malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: cudownego amerykańskiego gówna ... szukałam sobie po stronach coś o podkładzie z Maybelline Dream Nude Airfoam - ten taki w piance ...

chyba na piekielnych o tym ostatnio czytalam, cos komus podobnego wyskoczylo ale to byla tylko podpucha hakerow.
Konto usunięte
Konto usunięte: moja siostra jak dostała na poczte z pobieraczka pl do płacenia to prawie ból i żal ...

ludzie dalej sie na to nabieraja i placa:) ja ze 4 lata tamu sie na toto natknelam, ale ani snilo mi sie im zaplacic.
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2012
Babsy
Babsy: chyba na piekielnych o tym ostatnio czytalam, cos komus podobnego wyskoczylo ale to byla tylko podpucha hakerow.

no ja od razu wiedziałam, że to kwas ... :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Iulie 2012

Miała któraś ten tusz?

http://img821.imageshack.us/img821/9238/revlonlusiciousbbfront.jpg

Po dwa, jakiś dobry, podkręcający tusz? (cenowo w granicach rozsądku)

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Okolice wolfsburga.

no to te lepsze Niemcy :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  22 Iulie 2012
Prinz
Prinz: no to te lepsze Niemcy :D

Ale i tak dziura na koncu swiata z jednym autobusem na godzine i supermarketem 5km od domu.. o odleglosci od Rossmanna nie wspomne, bo mnie sama mysl boli :lol:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale i tak dziura na koncu swiata z jednym autobusem na godzine i supermarketem 5km od domu.. o odleglosci od Rossmanna nie wspomne, bo mnie sama mysl boli

wlasnie w Niemczech jak nie ma sie auta w malej miejscowosci to bieda jest.
a DM masz? to bardzo fajna drogeria

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  22 Iulie 2012
Prinz
Prinz: wlasnie w Niemczech jak nie ma sie auta w malej miejscowosci to bieda jest. a DM masz? to bardzo fajna drogeria

Mozna cholery dostac bez auta. Na szczescie kumpel ma, zawsze grupowo sie jedzie po zakupy.
DM ni ma :/
sylwik
sylwik
  22 Iulie 2012
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91: podobno od wtorku ustabilizuje sie pogoda . Ciepło i słońce .

a w sobote znowu zaczna sie burze:and:
Konto usunięte
Konto usunięte: Lacze sie z Toba w bolu... :(

nic tylko odciac leb^^
SailorMoon
SailorMoon
  22 Iulie 2012
Babsy
Babsy: piszesz jakbys miala na sciecie isc, albo mam tylko takie wrazenie :P ja bym chetnie poszalala na weselu :D

Nie, nawet się cieszyłam, że się pobawię :) Nawet fajnie było, nie ma co narzekać ;) Teraz się tylko zastanawiam czy będziemy zaproszeni na te w październiku, bo to wesele tak "na szybko" będzie robione ;)

kedi
kedi: a Wy jak chodzicie z psem na spacer? też prezentujecie "kobiecość i szyk"

Hmm... tak, to całkiem normalne! Też chodzę do lasu z psem ubrana w szpilki, koszulę z żabotem i mini :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Na każdym zdjęciu otwarte usta, to chyba nowa Anja

To samo pomyślałam.

kedi
kedi: do normalności to jej raczej daleko.

:rotfl:

kedi
kedi: aha. nie bede sie wypowiadać, bo nie bede obiektywna. ja raczej wysmiewam jej wrodzoną głupote i podejscie do zycia. z reszta pamietam jak mi cisnęła na pv głupoty o innyh uzytkownikach, kiedy byłam nowa- zwyczajnie ich obmawiając, wiec nie mam wyrzutow sumienia ze po niej jezdze.

Dobrze wiedzieć ;) Mi raczej o swoim życiu opowiadałam i uwierzcie, zazdrościć to nie ma czego, jedynie można współczuć :))))))))
:crylol:

kedi
kedi: no a zobacz, taka jasminka to ma zycie? totalny no-life. siedzi gapi sie w lustro, obkleja stare gacie cwiekami, potem stroi sie do lasu i robi fotki. przypuszczam, ze wiecej jest świrów jej pokroju.

:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: bawię się w disajnera razem z wybielaczem

Pokarz co wyszło :D

Babsy
Babsy: no i znowu ponabijane kiedy mnie nie bylo :C

PODBIJAM ! :lol:

Prinz
Prinz: a mi sie snilo ze bylem u Paulinessy i rozmawialismy z Jasmina przez telefon serio

Zryte sny masz :rotfl:
mirra20
mirra20
  22 Iulie 2012

Co do ślubów... Dzisiaj znajoma z byłej pracy zaprosiła mnie na swój ślub razem z chrzcinami dziecka, pomimo tego, że nigdy nie byłyśmy bliskimi koleżankami i się nie spotykałyśmy poza pracą, a ostatni raz widziałam ją przypadkiem rok temu O.o

SoDope
SoDope
  22 Iulie 2012

chciałaś iść na wesele ... to idziesz :D

pijana
pijana
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja sie nie dziwie, ze ludzie sie nabieraja na takie cuda, w koncu malo kto podejrzewa, ze przy antywirusie cos mu wyskoczy, no i nie wszyscy uzytkownicy neta sledza tego typu "nowosci".

Ale ta "polszczyzna", litości :ninja:
pijana
pijana
  22 Iulie 2012

Ahahahahaa, Dżasmina na spacerze z OSOBISTYM FOTOGRAFEM, niech OSOBISTEGO STYLISTĘ zatrudni, bo cienko u niej z tym xd

SoDope
SoDope
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ta "polszczyzna", litości

cudowna :ninja:
mirra20
mirra20
  22 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ahahahahaa, Dżasmina na spacerze z OSOBISTYM FOTOGRAFEM, niech OSOBISTEGO STYLISTĘ zatrudni, bo cienko u niej z tym xd

jej stylistą jest "Pazur(a)"
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.