malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  6 August 2012

zrobiłam takie tortille że o jaaa! :mrgreen:

asexualna
asexualna
  6 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zrobiłam takie tortille że o jaaa!

Ale bym jadła :ninja: aż w brzuchu burczy
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  6 August 2012
Konto usunięte

Ja też robię w domu. Jak robisz? Może masz jakiś przepis którego nie znam :lol:
Bo ja robię tak: (koleżanka z mc donalda mi dała ten przepis, smakuje nawet podobnie)
Sałatę lodową siekam drobno, ogórek w drobną kostkę, pomidor też. Smażę pierś kurczaka pokrojoną w drobną kostkę (kurczaka przyprawiam przyprawami delikat do mięs, solą i pieprzem). Podgrzewam na teflonowej patelni placek z Biedronki, jak jest ciepły to ściągam na folię, daję 2 łyżeczki majonezu winiary + dwie łyżeczki ketchupu, rozprowadzam po placku, na to sałata, ogórek, pomidor, plastry żółtego sera i kurczak. Zawijam, dobre :tak: tylko ja lubię dużo sałaty a mało mięsa, a mój odwrotnie :lol:
styka51
styka51
  6 August 2012
Konto usunięte

Ja planuję w najblizszym tygodniu zrobić ten placek do tortilli :D Bo się nie opyla kupować w ogóle :nie:
mirra20
mirra20
  6 August 2012
Konto usunięte

ja miałam wczoraj z łososiem i rukolą:D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: (koleżanka z mc donalda mi dała ten przepis, smakuje nawet podobnie)

przeciez w Internecie jest jak robia tą tortille XD
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 August 2012

Dobra ide pobiegać trochę..

Letal
Letal
  6 August 2012

idź może schudniesz trochę mikołaju :rotfl:

madzia2143
madzia2143
  6 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak robisz? Może masz jakiś przepis którego nie znam

W sumie to wszystko zrobiłam tak po łebkach, ale wyszło pycha. Na patelni grillowej ugrillowałam przyprawione piersi z kurczaka (przyprawa kebab, zioła, magi). W biedronce jest taki mix sałat z rozszponką - do tego dorzuciłam pomidory i ogórka zielonego. Przyprawiłam solą i pieprzem oraz dodałam do tej sałaty sos jogurtowo-musztardowo-chrzanowy (czyli zmieszałam po prostu jogurt z musztardą i chrzanem :mrgreen:). Placki kupiłam i podgrzałam w mikrofalówce. Do tego zrobiony sos czosnkowy, ketchup, (mama wolała sos tatarski ;) ) i tyle. Zajadaliśmy się mmmm.
madzia2143
madzia2143
  6 August 2012

kurczaka później pokroiłam na drobne kawałki oczywiście. :ninja:

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  6 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie to wszystko zrobiłam tak po łebkach, ale wyszło pycha. Na patelni grillowej ugrillowałam przyprawione piersi z kurczaka (przyprawa kebab, zioła, magi). W biedronce jest taki mix sałat z rozszponką - do tego dorzuciłam pomidory i ogórka zielonego. Przyprawiłam solą i pieprzem oraz dodałam do tej sałaty sos jogurtowo-musztardowo-chrzanowy (czyli zmieszałam po prostu jogurt z musztardą i chrzanem ). Placki kupiłam i podgrzałam w mikrofalówce. Do tego zrobiony sos czosnkowy, ketchup, (mama wolała sos tatarski ;) ) i tyle. Zajadaliśmy się mmmm.

brzmi niezle! nigdy nie jadłam z takim sosem, moze byc bardzo dobre
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  6 August 2012

musze sobie zapisac to

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: idź może schudniesz trochę mikołaju

wróciłam ... :D
pijana
pijana
  6 August 2012

Macie jakieś sposoby na przykuwający uwagę list motywacyjny ? :ninja: Konkretnie to do empiku i Lee/Wranglera, chciałabym uniknąć typowych farmazonów, ale chyba brakło weny :ninja:

Letal
Letal
  6 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wróciłam ...

mam wodę z lodówki mogę Cię poczęstować bo sobie popijam tak mnie głowa dzisiaj boli :(
jak było ?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.