Konto usunięte: chyba dopiero po 40 albo po dzieciach:P
znam młodsze ode mnie kobiety którym nawet staniki nie pomagają :D żeby postawić tę galarete do pionu :D
mirra20
22 Iulie 2012
SailorMoon: Wcale nie jesteście trendi i nie macie pazura! O!
ale ale mamy cycki:D
SailorMoon: Rozleniwiłam się w ostatnim tygodniu i muszę się ze skakanką pogodzić.
też ostatnio nie skaczę tyle ile skakałam :/ ale już się powoli mobilizuje
mirra20
22 Iulie 2012
JestemFejkiem: znam młodsze ode mnie kobiety którym nawet staniki nie pomagają :D żeby postawić tę galarete do pionu :D
być może, nie widziałam żadnych gołych cycków na żywo nie licząc swoich...
JestemFejkiem
22 Iulie 2012
Konto usunięte: być może, nie widziałam żadnych gołych cycków na żywo nie licząc swoich...
wszystko przed Tobą nie można się zamykać na takie ewentualności :D
SailorMoon
22 Iulie 2012
JestemFejkiem: ach te baby sączą ten jad i sączą
Normalnie gniazdo żmij
Konto usunięte: ale mamy cycki:D
:D
Konto usunięte: też ostatnio nie skaczę tyle ile skakałam :/ ale już się powoli mobilizuje
Ja właśnie miałam już dziś znów zacząć ale za bardzo mnie nogi bolą...
mirra20
22 Iulie 2012
JestemFejkiem: wszystko przed Tobą nie można się zamykać na takie ewentualności :D
wolę chłopców:P
mirra20
22 Iulie 2012
SailorMoon: Ja właśnie miałam już dziś znów zacząć ale za bardzo mnie nogi bolą...
ja też miałam lenia i skakałam tylko raz w tygodniu niestety:/ ale biję się w pierś
JestemFejkiem
22 Iulie 2012
Konto usunięte: wolę chłopców:P
reprodukuj się, reprodukuj z chłopcami bo bez Twojej pomocy Europę zaleją muzułmanie
SailorMoon: Normalnie gniazdo żmij
przyznam się że w zamierzchłym dzieciństwie oglądałem czarodziejkę z księżyca jak startowałem w podstawówce do takiej jednej laski która była wielką fanką Sailor Moon to chciałem się wykazac obszerną wiedzą
mmaryja
22 Iulie 2012
JA YEBIE, czak odszedł, a mnie przy tym nie było. szok
mirra20
22 Iulie 2012
JestemFejkiem: reprodukuj się, reprodukuj z chłopcami bo bez Twojej pomocy Europę zaleją muzułmanie
fakt nie przepadam za "ciapatymi", jeśli chodzi o mój osobisty dobór partnerów...