malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ch.. bo jeszczesie moze odwolac. musze czekac

ale u Niego raczej odwołanie nic nie da ... bo przecież i tak Wam zdjęć nie dał a Wy zapłaciliście za usługe która nie została do końca 'wykonana'
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale u Niego raczej odwołanie nic nie da ... bo przecież i tak Wam zdjęć nie dał a Wy zapłaciliście za usługe która nie została do końca 'wykonana'

tak ale na 500 zl nie mamy pokwitowania :] bo 700 dalismy mu przed slubem a 500 przy odbiorze płyty poglądowej w środe po slubie, dodam ze to BYŁ NASZ ZNAJOMY i po prostu nie wzielismy tego pokwitowania, i jeszcze dostał vodke weselną -,- jedyne co mogą sprawdzic to monitoring bo to było pod klubem pomarancza w katowicach, ale nie wiem ile trzymają. i tak bylo napisane w pozwie, i moze chciec to podwazyc ze kłamiemy. sku.:cenzura:.iel
madzia2143
madzia2143
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak ale na 500 zl nie mamy pokwitowania :] bo 700 dalismy mu przed slubem a 500 przy odbiorze płyty poglądowej w środe po slubie, dodam ze to BYŁ NASZ ZNAJOMY i po prostu nie wzielismy tego pokwitowania, i jeszcze dostał vodke weselną -,- jedyne co mogą sprawdzic to monitoring bo to było pod klubem pomarancza w katowicach, ale nie wiem ile trzymają. i tak bylo napisane w pozwie, i moze chciec to podwazyc ze kłamiemy. sku..iel

ech ;/ ale macie jakieś profesjonalne zdjęcia ze ślubu czy wszystko przepadło ?
Paulinessa
Paulinessa
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szukam Pauliny jest tutaj gdzieś może ukrywasz się ? jak tak to proszę się ujawinić

mnieee szukałeś? ;)
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to jest troche bardziej skomplikowane jednak bo pewnie bedzie staral sie podwazyc kwote

A no możliwe :ninja: ale powodzenia.

Konto usunięte
Konto usunięte: moze ma jakies układy?

Zapewne :and: u mnie w mieście w ogole oszukują na lewo i prawo i to młodych ludzi bez doświadczenia. Wiadomo, że wtedy łatwiej w konia zrobić.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ech ;/ ale macie jakieś profesjonalne zdjęcia ze ślubu czy wszystko przepadło ?

Mamy, tzn ta płyte poglądową co nam dał, ale są to gołe zdjęcia nie przerobione, nie obrobione etc.. i pomniejszone. wiec kiepskiej jakosci.
Konto usunięte
Konto usunięte: A no możliwe ale powodzenia.

dzieki:)
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapewne u mnie w mieście w ogole oszukują na lewo i prawo i to młodych ludzi bez doświadczenia. Wiadomo, że wtedy łatwiej w konia zrobić.

jak czytam takie rzeczy to mnie skreca :and:
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak czytam takie rzeczy to mnie skreca

No daj spokój :and: to była moja pierwsza praca w polsce (wcześniej tylko w anglii byłam na wakacje) i od razu coś takiego. Od razu poczułam się zniechęcona i więcej pracy na wakacje nie szukałam. Pewnie nie tylko ja tak mam.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012

Po kąpieli

Po suszeniu

Po czesaniu

:zakochany: :lol:

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No daj spokój to była moja pierwsza praca w polsce (wcześniej tylko w anglii byłam na wakacje) i od razu coś takiego. Od razu poczułam się zniechęcona i więcej pracy na wakacje nie szukałam. Pewnie nie tylko ja tak mam.

ja akurat nigdy się nie nacięłam :nie: a pracowałam w kilku miejscach, od dyskotek, przez studia paznokci, salony fryzjerskie i call center :D a co to byla za branza?
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja akurat nigdy się nie nacięłam a pracowałam w kilku miejscach, od dyskotek, przez studia paznokci, salony fryzjerskie i call center :D a co to byla za branza?

Byłam kelnerką i barmanką w takim pubie-restauracji :nie: najlepsze, że dość popularne miejsce to było, koncerty organizowaliśmy, dużo ludzi przychodziło itp, a tu taki psikus.

Konto usunięte
Konto usunięte: Po kąpieli

Lepiej nie kąp za często :ninja: moja koleżanka taki błąd popełniła, że zaburzyła yorkowi naturalne środowisko skórne przez kąpiele i potem tak śmierdział, że wytrzymać się nie dało.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłam kelnerką i barmanką w takim pubie-restauracji najlepsze, że dość popularne miejsce to było, koncerty organizowaliśmy, dużo ludzi przychodziło itp, a tu taki psikus.

:o to na pewno facet ma plecy :nie: bo nie mozliwe zeby sąd mu tak to puścił płazem.
Konto usunięte
Konto usunięte: Lepiej nie kąp za często moja koleżanka taki błąd popełniła, że zaburzyła yorkowi naturalne środowisko skórne przez kąpiele i potem tak śmierdział, że wytrzymać się nie dało.

Kąpie raz na 7-10 dni ale szamponem z lanoliną (tłuszczopot), on jest do częstego stosowania :tak: może wdała mu się jakaś infekcja, grzybica albo coś? Podobno jak w uchu się zrobi to też taki smród że się wytrzymac nie da
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: :o to na pewno facet ma plecy bo nie mozliwe zeby sąd mu tak to puścił płazem.

No wiadomo :ninja: mnie to w ogóle załamuje, że oszuści żadnych konsekwencji nie ponoszą.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kąpie raz na 7-10 dni ale szamponem z lanoliną (tłuszczopot), on jest do częstego stosowania może wdała mu się jakaś infekcja, grzybica albo coś? Podobno jak w uchu się zrobi to też taki smród że się wytrzymac nie da

Nie znam się na psach więc nie wiem :ninja: tylko w pamięci utknął mi ten swąd.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No wiadomo mnie to w ogóle załamuje, że oszuści żadnych konsekwencji nie ponoszą.

a nie mogłaś się odwołać czy coś takiego? może do uwagi z tym :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie znam się na psach więc nie wiem tylko w pamięci utknął mi ten swąd.

błeee :lol:
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie mogłaś się odwołać czy coś takiego? może do uwagi z tym

Teraz to już po ptokach :lol: to było 2 albo nawet 3 lata temu.
Ale wiem, że ta co ją okantowali na 14tys się odwoływała i dalej nic.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz to już po ptokach to było 2 albo nawet 3 lata temu. Ale wiem, że ta co ją okantowali na 14tys się odwoływała i dalej nic.

aha, myslalam ze to jakos niedawno. mysle ze w kazdym lepszym burdelu pracodawcy sa bardziej uczciwi i szanują kobiety niz wlasnie w takich znanych miejscach.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.