Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 21
Pogodynka
2 August 2012
Konto usunięte: ja około 950 nabiłem na samym Hajdzie. przez 2 miesiące... kiedyś przez 3 dni się miało 1000. tych czasów nie ma i chyba nie będzie już
Znam te czasy.. ale raczej już nie wrócą. w dobie tych "wspaniałych" Modów :)
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
styka51
2 August 2012
Konto usunięte: Czy Wasi faceci, kuzyni, bracia, ojcowie itp. używają KREMÓW DO RĄK ???
Mój tata używa zwykłego glicerynowego, ale jest poniekąd zmuszany, bo to murarz jest.
A mój Maniek nie używał..ale odkąd jest ze mną, to nakazuje mu używać, bo nie będzie mnie twardymi plauchami myział No i używa też zwykłego, czasem mu nawet peelingi robię na dłoniach, choć twierdzi, że go to boli ...
Ale żeście nabili stron
kedi
2 August 2012
Konto usunięte: mam dokładnie to samo a jak robisz brzuszki to też Cię tak napier... kość ogonowa?
42 kg?? omg....
BlondSzatynka
2 August 2012
42 kilo to nie jest wcale tak mało ... :D
styka51
2 August 2012
Konto usunięte: 42 kilo to nie jest wcale tak mało ... :D
Ważę 10 kg więcej
kedi
2 August 2012
Konto usunięte: 42 kilo to nie jest wcale tak mało ... :D
jak to nie mało?? ja waże 48 i zawsze mi się wydawało, że za mało!
kedi
2 August 2012
styka51: Ważę 10 kg więcej
no i prawidłowo! z resztą Ty masz fajnego cyca który trochę waży jak się domyślam
BlondSzatynka
2 August 2012
kedi: jak to nie mało?? ja waże 48 i zawsze mi się wydawało, że za mało!
tutaj miałam39 kilo ...
kedi
2 August 2012
Konto usunięte: tutaj miałam39 kilo ...
z całym szacunkiem, ale nie wyglądasz ja najmniej miałam 44 kg ale to było w kryzysowej sytuacji..
BlondSzatynka
2 August 2012
kedi: z całym szacunkiem, ale nie wyglądasz
no właśnie to tylko waga ...
styka51
2 August 2012
kedi: no i prawidłowo! z resztą Ty masz fajnego cyca który trochę waży jak się domyślam
Oj tam. Szczerze chciałabym ważyć mniej. Widać, że mi się przytyło, nawet Maniek stwierdził, że mam nogi większe ;C
Konto usunięte: tutaj miałam39 kilo ...
Nie wyglądasz, oj nie wyglądasz.
BlondSzatynka
2 August 2012
mogę też Wam pokazać jak wyglądała moja twarzy gdy miałam ponad 55 kilo :D
kedi
2 August 2012
Konto usunięte: no właśnie to tylko waga ...
dobra, nie przeżywam już. ale ja nie wyobrażam sobie, żeby znowu ważyć te 44, a co mówić 42. nigdy więcej.
styka51: Oj tam. Szczerze chciałabym ważyć mniej. Widać, że mi się przytyło, nawet Maniek stwierdził, że mam nogi większe ;C
no to jak się zaprzesz to zrzucisz te 2 kg, skakanka, rower i do dzieła.
mi jest łatwiej schudnąć niż przytyć :C
Paulinessa
2 August 2012
kedi: jak to nie mało?? ja waże 48 i zawsze mi się wydawało, że za mało!
podbijam.
BlondSzatynka
2 August 2012
kedi: dobra, nie przeżywam już. ale ja nie wyobrażam sobie, żeby znowu ważyć te 44, a co mówić 42. nigdy więcej.
weź też po uwagę to, że ja mam np mniej niż 155 cm wzrostu u mnie też to się inaczej rozkłada... :D