malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  3 August 2012

Zapomniałam Wam pokazać... We wtorek pisałyście o zachmurzeniu, Styka pisała bodajże o 80-90% w WKLP, to moje zdjęcie z wtorku (akurat nie widać najgorszego, czyli lewego ramienia), dziś mamy piątek, smaruję ciągle czymś "po słońcu", od wczoraj pianką z panthenolem, ale mało pomaga, dzisiaj mi podeszło wodą i wyglądam jakbym miała krople na skórze :and: Masakra... Focio:

pijana
pijana
  3 August 2012

Dodam, że to nie efekt opalania, po prostu siedziałam z godzinę albo półtorej na ławce, nic nie czułam :and: ...

kedi
kedi
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też miałam jeden błąd :D Ale odechciało mi się grać xD Tyle tych konkursów, że nie wiem w który ręce włożyć xDD

gratuluję wygranych:)
gdzie Ty wynajdujesz te konkursy?
pijana
pijana
  3 August 2012
kedi
kedi: gratuluję wygranych:) gdzie Ty wynajdujesz te konkursy?

Dziękować :* Wiele ich jest z prawej strony na fejsie, pod napisem "sponsorowane", a tak to na fanpejdżach, mam kliknięte tyle "lubię to", że po wstaniu przejrzenie aktualności mi zajmuje godzinę ;d Ale jak widać warto :tak:
kedi
kedi
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękować :* Wiele ich jest z prawej strony na fejsie, pod napisem "sponsorowane", a tak to na fanpejdżach, mam kliknięte tyle "lubię to", że po wstaniu przejrzenie aktualności mi zajmuje godzinę ;d Ale jak widać warto

fajnie, że zainwestowany czas zwraca Ci się pod postacią nagród :) ja czasami też w coś zagram ale zdecydowanie za małooo żeby coś wygrać :)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  3 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: To mówisz, że był szał Teraz nie myjesz pewnie ręki XD

nooo, nawet sie lewa reka teraz nauczylem podcierac :D

Konto usunięte
Konto usunięte: jaki Ty masz fryz łał

jaki? xD to jeszcze nic, rosna sobie nadal

Konto usunięte
Konto usunięte: Olaboga xD !

pijana Ciebie bym wycalowal tez

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  3 August 2012
kedi
kedi: fajnie, że zainwestowany czas zwraca Ci się pod postacią nagród :) ja czasami też w coś zagram ale zdecydowanie za małooo żeby coś wygrać :)

No ja to codziennie, cała tablica w konkursach, chociaż akurat w losowaniach mi słabo idzie :D Raczej na kreatywność.
Prinz
Prinz: pijana Ciebie bym wycalowal tez

Fuck yeah d83ddc4d
styka51
styka51
  3 August 2012

Wróciłam od fryzjera właśnie :D:D:D:D

kedi
kedi
  3 August 2012
styka51
styka51: Wróciłam od fryzjera właśnie :D:D:D:D

pokażesz się ? :D
Babsy
Babsy
  3 August 2012
styka51
styka51: Wróciłam od fryzjera właśnie :D:D:D

nie gadaj, ze sie farbnelas ;P
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  3 August 2012
Prinz
Prinz: jaki? xD to jeszcze nic, rosna sobie nadal

taki fajny, kojarzy mi sie z fryzurami takimi jakie kiedys były, twarzowo Ci

Bylam sobie na zakupach, zlowilam fajne gacie z przeceny w Bershce, kupilam tez koszulke w kolorze kawy z mlekiem. Dodatkowo buty balerinki w tally weijl, i w new yorkerze zayebista sukienke, tez w kolorze kawy z mlekiem. jutro moze wstawie foto
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012

je je je je :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: je je je je :D

z czegos taka zadowolona? :mrgreen:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z czegos taka zadowolona?

bo umyłam włosy, użyłam nowej maski z Ziai ... i włosy mam mięciutkie i wo góle :
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo umyłam włosy, użyłam nowej maski z Ziai ... i włosy mam mięciutkie i wo góle :

uuu, jaka to maska :pavarotti:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.