malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Macie jakieś sposoby na przykuwający uwagę list motywacyjny ?

Z pracy mogę Ci pare 'gotowców' wysłać ale co tam jest to Ci nie powiem bo nie przeglądałam tego XD
Letal
Letal
  6 August 2012

smutne tak ignorem... ehh
szukam Pauliny jest tutaj gdzieś może ukrywasz się ? jak tak to proszę się ujawinić :ziober2:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 August 2012

Było dobrze przeleciałam około .. 1 km ... XD

sylwik
sylwik
  6 August 2012

no nieeee... nie dosc, ze wpada mi przez otwarte okno aromat z piekarni (chyba jakies buleczki dobre pieka wlasnie:ninja:), to jeszcze o tortillach rozmawiacie... zjadlabym!
kolacjo nr 2, nadchodze.

kedi
kedi
  6 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Konkretnie to do empiku i Lee/Wranglera

pracowałąm kiedys w Lee/Wrangler :ninja: tam lubią jak się jest mega wygadanym i ogólnie otwartym do ludzi więc ważne, jeśli to podkreślisz. bo ogólnie praca na akord, także no :ninja:
madzia2143
madzia2143
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: brzmi niezle! nigdy nie jadłam z takim sosem, moze byc bardzo dobre

Konto usunięte
Konto usunięte: musze sobie zapisac to

no mam nadzieje że zasmakuje :) zawsze to coś innego.
Babsy
Babsy
  7 August 2012

Idę do domu! alleluja:-D :zabawa: nie ma to jak własny kibelek :-P

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  7 August 2012

Jupi :D

:D

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012

wygraliśmy!!! :jupi: w czerwcu złożyliśmy pozew przeciwko fotografowi bo nie dostarczył zdjęć ze ślubu w formie albumu i prezentacji i dzisiaj przyszło pismo, że ma zwrócić 1200 zł zaliczek + 30 zł kosztów sądowych + odsetki ustawowe od 19 września 2011 :lol:
ale sie ciesze, mina mu zrzednie :tak: chyba zaczęłam wierzyć w sprawiedliwość!

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012

a ch.. bo jeszczesie moze odwolac. musze czekac

Babsy
Babsy
  7 August 2012

w koncu na wlasnych smieciach :rock:

asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wygraliśmy!!! :jupi: w czerwcu złożyliśmy pozew przeciwko fotografowi bo nie dostarczył zdjęć ze ślubu w formie albumu i prezentacji i dzisiaj przyszło pismo, że ma zwrócić 1200 zł zaliczek + 30 zł kosztów sądowych + odsetki ustawowe od 19 września 2011 ale sie ciesze, mina mu zrzednie chyba zaczęłam wierzyć w sprawiedliwość!

O kurde :wtf: gratuluję.
Mnie jak w jedne wakacje oszukali na 1000zł to jedyne co dostałam to pismo o umorzeniu sprawy.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O kurde gratuluję.

e jeszcze nie ma sie co cieszyc, wystarczy, ze napisze ze nie zgadza sie z nakazem i pojde na rozprawe :nie: teraz musze czekac do 2mc, jezeli sie odwolal dostane wezwanie na rozprawe, a jezeli nie to wyrok prawomocny :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie jak w jedne wakacje oszukali na 1000zł to jedyne co dostałam to pismo o umorzeniu sprawy.

współczuję :and:
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: e jeszcze nie ma sie co cieszyc, wystarczy, ze napisze ze nie zgadza sie z nakazem i pojde na rozprawe teraz musze czekac do 2mc, jezeli sie odwolal dostane wezwanie na rozprawe, a jezeli nie to wyrok prawomocny

Ale wydaje mi się, że a rozprawie i tak jedyne co to potwierdzi się wyrok :D

Konto usunięte
Konto usunięte: współczuję

Daj spokój, całą ekipe oszukał właściciel, a następnie wsiąkł jak kamień w wodę. Jedną dziewczyne oszukał za 14tys i też sprawa umorzona.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale wydaje mi się, że a rozprawie i tak jedyne co to potwierdzi się wyrok :D

no to jest troche bardziej skomplikowane jednak bo pewnie bedzie staral sie podwazyc kwote :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj spokój, całą ekipe oszukał właściciel, a następnie wsiąkł jak kamień w wodę. Jedną dziewczyne oszukał za 14tys i też sprawa umorzona.

:szok: moze ma jakies układy?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.