malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  23 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: o kurczę, już mogliby Ci je w końcu dać! Ja mam za tydzień we wtorek swój pierwszy, boje się jak cholera :D

U nas w dużym mieście się bardzo długo czeka, w 7 miesięcy zdążyłąm mieć dopiero 4 egzaminy :-/ Za pierwszym razem miałam ogromny stres, który malał z każdym egzaminem, dlatego dopiero dzisiaj wyjechałam z placu. Zawaliłam parkowanie, wjechałam za blisko drugiego auta, a korekta mi nie wyszła. Ale nie jestem na siebie zła, bo w końcu opanowałam stres, chociaż noga trochę drżała... Dziwi mnie to, bo na ogół się nie stresuję praktycznie nigdy, a tu taki zonk... Dlatego jak nie zdasz za pierwszym to wybacz sobie, bo to nic złego ani dziwnego, ale oczywiście nie życzę no i trzymam kciuki :o)
pijana
pijana
  23 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A to niespodzianka Ej, weź mi daj jeszcze jedno "błogosławieństwo" , po ostatnim znajdowałam kasę i portfele

Żartujesz ! :D No to ładnie :D Ja niestety nie wygrałam dwóch nagród na których mi zależało, wystylizowałam się a la Dita von Teese i pajacowałam mamie przed aparatem, ale mnie nie wybrali :rotfl: I nie wygrałam grilla, który nie dymi i można go postawić na środku pokoju xD A nie kupię go, bo cena 699 zł... :rotfl: Poczekam może na jakieś podróbki :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  24 Iulie 2012

Stali bywalcy
Aneczka17f - ukryta 21 lat,
Nowy Sącz
114
Wczoraj o 10:33

:wtf:

styka51
styka51
  24 Iulie 2012

Rozłożyłam basen^^ leję wodę :D

styka51
styka51
  24 Iulie 2012

Przysłali mi ta maszynkę, co wygrałam :pavarotti:

d83ddc4d

Babsy
Babsy
  24 Iulie 2012
styka51
styka51: Rozłożyłam basen^^ leję wodę

tez podczas poprzednich upalow myslalam, czy sobie nie sprawic ;) ale musialabym ciagle Sebe wolac, zeby pomogl mi sie podnosic i wstawac, bo zaczynam sie poruszac jak slon :lol:
styka51
styka51
  24 Iulie 2012
Babsy
Babsy: tez podczas poprzednich upalow myslalam, czy sobie nie sprawic ;) ale musialabym ciagle Sebe wolac, zeby pomogl mi sie podnosic i wstawac, bo zaczynam sie poruszac jak slon

Ale kurde tata gdzieś korki pochował i zatrzymałam się na jakichś 5 cm wody -,- Ale ogólnie meeega :D
Adidasowa
Adidasowa
  24 Iulie 2012

U was też taki upał?d83dde31

styka51
styka51
  24 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U was też taki upał?

Nooooo :D Meeega jest :zakochany:
Adidasowa
Adidasowa
  24 Iulie 2012
styka51
styka51: Nooooo :D Meeega jest

Ja już się opalałam 1,5 h :zabawa: jutro będę czerwona jak rak:zabawa:
pijana
pijana
  24 Iulie 2012
styka51
styka51: styka51

Daj znać jak się sprawdzi :D Mi dzisiaj przysłali tą kurację, wczoraj wygrałam, a o 9. rano już miałam w domu :wtf: Szybcy są
styka51
styka51
  24 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj znać jak się sprawdzi :D

Wkłądy do tej maszynki kosztują 36 zł za 3 sztuki, nie kupię;p Musze włosy zapuścić trochę, żeby trymer sprawdzić.
Do mnie ta maszynka miesiąc szła. W ogóle jak listonosz przyjechał, to miałam nadzieję, ze stanik przyjechał ...
styka51
styka51
  24 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już się opalałam 1,5 h jutro będę czerwona jak rak

Ja teraz idę :D
Adidasowa
Adidasowa
  24 Iulie 2012
styka51
styka51: Ja teraz idę :D

To miłego opalania i nie spal się :bye:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.