malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  3 August 2012

@BlondSzatynka:
U mnie w okolicy dużo ludzi ma Twoje nazwisko, nawet mój eksprzyjaciel :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
kedi
kedi: pytam, bo Twoje nazwisko w moich stronach jest rzadkie, a ja znam jednego faceta o Twoim nazwisku a skoro masz dużą rodzinę, to myślałam, że może jednak :D

dużą rodzine mam .. Tata ogólnie pochodził z Mazur ... a jego bracia większość pojechała na śląsk (jeden w Bogatyni, drugi w Wałbrzychu a trzeci W Katowicach, 4 został na Mazurach najmłodszy) :D a bracia póki co siedzą tutaj. Jeden póki co siedzi w Anglii a drugi pod Warszawą mieszka ...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
styka51
styka51: U mnie w okolicy dużo ludzi ma Twoje nazwisko, nawet mój eksprzyjaciel :D

właśnie wiem, że w Wielkopolsce i w woj dolnośląskim mamy dość dużo osobników XDDDD
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nigdzie siedze w domu.

A czemu to tak?

Konto usunięte
Konto usunięte: Styka chciała jakaś wycieczke zrobić do kogoś .. ale .. jeszcze cicho siedzimy

Wjazd na chatę chciala komuś zrobić?:D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wjazd na chatę chciala komuś zrobić?:D

Dokładnie.... :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A czemu to tak?

ogólnie teraz mam wolne .. ale od poniedziałku znowu ide do pracy to kiedy mam wyjechać XDDDD
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie teraz mam wolne .. ale od poniedziałku znowu ide do pracy to kiedy mam wyjechać XDDDD

Aaa, rozumiem... Przerąbane. Ja byłam nad morzem na 3 dni:crylol:
Babsy
Babsy
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: do 24 wszystko jest jeszcze możliwe;)

w sumie, jak juz sie rozmyslac to spektakularnie i w trakcie slubu ;)
styka51
styka51: Ta śliczna

podoba mi sie bo jest na szyje :) samego gorsetu sie boje, ze cyca nie utrzyma w ryzach dostatecznie ;/
styka51
styka51: Wiem, że jakieś pól roku temu Maniek chciał sie oświadczać. Ale powiedziałam, że nie. A teraz jakby przyszło co do czego, to zgodziłabym się. I akurat po 24 urodzinach bym ślub miała...

my jeszcze sie nie zareczalismy i sumie nie wiem, kiedy to bedzie :D w sumie to zabawne, jeszcze anrzeczenstwem nie jestesmy, a juz poustalane to i tamto ;)
SailorMoon
SailorMoon: Cudo

to moja faworytka ostatnia :D tylko oczywko musi miec jakies ramiaczko/a :)
Babsy
Babsy
  3 August 2012
styka51
styka51: A gdzie to odblokować można? Bo nie widzę -,-

nie da sie, trzeba miec zdjecie zeby pierwszemu do kogos napisac:)
Konto usunięte
Konto usunięte: mam 'w tym stylu'. szukam tylko jeszcze czegoś na głowę

welon, stroik, kwiat? ja patrzac na bratowa SoDope pomyslalam, czy na pewno chce welon
Konto usunięte
Konto usunięte: Styka chciała jakaś wycieczke zrobić do kogoś .. ale .. jeszcze cicho siedzimy

no do lowicza zapraszam:) tylko ja malo mobilna jestem teraz, tyle co po domu ;/
styka51
styka51
  3 August 2012
Babsy
Babsy: podoba mi sie bo jest na szyje :) samego gorsetu sie boje, ze cyca nie utrzyma w ryzach dostatecznie ;/

No właśnie ja też bałabym się o cyce. Ale w sumie nie wiem jak wyglądam w gorsecie :lol:
Przyjdzie czas, będzie rada.
Babsy
Babsy: my jeszcze sie nie zareczalismy i sumie nie wiem, kiedy to bedzie :D w sumie to zabawne, jeszcze anrzeczenstwem nie jestesmy, a juz poustalane to i tamto ;)

Tydzień przed klęknie przed Tobą i będzie dobrze ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie wiem, że w Wielkopolsce i w woj dolnośląskim mamy dość dużo osobników XDDDD

Popularne nazwisko ;D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Babsy
Babsy: my jeszcze sie nie zareczalismy i sumie nie wiem, kiedy to bedzie :D w sumie to zabawne, jeszcze anrzeczenstwem nie jestesmy, a juz poustalane to i tamto ;)

możecie przecież być krótko narzeczeństwem przed ślubem ;).
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Babsy
Babsy: no do lowicza zapraszam:) tylko ja malo mobilna jestem teraz, tyle co po domu ;/

nie mów dwa razy ... :crylol:
kedi
kedi
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dużą rodzine mam .. Tata ogólnie pochodził z Mazur ... a jego bracia większość pojechała na śląsk (jeden w Bogatyni, drugi w Wałbrzychu a trzeci W Katowicach, 4 został na Mazurach najmłodszy) :D a bracia póki co siedzą tutaj. Jeden póki co siedzi w Anglii a drugi pod Warszawą mieszka ...

wsumie fajnie tak :) ja mam małą rodzinę i jest meganudno :C

Konto usunięte
Konto usunięte: Pojęcie wstydu jest dla mnie z innej galaktyki.

wybacz, ale irytuje mnie ten Twoj podpis :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
kedi
kedi: wsumie fajnie tak :) ja mam małą rodzinę i jest meganudno :C

U nas to nie ma nudy ... zawsze jakieś konflikty są :crylol: się pośmiać można :crylol:
mirra20
mirra20
  3 August 2012

A ja się wybieram na weekend do Krakowa:D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.