malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  9 August 2012

haj :D kutwa zmylam sobie dorabiana maseczke (kallos mleczny plus 2 lyzki oleju plus 2 zoltka) i mam strasznie tepe wlosy, musze je myc jeszcze raz, ech.

styka51
styka51
  9 August 2012
Babsy
Babsy: kutwa zmylam sobie dorabiana maseczke (kallos mleczny plus 2 lyzki oleju plus 2 zoltka) i mam strasznie tepe wlosy, musze je myc jeszcze raz, ech.

No ja po jajku i olejku zawsze dwa razy musiałam myć :D

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nie mogę się doczekac jutra ... wypłata ... i będą zakupy XDDDD

Tez jutro na zakupy jadę...ale nie mam pomysłu na zakupy. Tzn. wiem, że mam kupić jakiś tusz do rzęs i jakiś fluid...ale zero pomysłu...
Babsy
Babsy
  9 August 2012
styka51
styka51: No ja po jajku i olejku zawsze dwa razy musiałam myć

poprzednim razem po nalozeniu takiej mieszanki wydaje mi sie, ze byly lepsze :woot:

styka51
styka51: Tez jutro na zakupy jadę...ale nie mam pomysłu na zakupy. Tzn. wiem, że mam kupić jakiś tusz do rzęs i jakiś fluid...ale zero pomysłu...

ja mam kasiwo, a trza w domu mi siedziec, ewentualnie przez neta zamawiac- nie mam sily, no nie mam nawet 100 m przejsc. czuje sie jak kaleka ;/
styka51
styka51
  9 August 2012
Babsy
Babsy: poprzednim razem po nalozeniu takiej mieszanki wydaje mi sie, ze byly lepsze

Może lepiej zmyłaś/wtarłas, dłużej/krócej trzymałaś?

Babsy
Babsy: ja mam kasiwo, a trza w domu mi siedziec, ewentualnie przez neta zamawiac- nie mam sily, no nie mam nawet 100 m przejsc. czuje sie jak kaleka ;/

A kiedy junior ma wyskoczyć?
Bo ciągle zapominam -,-

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=0v_zsucU_fA
:lol:
madzia2143
madzia2143
  9 August 2012

a ja musiałam iść na badania krwi, ale się okazało że nie mam busa powrotnego i szłam tyyyyyyle kilometrów do domu - na czczo :ninja: jak przyszłam to walnęłam się do wyrka i poszłam spać :mrgreen: a potem sobie ugrillowałam cukinię i zrobiłam roladki z niej na przegrychę :)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 August 2012
styka51
styka51: Tez jutro na zakupy jadę...ale nie mam pomysłu na zakupy. Tzn. wiem, że mam kupić jakiś tusz do rzęs i jakiś fluid...ale zero pomysłu...

powiedz co chcesz to spróbuje Ci doradzić ;) specjalizuje się w 'półce' niższej jeżeli chodzi o kolorówke :D
madzia2143
madzia2143
  9 August 2012

jeśli chodzi o tusz do rzęs to ja kupiłam z Essence Multi Action za 10zł i jest serio dobry ;) tak samo jestem zadowolona z musu Essence Soft touch, on kosztował hmm 15zł? jakoś tak.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 August 2012
Babsy
Babsy: poprzednim razem po nalozeniu takiej mieszanki wydaje mi sie, ze byly lepsze

poki jestes w ciazy nic nie bedzie tak samo, miedzy innymi z wlosami :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  9 August 2012
styka51
styka51: Może lepiej zmyłaś/wtarłas, dłużej/krócej trzymałaś?

moze... diabli wiedza ;)
styka51
styka51: A kiedy junior ma wyskoczyć? Bo ciągle zapominam -,-

26 .09, jeszcze msc i 3 tygodnie, a ja mam juz dosc. zmeczona jestem.
Konto usunięte
Konto usunięte: i szłam tyyyyyyle kilometrów do domu - na czczo

rany, nic Ci sie slabo nie robilo?
Babsy
Babsy
  9 August 2012
massacre
massacre: poki jestes w ciazy nic nie bedzie tak samo, miedzy innymi z wlosami

poprzedni raz robilam taka ze 2 tyg. temu ;)
ale moze dlatego kazda farba splukuje mi sie z wlosow do rudosci :and:
massacre
massacre
  9 August 2012
styka51
styka51: A kiedy junior ma wyskoczyć?

z tego co pamietam, to powinien miec moj znak zodiaku :D

Babsy
Babsy: nie mam sily, no nie mam nawet 100 m przejsc. czuje sie jak kaleka ;/

jak ja bym chciala byc w Twojej skorze ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  9 August 2012
Babsy
Babsy: rany, nic Ci sie slabo nie robilo?

na szczęście nic a miałam lekkie obawy bo ciągle mnie męczą zawroty głowy ;/
mirra20
mirra20
  9 August 2012

opalałam się godzinkę, a teraz robię sobie listę rzeczy do pakowania, a jutro Kraków:D

ssk991
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
ssk991
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiedz co chcesz to spróbuje Ci doradzić ;) specjalizuje się w 'półce' niższej jeżeli chodzi o kolorówke :D

Dostałam bana na 1h, za nazwę ulubionego tuszu Jasminy z rimmela. I teraz miałam wrzucić jego zdjęcie, ale w linku było przekleństwo i dostałam bana na tym koncie. A trzeciego konta nie mam ;C

Soł...dotychczas miałam Lirene City Matt i był super extra fajny, aleee.. Chyba moja cera się zmieniła, bo strasznie zaczął mnie wysuszać i podkreślać suche skórki. Chciałabym więc coś średnio kryjącego, nie musi matować, żeby nie podkreślał suchych skórek i rozszerzonych porów, no i do 30 zł :crylol:

A jeżeli chodzi o tusze, to miałam Rimmel Extra Super Lash i był faktycznie był super, używałam na zmianę z tym wyżej i ten Sexy ... był wg. dużo gorszy, choć strasznie zachwalany. Reasumując tusz wiem jaki wezmę, ale rozterki dotyczą fluidu.

btw. Upiekłam placki do tortilli (pierwszy raz) i robię dziś Maniuchowi na kolację :zakochany:
massacre
massacre
  9 August 2012
Babsy
Babsy: poprzedni raz robilam taka ze 2 tyg. temu ;) ale moze dlatego kazda farba splukuje mi sie z wlosow do rudosci

ja w 8 miesiacu ciazy w 2 tygodnie zmienilam 2 rozmiary, wiec wiesz, z dnia na dzien inaczej :P
to, ze farba ruda sie splukuje moze tez miec znaczenie. Ja po porodzie musialam obciac wlosy a mialam takie dlugie :( byly strasznie zniszczone...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.