malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Letal
Letal
  2 August 2012
Pogodynka
Pogodynka: nie zmieniaj mnie tu tematu!

zmieniam bo wychodzę robota sama się nie zrobi :D

PA :*
Pogodynka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
Pogodynka
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pogodynka:nie zmieniaj mnie tu tematu! zmieniam bo wychodzę robota sama się nie zrobi :D PA :*

pa :* znaki
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
Scare
Scare
  2 August 2012

a to tutaj Hajdowicze nabijają posty. o Wy skubańcy :lol:

Pogodynka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
Pogodynka
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a to tutaj Hajdowicze nabijają posty. o Wy skubańcy

no gdzieżby znowu :lol:
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
Scare
Scare
  2 August 2012
Pogodynka
Pogodynka: no gdzieżby znowu

ja około 950 nabiłem na samym Hajdzie. przez 2 miesiące... kiedyś przez 3 dni się miało 1000. tych czasów nie ma i chyba nie będzie już
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a to tutaj Hajdowicze nabijają posty. o Wy skubańcy

Wypad Ty nie kupiłeś WIZY tutaj XD
madzia2143
madzia2143
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No konkurs - kto najchudszy :D

163 - 42kg :and: wygrałam? :and: nie umiem przytyć cholera, kości mnie na tyłku bolą od siedzenia :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 163 - 42kg

Nienawidzę Cię :smutny:
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  2 August 2012

to moze konkurs kto najgrubszy?

kedi
kedi
  2 August 2012

kuva mam wolne przedpołudnie i chciałam się wyspać, już nie pamiętam kiedy sobie dłużej pospałam no ale się nie da, bo sąsiad z góry regularnie co dwa dni robi remont, i tłucze młotkiem w ściane/ podłoge, masakra :martuska:

SailorMoon
SailorMoon
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 163 - 42kg wygrałam? nie umiem przytyć cholera, kości mnie na tyłku bolą od siedzenia

No to żeś ładnie schudła... :ninja:

kedi
kedi: kuva mam wolne przedpołudnie i chciałam się wyspać, już nie pamiętam kiedy sobie dłużej pospałam no ale się nie da, bo sąsiad z góry regularnie co dwa dni robi remont, i tłucze młotkiem w ściane/ podłoge, masakra

Współczuję... :/
Babsy
Babsy
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 163 - 42kg wygrałam? nie umiem przytyć cholera, kości mnie na tyłku bolą od siedzenia

maj gad, waze prawie drugie tyle :C
kedi
kedi: kuva mam wolne przedpołudnie i chciałam się wyspać, już nie pamiętam kiedy sobie dłużej pospałam no ale się nie da, bo sąsiad z góry regularnie co dwa dni robi remont, i tłucze młotkiem w ściane/ podłoge, masakra

mnie lubi budzic pies dziamajacy na co sie da, ewentualnie smieciara ;/ wspolczuje ;/
kedi
kedi
  2 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: Współczuję... :/

Babsy
Babsy: mnie lubi budzic pies dziamajacy na co sie da, ewentualnie smieciara ;/ wspolczuje ;/

śmieciarki też są okropne. a najgorsze w tym wszytskim jest to, że miałam na prawde męczący tydzień ,:(
Babsy
Babsy
  2 August 2012
kedi
kedi: śmieciarki też są okropne. a najgorsze w tym wszytskim jest to, że miałam na prawde męczący tydzień ,:(

zainwestuj w stopery moze? choc jak dla mnie tylko troche tlumily dzwieki, nie wyciszaly kompletnie.
Adidasowa
Adidasowa
  2 August 2012
moonlight30
moonlight30: Bo coś słabo z praktyką Nie hejtuje już jakoś od 2 lat, bosz, co za upadek :c

Musisz do tego wrócić ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko, że kości mam wagi ciężkiej i wyglądałam jak dziecko z Oświęcimia. To tak jak teraz mi z bmi nadwaga wychodzi, a wyglądam całkiem normalnie.

Pokaż swój profil na fejsie:>

Konto usunięte
Konto usunięte: No konkurs - kto najchudszy :D

E tam, nie chce być najchudsza:D

Konto usunięte

mam dokładnie to samo:wtf: a jak robisz brzuszki to też Cię tak napier... kość ogonowa? :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.