
pijana
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jej stylistą jest "Pazur(a)"

Jak mogłam zapomnieć...
mirra20
mirra20
  22 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: ten słynny

a jakże by inaczej:P

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak mogłam zapomnieć...

nie wiem właśnie:D
kedi
kedi
  22 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dobrze wiedzieć ;) Mi raczej o swoim życiu opowiadałam i uwierzcie, zazdrościć to nie ma czego, jedynie można współczuć :))))))))

można zazdrościć jej bujnej wyobraźni . ciekawe ile rzeczy z których Ci mówiła były prawdą :)

SailorMoon
SailorMoon: Hmm... tak, to całkiem normalne! Też chodzę do lasu z psem ubrana w szpilki, koszulę z żabotem i mini

a widzisz. a ja nie mam psa i nie znam trendów, lipa na maxa.
SailorMoon
SailorMoon
  22 Iulie 2012
kedi
kedi: można zazdrościć jej bujnej wyobraźni . ciekawe ile rzeczy z których Ci mówiła były prawdą :)

Co do niektórych były dodawane fotki... A inne widać było, że pisze w dużych emocjach. Historie można wymyślać ale emocje udawać, i to nawet w necie, jest jednak ciężko :) Ja akurat zawsze jestem ostrożna co do tego, kto co pisze w necie, i to nie jest tak, że łykam wszystko ;) I praktycznie nigdy nie jestem rozczarowana jak coś się okazuje nieprawdą, a z Dżasminy to raczej mam polewkę, a nie że jakoś specjalnie przeżywam ;) Na początku może byłam tylko zdziwiona, że udaje, że nas nie zna, bo nie wiem co jej to robi za różnicę. Ale potem sobie przypomniałam, że z nią jednak nie wszystko ok ;) :P

kedi
kedi: a widzisz. a ja nie mam psa i nie znam trendów, lipa na maxa.

No masz... Powiedz chociaż, że w szpilkach po lesie chodzisz!
mirra20
mirra20
  22 Iulie 2012
kedi
kedi: można zazdrościć jej bujnej wyobraźni . ciekawe ile rzeczy z których Ci mówiła były prawdą :)

z takim darem powinna być pisarką science fiction, a nie się bawić w szmatki:lol:
kedi
kedi
  22 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Co do niektórych były dodawane fotki... A inne widać było, że pisze w dużych emocjach. Historie można wymyślać ale emocje udawać, i to nawet w necie, jest jednak ciężko :) Ja akurat zawsze jestem ostrożna co do tego, kto co pisze w necie, i to nie jest tak, że łykam wszystko ;) I praktycznie nigdy nie jestem rozczarowana jak coś się okazuje nieprawdą, a z Dżasminy to raczej mam polewkę, a nie że jakoś specjalnie przeżywam ;) Na początku może byłam tylko zdziwiona, że udaje, że nas nie zna, bo nie wiem co jej to robi za różnicę. Ale potem sobie przypomniałam, że z nią jednak nie wszystko ok ;) :P

czaje. ja też wyznaję zasadę, że lepiej być zdystansowanym , nie ufać w 100% i tez w drugą stronę- żeby nie mówić szczegółów ze swojego życia. ja pamiętam, jak ona pokazywała pocięte przedramiona itp.. no masakra, tutaj mam nadzieję, że to jednak nie była prawda.
ja też mam polewkę i nie mam wyrzutów bo wiem jaka jest. ale przecież nie obmawiamy ją z jakimś jadem- ot co, zwykła polewka.

SailorMoon
SailorMoon: No masz... Powiedz chociaż, że w szpilkach po lesie chodzisz!

ostatnio w ogóle nie chodzę w szpilkach bo jestem zaganiana i nie mam gdzie się wystroić :smutny:
kedi
kedi
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z takim darem powinna być pisarką science fiction, a nie się bawić w szmatki

a kto wie, co ona tak na prawdę robi :rotfl:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  22 Iulie 2012

ale obrzydliwe obgadywanie d83dde31

mirra20
mirra20
  22 Iulie 2012
kedi
kedi: a kto wie, co ona tak na prawdę robi

niech sobie robi co chcę i tak nie miałam styczności z jej osobą
mirra20
mirra20
  22 Iulie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: ale obrzydliwe obgadywanie

przynajmniej publiczne, a nie jak co niektórzy na PW
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przynajmniej publiczne, a nie jak co niektórzy na PW

obgadywanie zawsze jest złe :ziober2:
asexualna
asexualna
  22 Iulie 2012

Znowu o Jasminie :rotfl: kyrie eleison

mirra20
mirra20
  22 Iulie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: obgadywanie zawsze jest złe

no i uj jesteśmy złe:diablica:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no i uj jesteśmy złe

ale macie cycki :nutki:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.