Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1212 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
smutne tak ignorem... ehh
szukam Pauliny jest tutaj gdzieś może ukrywasz się ? jak tak to proszę się ujawinić
no nieeee... nie dosc, ze wpada mi przez otwarte okno aromat z piekarni (chyba jakies buleczki dobre pieka wlasnie), to jeszcze o tortillach rozmawiacie... zjadlabym!
kolacjo nr 2, nadchodze.
wygraliśmy!!! :jupi: w czerwcu złożyliśmy pozew przeciwko fotografowi bo nie dostarczył zdjęć ze ślubu w formie albumu i prezentacji i dzisiaj przyszło pismo, że ma zwrócić 1200 zł zaliczek + 30 zł kosztów sądowych + odsetki ustawowe od 19 września 2011
ale sie ciesze, mina mu zrzednie chyba zaczęłam wierzyć w sprawiedliwość!
Konto usunięte: wygraliśmy!!! :jupi: w czerwcu złożyliśmy pozew przeciwko fotografowi bo nie dostarczył zdjęć ze ślubu w formie albumu i prezentacji i dzisiaj przyszło pismo, że ma zwrócić 1200 zł zaliczek + 30 zł kosztów sądowych + odsetki ustawowe od 19 września 2011
ale sie ciesze, mina mu zrzednie chyba zaczęłam wierzyć w sprawiedliwość!
O kurde

Mnie jak w jedne wakacje oszukali na 1000zł to jedyne co dostałam to pismo o umorzeniu sprawy.
e jeszcze nie ma sie co cieszyc, wystarczy, ze napisze ze nie zgadza sie z nakazem i pojde na rozprawe

Konto usunięte: Mnie jak w jedne wakacje oszukali na 1000zł to jedyne co dostałam to pismo o umorzeniu sprawy.
współczuję

Konto usunięte: e jeszcze nie ma sie co cieszyc, wystarczy, ze napisze ze nie zgadza sie z nakazem i pojde na rozprawe teraz musze czekac do 2mc, jezeli sie odwolal dostane wezwanie na rozprawe, a jezeli nie to wyrok prawomocny
Ale wydaje mi się, że a rozprawie i tak jedyne co to potwierdzi się wyrok :D
Daj spokój, całą ekipe oszukał właściciel, a następnie wsiąkł jak kamień w wodę. Jedną dziewczyne oszukał za 14tys i też sprawa umorzona.