malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde... zaczynam nie panować nad sobą już.. spierdziele coś i bd cierpiał

co miałbyś spierdzielić?
Scare
Scare
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co miałbyś spierdzielić?

nie wiem? zbyt szybko czegoś nie palnąć, bo nie kontroluje siebie. Odrzuci mnie i będę miał problem
Paulinessa
Paulinessa
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem? zbyt szybko czegoś nie palnąć, bo nie kontroluje siebie. Odrzuci mnie i będę miał problem

znam ten ból.
Scare
Scare
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znam ten ból.

i co? pewnie spieprzyłaś? Kurde, ale ja się martwię... Walnąłem, że mam sok w kolorze róży, a nie dawno, że znamy się tyle i tyle. Ona nie może się dowiedzieć, że jestem zakochany, bo nie wiem co będzie....
madzia2143
madzia2143
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: godzinę temuCytuj fragment | Cytuj całośćasexualna:Co to za konkursy? na fejsbuŚśśśiu.

podajcie linka, może do mnie się szczęście kiedyś uśmiechnie :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde, ale ja się martwię... Walnąłem, że mam sok w kolorze róży, a nie dawno, że znamy się tyle i tyle. Ona nie może się dowiedzieć, że jestem zakochany, bo nie wiem co będzie....

byłaby jaśniejsza sytuacja po prostu.!

co do mnie, ja cały czas muszę coś "spieprzyć". i różnie, bardzo różnie mi to potem wychodzi. u mnie chodzi o brak kontroli w tym co mówię - albo wybuchnę jakimś gwaltownym, wielkim uczuciem, albo się wkurzę i ... :ninja: no...
Paulinessa
Paulinessa
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podajcie linka, może do mnie się szczęście kiedyś uśmiechnie

np
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=448722035173022&set=a.117071065004789.7635.117067411671821&type=1&theater
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładniej rzecz ujmując to moja morda jeżdzi na autobusie miejskim. :D

Chce zobaczyć!
Scare
Scare
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co do mnie, ja cały czas muszę coś "spieprzyć". i różnie, bardzo różnie mi to potem wychodzi. u mnie chodzi o brak kontroli w tym co mówię - albo wybuchnę jakimś gwaltownym, wielkim uczuciem, albo się wkurzę i ... no...

3 dni temu - dziwna lekka fascynacja Anetą
2 dni temu - żar w sercu, motylki
Wczoraj - Silne uczucia, co jakiś czas gorąco od wewnątrz, pocenie się dłoni, bardzo intensywne emocje, bardzo bardzo silna miłość... Czułem jakby moje serce było przywiązane do Niej
Dzisiaj - to co wczoraj + to, że śnił mi się koszmar i budziłem się w nocy co chwilę, za każdymr azem o Niej myśląc, tylko już przestaję się kontrolować... Co może być jutro? Nie chcę wiedzieć xd
Paulinessa
Paulinessa
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 dni temu - dziwna lekka fascynacja Anetą 2 dni temu - żar w sercu, motylki Wczoraj - Silne uczucia, co jakiś czas gorąco od wewnątrz, pocenie się dłoni, bardzo intensywne emocje, bardzo bardzo silna miłość... Czułem jakby moje serce było przywiązane do Niej Dzisiaj - to co wczoraj + to, że śnił mi się koszmar i budziłem się w nocy co chwilę, za każdymr azem o Niej myśląc, tylko już przestaję się kontrolować... Co może być jutro? Nie chcę wiedzieć xd

a mrrrrr... :zakochany: to jest megaaaa uczucie :zakochany:
Scare
Scare
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest megaaaa uczucie

wiem.. no tak jak mówię 3 dni temu mnie złapało. u psychologa zacząłem o tym mówić i tak mnie wzięło jakoś... Dziennie jest silniej. Dłonie mi się pocą co jakiś czas, znowu mnie łapie to xDD

Tylko jak jutro się przestanę kontrolować... to nie wiem

I nie potrafię sobie wyobrazić 3 spotkania z Anetą, mi się wydaje, że to jest marzenie nie do zrealizowania xD Ale wiem, że się spotkamy. Obym nie spieprzył czegoś....
Paulinessa
Paulinessa
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I nie potrafię sobie wyobrazić 3 spotkania z Anetą, mi się wydaje, że to jest marzenie nie do zrealizowania xD Ale wiem, że się spotkamy. Obym nie spieprzył czegoś....

Wystarczy być naturalnym, nie udawaj lepszego niż jesteś, pod żadnym względem. :tak: a nerwy, stres i ewentualnie lekka nieśmiałośc często wygląa uroczo w ochach kobiet. :)

Powodzenia!!! :zakochany:
Scare
Scare
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Powodzenia!!!

thx :D

no tylko wiesz, mi się ciągle wydaje, że jak coś napiszę, to napisałem coś złego, że mnie odrzuci i mam co chwilę wrażenie, że ma mnie dość, a zawsze mi potem wysyła buźki itd, a jak nie odpisuje dłużej, to znaczy to co zawsze, że coś robi i wiem, że mnie lubi, tylko jednak....

Ahh widzisz.. Co to zakochanie robi z ludźmi.

Czemu czuję maliny?
Paulinessa
Paulinessa
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no tylko wiesz, mi się ciągle wydaje, że jak coś napiszę, to napisałem coś złego, że mnie odrzuci i mam co chwilę wrażenie, że ma mnie dość, a zawsze mi potem wysyła buźki itd, a jak nie odpisuje dłużej, to znaczy to co zawsze, że coś robi i wiem, że mnie lubi, tylko jednak....Ahh widzisz.. Co to zakochanie robi z ludźmi.

Wszystko z Tobą w porządku, jak się tak zakochałam to też analizowałam wszystko co napisalam/powiedziałam, czułam że się wygłupiłam, że zaraz nie będzie mnie chciał itp.
:tak:

heh :zakochany:
Scare
Scare
  8 August 2012

no to nie ma wątpliwości. zakochałem się xD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.