malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: opalałam się godzinkę, a teraz robię sobie listę rzeczy do pakowania, a jutro Kraków:D

fajnie masz :)
my czekamy na Jarka, ma byc za godzine i smigamy nad jezioro z piknikiem :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ssk991
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
ssk991
  9 August 2012
Babsy
Babsy: moze... diabli wiedza ;)

W każdym razie też muszę jakąś maskę na łeb zastosować :D

Babsy
Babsy: 26 .09, jeszcze msc i 3 tygodnie, a ja mam juz dosc. zmeczona jestem.

To jeszcze trochę czasu jest :pavarotti:

massacre
massacre: z tego co pamietam, to powinien miec moj znak zodiaku :D

Waga? :D
Już myślałąm, że panna albo skorpion;p
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 August 2012

a Styka za co banan?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ssk991
ssk991
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli chodzi o tusz do rzęs to ja kupiłam z Essence Multi Action za 10zł i jest serio dobry ;) tak samo jestem zadowolona z musu Essence Soft touch, on kosztował hmm 15zł? jakoś tak.

Essence to tylko w naturze...a ja do natury 25 km mam więc nie pojadę:ninja:
ssk991
ssk991
  9 August 2012
massacre
massacre: a Styka za co banan?

Za nazwę tuszu :ninja:
Babsy
Babsy
  9 August 2012
massacre
massacre: z tego co pamietam, to powinien miec moj znak zodiaku

waga :)?
massacre
massacre: jak ja bym chciala byc w Twojej skorze

trzeba bylo polezec za mnie w szpitalu :P
Konto usunięte
Konto usunięte: na szczęście nic a miałam lekkie obawy bo ciągle mnie męczą zawroty głowy

zjedz cos, czy moze juz jadlas?
ssk991
ssk991: Dostałam bana na 1h, za nazwę ulubionego tuszu Jasminy z rimmela.

:crylol: tez kiedys za ta nazwe wskoczyl mi baniak ;)
massacre
massacre: ja w 8 miesiacu ciazy w 2 tygodnie zmienilam 2 rozmiary, wiec wiesz, z dnia na dzien inaczej to, ze farba ruda sie splukuje moze tez miec znaczenie. Ja po porodzie musialam obciac wlosy a mialam takie dlugie byly strasznie zniszczone...

tyle ze nie farbuje rudymi farbami, po kapieli rozjasniajacej tak mi sie wyplukuje wszystko... ostatnio ochladzalam kolor specjalnie popielami, no i znow marchewa po jakich 2 tygodniach.
ssk991
ssk991
  9 August 2012
Babsy
Babsy: tez kiedys za ta nazwe wskoczyl mi baniak ;)

Kiedyś szukałam fioletowej szminki do ust, pytałam dziewczyn i tez były te "krągłości" po angielsku i któraś dostała bana za to-,-
mirra20
mirra20
  9 August 2012
massacre
massacre: fajnie masz :) my czekamy na Jarka, ma byc za godzine i smigamy nad jezioro z piknikiem :D

liczę na fotorelację:D
no ja się nie mogę doczekać jutra, będę podbijać Kraków:D
nad jezioro też się wybieram, ale to w przyszłym tygodniu dopiero
ssk991
ssk991
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja się nie mogę doczekać jutra, będę podbijać Kraków:D nad jezioro też się wybieram, ale to w przyszłym tygodniu dopiero

Zazdroszczę...:zakochany:
U mnie w ogóle pogoda brzydka taka;C E tam.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 August 2012
ssk991
ssk991: Kiedyś szukałam fioletowej szminki do ust, pytałam dziewczyn i tez były te "krągłości" po angielsku i któraś dostała bana za to-,-

:crylol:

nie bo padnę zaraz :D
Babsy
Babsy
  9 August 2012
ssk991
ssk991: W każdym razie też muszę jakąś maskę na łeb zastosować

nom, ja moze zamowie sobie ze sleek, co ostatnio na wlosowym watku widzialam :)
i na tym masz banana :rotfl:
ssk991
ssk991: To jeszcze trochę czasu jest

a, miesiac jeszcze i niech wychodzi, ukonczone 37 tyg. ciazy to ciaza donoszona :)
ssk991
ssk991: Essence to tylko w naturze...a ja do natury 25 km mam więc nie pojadę

w ogole ja sie wczoraj pokapowalam, ze nie mam u siebie natury, tylko noel :lol:
mirra20
mirra20
  9 August 2012
ssk991
ssk991: Zazdroszczę... U mnie w ogóle pogoda brzydka taka;C E tam.

Po dwóch latach bez urlopu mi się należy nawet taki krótki wypad:P
no u mnie pogoda taka super hiper też nie jest, bo upały się skończyły, ale słoneczko jest czasami przebija się zza chmur, ale jednak:D

btw. a jak tam Twoje przemeblowanie??
ssk991
ssk991
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie bo padnę zaraz :D

Rili. Najlepsze jak czasem siedzę na hyde, to ludzie nawet nie przeklinają, tylko mówią takie normalne słowa w "zapier dzie li łeś" i za to bany są :ninja:

Babsy
Babsy: nom, ja moze zamowie sobie ze sleek, co ostatnio na wlosowym watku widzialam :) i na tym masz banana

Wiem, że na tym mam ;C Bo z tego konta wstawiłam linka do tego rimmela i w linku było to magiczne słowo :ninja:

Babsy
Babsy: a, miesiac jeszcze i niech wychodzi, ukonczone 37 tyg. ciazy to ciaza donoszona :)

Dasz se radę :D
Juz końcówka, soł luz:D

Babsy
Babsy: w ogole ja sie wczoraj pokapowalam, ze nie mam u siebie natury, tylko noel

Tam gdzie się uczę są dwie natury, ale nie lubię tam chodzić...jakoś nie przemawia to do mnie ;C Tylko farby i szampony do włosów tam są.
ssk991
ssk991
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Po dwóch latach bez urlopu mi się należy nawet taki krótki wypad:P no u mnie pogoda taka super hiper też nie jest, bo upały się skończyły, ale słoneczko jest czasami przebija się zza chmur, ale jednak:D

No po dwóch latach, to oczywiście ;) Miłęgo wypoczynku życzę ;)
U mnie codziennie około 6/7 rano jest piękne błękitne niebo, a potem wszystko się psuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: btw. a jak tam Twoje przemeblowanie??

Przesunęłam lóżko pod okno. Teraz zbieram fundusze na stolik i jakiś fotel czy pufę. A najlepsze, że oglądałam meble w Bodziu i Black Red White, i praktycznie takie same stoliki w obu sklepach, to różnica jakichś 150/200 zł na korzyść Bodzia :lol:
mirra20
mirra20
  9 August 2012
ssk991
ssk991: No po dwóch latach, to oczywiście ;) Miłęgo wypoczynku życzę ;)

za rok chcę na jakąś zagraniczną wycieczkę pojechać marzy mi się Teneryfa, ale teraz z tymi biurami takie akcję, że strach trochę...

ssk991
ssk991: Przesunęłam lóżko pod okno. Teraz zbieram fundusze na stolik i jakiś fotel czy pufę. A najlepsze, że oglądałam meble w Bodziu i Black Red White, i praktycznie takie same stoliki w obu sklepach, to różnica jakichś 150/200 zł na korzyść Bodzia

no za reklamę w Tv się płaci, a właściwie płacą klienci:D
ja jak kupowałam łóżko to też zrobiłam rozeznanie po kilku sklepach
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.