(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
3 August 2012
Konto usunięte: Może być, chciałam zobaczyć całość od góry do dołu
To trzeba było pisać jak pytałam "jaką"
Babsy
3 August 2012
Konto usunięte: gaciami się wymieniałyśmy ale numerami jeszcze nie DDDDDDDDDDDDD
chyba bylam mocno pod wplywem, bo nie pamietam XD
Konto usunięte: jasny fiolet ...
tez mam fiolet, ktory wyglada jak roz ale dodalabym jeszcze pigmentu i byloby ciemno jak w norze.
styka51
3 August 2012
Konto usunięte: A moja propozycja: kup sobie taki stoliczek mały na kółkach:D
Nie podoba mi się:d I do niczego by mi nie pasował:D
Poza tym jak się ochajtam, to na jakieś 2/3 lata Mańkowaty się wprowadzi pewnie Czyli mam szanse na zmiany za jakieś 3/4 lata:D
Babsy: ee lozko zamienic z biurkiem i pod okno upchnac stolik?
A musze sprawdzić jaki długi mam kabel od internetów -,-
Adidasowa
3 August 2012
Konto usunięte: To trzeba było pisać jak pytałam "jaką"
To teraz daj taką
asexualna
3 August 2012
Konto usunięte: bo jak wgrywasz zdjęcia to musisz tam zaznaczyć ze niby hd czy cos .. chyba, że dawno zdjęcia nie wgrywałam i nie wiem XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No właśnie to było to HD tzn Wysoka Jakość, a żal dupe ściska
mirra20
3 August 2012
styka51: Hahahahha :d Nigdy! Całe życie spałam na 25 letniej wresalce, z której sprężyny wyłaziły i jak się przewracałąm z boku na bok, to trzeszczała. Teraz łóżko jest nowe i prędzej meble wywale
a nie możesz łóżka postawić równolegle do okna?? bo wtedy będziesz miała prawie 3/4 ściany naprzeciwko mebli do zagospodarowania
asexualna
3 August 2012
Konto usunięte: To teraz daj taką
No już dałam tą co na fejsbuka chciałam wrzucić a mi zmasakrowało
Adidasowa
3 August 2012
Konto usunięte: No już dałam tą co na fejsbuka chciałam wrzucić a mi zmasakrowało
Jest już na pw? Bo pacze.
Adidasowa
3 August 2012
Konto usunięte:
Ładna focia, szerokie masz biodra
styka51
3 August 2012
Konto usunięte: No zapomniałam dodać, ciekawa jestem co nimi kieruje
Wysłałabym swoją fotkę, ale jeszcze bym wygrałą i musiałabym wywiadu udzielić. Nie... media nie są dla mnie
styka51
3 August 2012
Konto usunięte: a nie możesz łóżka postawić równolegle do okna?? bo wtedy będziesz miała prawie 3/4 ściany naprzeciwko mebli do zagospodarowania
W sumie mogłabym Zaraz sprawdzę czy się zmieści ;) Dzięki ;)
Adidasowa
3 August 2012
styka51: Wysłałabym swoją fotkę, ale jeszcze bym wygrałą i musiałabym wywiadu udzielić. Nie... media nie są dla mnie
oj Zbuchany by Cię na rękach nosił.
Nie no cyrk, co się z tymi "kobietami" dzieje.
BlondSzatynka
3 August 2012
Konto usunięte: Pierwsze słyszę
jak wgrywasz cały album czy cos .. to jak wrzucasz kilka zdjęć na raz to sie pokazuje takie inne okno ...
mirra20
3 August 2012
styka51: Nie podoba mi się:d I do niczego by mi nie pasował:D
ale to był tylko przykład modeli jest masa:P
styka51: Poza tym jak się ochajtam, to na jakieś 2/3 lata Mańkowaty się wprowadzi pewnie Czyli mam szanse na zmiany za jakieś 3/4 lata:D
no to remont od razu zrobi:D
ja ostatnio przemalowałam pokój i też miałam robić przemeblowanie, ale zrezygnowałam bo też mam duże łóżko i za mały pokój, żeby mieć możliwość manewru