malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  2 August 2012
styka51
styka51: mój Maniek nie używał..ale odkąd jest ze mną, to nakazuje mu używać, bo nie będzie mnie twardymi plauchami myział

mój też używa raz na jakiś czas, ale jemu dla odmiany od podciągania na drążkach robią się odciski.
niestety ma coś co chciałabym mieć ja, czyli naturalnie miękką skórę, jak u dziecka:and:
asexualna
asexualna
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pokaż swój profil na fejsie:>

Mój profil na fejsie? :rotfl:
Babsy
Babsy
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj miałam39 kilo ...

what???
kedi
kedi: ja najmniej miałam 44 kg

nie dobijajcie wieloryba :rotfl:
styka51
styka51
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój też używa raz na jakiś czas, ale jemu dla odmiany od podciągania na drążkach robią się odciski. niestety ma coś co chciałabym mieć ja, czyli naturalnie miękką skórę, jak u dziecka

Mój ma gospodarstwo i też pełno odcisków, oprócz tego uwielbia naprawiać swój ciągnik i ciągle w jakichś smarach czy olejach się grzebie -,-.
No właśnie....ja nawet po peelingu i balsamie nie mam tak gładkiej skóry na brzuchu czy plecach jak mój facet.
Paulinessa
Paulinessa
  2 August 2012
styka51
styka51: Mój ma gospodarstwo i też pełno odcisków, oprócz tego uwielbia naprawiać swój ciągnik i ciągle w jakichś smarach czy olejach się grzebie -,-.

No i właśnie w takich przypadkach, tak jak mój brat i tata, powinni używać kremów :tak:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 August 2012
Babsy
Babsy: what???

no ... ale teraz waze 49 więc .. sppokojnie :D :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 August 2012

tak w ogóle dostałam informacje, że przedłuzą mi umowe do konca sierpnia O_O

Babsy
Babsy
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ... ale teraz waze 49 więc .. sppokojnie :D :D

zebym ja zeszla potem ponizej 60 to juz bedzie dobrze XD ba, najpierw wrocic do 66 :P
Konto usunięte
Konto usunięte: że przedłuzą mi umowe do konca sierpnia O_O

to chyba dobrze...? czy nie?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 August 2012
Babsy
Babsy: to chyba dobrze...? czy nie?

dobrze przynajmniej wiem co mnie potem czeka :D
asexualna
asexualna
  2 August 2012

Ale mnie stopa boli :and: wczoraj mi wyciągali z niej rozbite szkła, było cudownie.

mmaryja
mmaryja
  2 August 2012
styka51
styka51: Mój ma gospodarstwo i też pełno odcisków, oprócz tego uwielbia naprawiać swój ciągnik i ciągle w jakichś smarach czy olejach się grzebie

ostatnie dni mieliśmy parę prac ogrodowo-domowych i jednak z całą stanowczością woli dźwigać zawodowo teczkę od taczki.
styka51
styka51: ja nawet po peelingu i balsamie nie mam tak gładkiej skóry na brzuchu czy plecach jak mój facet.

to ja na ciele mam bardzo fajną skórę, nie narzekam, ale na stopach i dłoniach gorszą i muszę o nią bardzo dbać.
Konto usunięte
Konto usunięte: wczoraj mi wyciągali z niej rozbite szkła, było cudownie.

piąteczka! z tym, że mi nie wyciągnęli bo 'wyjdzie samo' i bujam się ze szkłem w stopie od dwóch tygodni.
asexualna
asexualna
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: piąteczka! z tym, że mi nie wyciągnęli bo 'wyjdzie samo' i bujam się ze szkłem w stopie od dwóch tygodni.

No co Ty, mi ze stopy tyle krwi uleciało, że aż słabo na sam widok się robiło : D pewnie jakby tak nie leciała jak opętana to sama bym sobie wyjęła lol.
A tak jeszcze po wyjęciu szkieł mi opatrunek założyli i przez to wszystko krew przeleciała.
SailorMoon
SailorMoon
  2 August 2012

Uhuhu, same spaślaki na forumie widzę.
Żar z nieba znów się leje. Te lato to masakryczne w tym roku. Ale w sumie lepiej jakby miało lać :D

Babsy
Babsy
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: asexualna:wczoraj mi wyciągali z niej rozbite szkła, było cudownie. piąteczka! z tym, że mi nie wyciągnęli bo 'wyjdzie samo' i bujam się ze szkłem w stopie od dwóch tygodni.

dzizas ;/ a to nie wrosnie w stope?
SailorMoon
SailorMoon: Uhuhu, same spaślaki na forumie widzę.

nadrabiam dzielnie za te wypuszczone z Oswiecimia ^^ :mrgreen:
styka51
styka51
  2 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No i właśnie w takich przypadkach, tak jak mój brat i tata, powinni używać kremów

Nie chce myśleć, co by było, gdyby nie używali :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnie dni mieliśmy parę prac ogrodowo-domowych i jednak z całą stanowczością woli dźwigać zawodowo teczkę od taczki.

Rozumiem w całej rozciągłości ;) Mój też by tak wolał, ale ojcowizny nie sprzeda i o.

Konto usunięte
Konto usunięte: to ja na ciele mam bardzo fajną skórę, nie narzekam, ale na stopach i dłoniach gorszą i muszę o nią bardzo dbać.

Rozumiem ;)
SailorMoon
SailorMoon: Żar z nieba znów się leje. Te lato to masakryczne w tym roku. Ale w sumie lepiej jakby miało lać :D

Lubię taką pogodę ;) Typowo letnia, opalić się można, lepszy humor mam i ogólnie, ach :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.