malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie mówie, że on jest tą osobą tylko, że wygląda jakby był ciągle zbuchany

Nie, ten w taczce to Pablo, a śmiech Zbuchanego w tle ciągle słychać :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: No serio zoba

Teraz to wygląda jak obraz xD
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012

Dobra spadam się czymś zająć:zabawa:

asexualna
asexualna
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, ten w taczce to Pablo, a śmiech Zbuchanego w tle ciągle słychać

Jesu nie o to mi chodzi.

Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz to wygląda jak obraz xD

i tak skasowałam bo bjeda
mirra20
mirra20
  3 August 2012
styka51
styka51: Tylko ja muszę najpierw tapetę zerwać i wygipsować jeszcze ;C

o to troche pracy jest:/

styka51
styka51: Ciekawi mnie jak wygląda ten blue jeans:D

mniej wiecej tak:

styka51
styka51: W sumie dobry motyw :D Muszę w internetach poszukać jakiegoś fotela i stolika. Dziękowac dobra kobieto :)

Nie ma za co polecam się na przyszłość, lubię takie rzeczy dwa lata temu jak się wprowadzaliśmy z rodzicami do nowego domu to prawie wszystko jest zrobione pod moje propozycje:D
asexualna
asexualna
  3 August 2012

Miała któraś kiedyś bielizne firmy Kinga? :ninja: Bo cena kusi, ale nie wiem czy jakość nie odstrasza.

Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesu nie o to mi chodzi.

Ogarniam o so się rozchodzi:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: i tak skasowałam bo bjeda

hyyhy witamy na Facebooku xd
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miała któraś kiedyś bielizne firmy Kinga?

Pokaz jakieś striny z tej firmy:pavarotti:
asexualna
asexualna
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pokaz jakieś striny z tej firmy

http://www.kinga.com.pl
SailorMoon
SailorMoon
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miała któraś kiedyś bielizne firmy Kinga? Bo cena kusi, ale nie wiem czy jakość nie odstrasza.

Ja miałam, mogę polecić.
asexualna
asexualna
  3 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja miałam, mogę polecić.

Wizualnie są ładne i przy okazji tanie : D mam nadzieję, że serio warte polecenia.

Ten kusi:
pijana
pijana
  3 August 2012

Byłam dziś w galerii poobczajać oferty pracy i wpadłam do C&A, powiem Wam, że jestem zaskoczona ciuchami tam, naprawdę sporo fajnych rzeczy, jakość też wydaje się niezła, a ceny na wyprzedaży naprawdę niskie, jeśli ktoś szuka letnich ciuchów to polecam się wybrać, chociaż przeceny pewnie się już kończą no i asortyment w sklepach może być różny, ale naprawdę miłe zaskoczenie :tak:

A tak w ogóle to wygrałam w tym tygodniu "luksusową" łyżkę do lodów, a dziś okulary warte jakieś 4-5 stówek :zakochany: Wzięłam udział od niechcenia, napisałam, że fioletowe oprawki idealnie podkreślą zieleń oczu itp. no i mnie wybrali :w00t:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak w ogóle to wygrałam w tym tygodniu "luksusową" łyżkę do lodów, a dziś okulary warte jakieś 4-5 stówek Wzięłam udział od niechcenia, napisałam, że fioletowe oprawki idealnie podkreślą zieleń oczu itp. no i mnie wybrali

uciekaj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja teraz odpowiadałam na pytania w konkursie Timotei .. i jeden błąd :ninja:
Adidasowa
Adidasowa
  3 August 2012

Nienawidzę facetów od dzisiaj :CCCCCcc

pijana
pijana
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uciekaj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja teraz odpowiadałam na pytania w konkursie Timotei .. i jeden błąd

Też miałam jeden błąd :D Ale odechciało mi się grać xD Tyle tych konkursów, że nie wiem w który ręce włożyć xDD
kedi
kedi
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to nie złe przegięcie 2 tyg!!! ale walą w uja... ja nie wiem co za ludzie...

i tak mnie szybko "przyuczyli" bo niektóre dziewczyny po miesiąc czasu trzymali :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: masz racje jak się będą migać to postrasz Inspekcją Pracy, albo Skarbówką

no oczywko, póki kasy nie zobaczę to kluczy nie oddam :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: też mam coś z pracoholika, jak teraz pójdę na urlop na 2 tyg. to ja nie wiem jak wytrzymam

fajnie jest wypocząć i mieć głowę wolną od tego wszystkiego, ale ja właśnie nie umiem siedzieć na dupie więcej niż 3/4 dni.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.