(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
9 August 2012
JuIia: O MASZ !
Od dziś nie gole i zaczne nakładać
W ogóle to jest dziwne na głowe cienkie miękkie włosie, a w gaciach szczecina. Gdzie sprawiedliwość.
Psyche30: Niektóre nadal latają , aż sama nie wierzyłam jak widziałam jedną dziewuchę, to było ze 2 lata temu na disco, ze 20 lat miała , mini że dupa prawie widac , bluzka typu tuba ze zdejmiesz za jednym machnieciem i się oparła taka primadonna o ścianę i łapa do góry a tam można warkoczyki zaplatać
Nie piedol ja ostatnio widziałam na koloniach jak miałam 17 lat. Ruda dziewczyna i miała takie rude kule pod pachami.
JFC
9 August 2012
h3h3 ploteczki, ploteczki wszędzie.
JuIia
9 August 2012
Psyche30: Ech, ciężkie życie owłosionej baby która musi z tym walczyć :D
Kiedyś byłam ciekawa jakby to wszystko wyglądało jakby się tak nie golić.. 3 tyg ale wytrzymałam 4 dni
Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
9 August 2012
JuIia: Przygotowała się
Moze wyznawała zasadę ze czas to piniadz
JuIia
9 August 2012
Konto usunięte: W ogóle to jest dziwne na głowe cienkie miękkie włosie, a w gaciach szczecina. Gdzie sprawiedliwość.
Zbuntujmy się i niech w polsce zapanuje moda na owłosione cipki i nóżki
Niee, to by nie przeszło, zbyt źle się czuję mając na sobie chociażby te 2 mm
JFC: h3h3 ploteczki, ploteczki wszędzie.
uciekaj, sio !
asexualna
9 August 2012
JuIia: Kiedyś byłam ciekawa jakby to wszystko wyglądało jakby się tak nie golić.. 3 tyg ale wytrzymałam 4 dni
Później musiałabyś sie zgolić na jeża jak po głowie
JuIia
9 August 2012
Psyche30: Moze wyznawała zasadę ze czas to piniadz
W sumie z tego co zauważyłam u facetów to dzięki włosom aż tak nie smierdzi pot z paszek
Niemniej jednak..
asexualna
9 August 2012
JuIia: Zbuntujmy się i niech w polsce zapanuje moda na owłosione cipki i nóżki Niee, to by nie przeszło, zbyt źle się czuję mając na sobie chociażby te 2 mm
No ja też, na nogach jeszcze ujdzie bo mam jakieś takie coś blond mało bujne.