malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Już pacze.

Nie wiem co chciałaś zobaczyć, mam nadzieje, że to Cie usatysfakcjonowało :zabawa:
styka51
styka51
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Drzwi masz w kiepskim miejscu ... jakaś akcja .. i ktoś wchodzi i wszystko widać...

A nic mi nie mów -,- Na dodatek na samym początku korytarza mam pokój -,- Na przeciwko łazienki -,- Dobrze, że rodzice sypialnie mają na górze, bo bym wykitowała -,-
Konto usunięte
Konto usunięte: Cycki, cycki, wszędzie cycki, dupa, dupa, cycki

Cipki też ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie myślałaś o jakimś małym stoliczku przy meblach tak - w zależności ile tam masz miejsca ? a zamiast biurka wrąbać tam stoliczek. :D

No właśnie chciałabym jakiś stolik/ławę zamiast biurka, bo biurko też mam duże. I lapka bym tam postawiła, a głośniki powiesiła na tych haczykach co po półce zostały :lol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Babsy
Babsy: zadzwon chociaz, ze bedziesz, to jakeis ciastka kupie

gaciami się wymieniałyśmy ale numerami jeszcze nie xDDDDDDDDDDDDDD
mirra20
mirra20
  3 August 2012

A moja propozycja: kup sobie taki stoliczek mały na kółkach:D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A to co dokładnie chcesz zmienić? Ja w sumie dwa lata temu się wprowadziłam, więc nie mam nic do remontowania na razie

wszystko ....

wywalić łózko,szafy ... zmienic kolor ...
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem co chciałaś zobaczyć, mam nadzieje, że to Cie usatysfakcjonowało

Może być, chciałam zobaczyć całość od góry do dołu:zabawa:

styka51
styka51: Cipki też ;)

No zapomniałam dodać, ciekawa jestem co nimi kieruje:and:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
styka51
styka51: No właśnie chciałabym jakiś stolik/ławę zamiast biurka, bo biurko też mam duże. I lapka bym tam postawiła, a głośniki powiesiła na tych haczykach co po półce zostały

ale ile masz miejsca tam obok mebli p;rzy oknie ?
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wszystko .... wywalić łózko,szafy ... zmienic kolor ...

Aha, taki remont generalny. A jaki masz obecnie kolor na ścianach?
Babsy
Babsy
  3 August 2012
styka51
styka51: Laseczki poniżej szkic mojego pokoju. Chciałąbym wstawić tam jakiś stolik, bo nie mam na czym kawy stawiać jak gości mam -,- Gdzie proponujecie?

ee lozko zamienic z biurkiem i pod okno upchnac stolik? :woot:
asexualna
asexualna
  3 August 2012

W ogóle dziewczyny, też Wam tak fejsbuk ostatnio jakość fotek niszczy? Chciałam wczoraj jedną wrzucić, a tu bach, jakość jak ze starego painta :and:

styka51
styka51
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mojego brata zaciekawił rysunek i stwierdził, że masz za duże łóżko, więc trzeba je wyebać i wstawić polówkę ewentualnie taką meblościankę z wysuwanym łóżkiem jak w amarykańskich filmach i się wszystko zmieści

Hahahahha :d Nigdy! Całe życie spałam na 25 letniej wresalce, z której sprężyny wyłaziły i jak się przewracałąm z boku na bok, to trzeszczała. Teraz łóżko jest nowe i prędzej meble wywale :pavarotti:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha, taki remont generalny. A jaki masz obecnie kolor na ścianach?

jasny fiolet ...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle dziewczyny, też Wam tak fejsbuk ostatnio jakość fotek niszczy? Chciałam wczoraj jedną wrzucić, a tu bach, jakość jak ze starego painta

bo jak wgrywasz zdjęcia to musisz tam zaznaczyć ze niby hd czy cos .. chyba, że dawno zdjęcia nie wgrywałam i nie wiem XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jasny fiolet ...

To powinien być ładny. Ja mam pół pokoju na zółto a drugie pół na beżowo, meble czerwone:ninja:
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jak wgrywasz zdjęcia to musisz tam zaznaczyć ze niby hd czy cos

Pierwsze słyszę:wtf:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.