Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1199 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
o to troche pracy jest:/
mniej wiecej tak:

styka51: W sumie dobry motyw :D Muszę w internetach poszukać jakiegoś fotela i stolika.
Dziękowac dobra kobieto :)
Nie ma za co polecam się na przyszłość, lubię takie rzeczy dwa lata temu jak się wprowadzaliśmy z rodzicami do nowego domu to prawie wszystko jest zrobione pod moje propozycje:D
Byłam dziś w galerii poobczajać oferty pracy i wpadłam do C&A, powiem Wam, że jestem zaskoczona ciuchami tam, naprawdę sporo fajnych rzeczy, jakość też wydaje się niezła, a ceny na wyprzedaży naprawdę niskie, jeśli ktoś szuka letnich ciuchów to polecam się wybrać, chociaż przeceny pewnie się już kończą no i asortyment w sklepach może być różny, ale naprawdę miłe zaskoczenie
A tak w ogóle to wygrałam w tym tygodniu "luksusową" łyżkę do lodów, a dziś okulary warte jakieś 4-5 stówek Wzięłam udział od niechcenia, napisałam, że fioletowe oprawki idealnie podkreślą zieleń oczu itp. no i mnie wybrali
Konto usunięte: A tak w ogóle to wygrałam w tym tygodniu "luksusową" łyżkę do lodów, a dziś okulary warte jakieś 4-5 stówek Wzięłam udział od niechcenia, napisałam, że fioletowe oprawki idealnie podkreślą zieleń oczu itp. no i mnie wybrali
uciekaj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja teraz odpowiadałam na pytania w konkursie Timotei .. i jeden błąd

i tak mnie szybko "przyuczyli" bo niektóre dziewczyny po miesiąc czasu trzymali

no oczywko, póki kasy nie zobaczę to kluczy nie oddam

Konto usunięte: też mam coś z pracoholika, jak teraz pójdę na urlop na 2 tyg. to ja nie wiem jak wytrzymam
fajnie jest wypocząć i mieć głowę wolną od tego wszystkiego, ale ja właśnie nie umiem siedzieć na dupie więcej niż 3/4 dni.