malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  13 August 2012

miesien w ramieniu mi zwariowal. od lokcia az do czaszki boli z jednej strony, najbardziej w ramieniu:wtf:
masowanie nie pomaga, co pomoze? moze rozgrzanie? :woot:

Babsy
Babsy
  13 August 2012
styka51
styka51: Oj, nie stresuj się, nie stresuj

ale tak pol na pol pozytwnie i negatywnie ;) jeszcze wszystkie sierpniowki nie skonczyly rodzic, nawet jedna lipcowka, a tu juz nasza sie wpycha w kolejke XD
SailorMoon
SailorMoon
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: miesien w ramieniu mi zwariowal. od lokcia az do czaszki boli z jednej strony, najbardziej w ramieniu

Obudziłaś się już z tym czy coś robiłaś i tak się stało? Może sobie go naciągnęłaś?

Babsy
Babsy: ale sie zestresowalam, na forum wrzesniowek dziewczyna w ciazy starszej o niecale 2 tyg. od mojej juz rodzi

Nie stresuj się bo stres może przyspieszyć poród a tego raczej nie chcesz :D Nie ma co na zapas się martwić bo u każdego jest inaczej i tego nie przewidzisz. Relaksuj się i myśl pozytywnie ;)
Babsy
Babsy
  13 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: Nie stresuj się bo stres może przyspieszyć poród a tego raczej nie chcesz Nie ma co na zapas się martwić bo u każdego jest inaczej i tego nie przewidzisz. Relaksuj się i myśl pozytywnie

dopoki biore leki raczej rodzic nie zaczne ;P u seby na wsi jedna kobitka z terminem na 3.09 tez juz urodzila jakos w weekend. maly mial juz 3.800 kg ;)
mirra20
mirra20
  13 August 2012

Wróciłam z Krakowa fajne miasto szkoda tylko, że pogoda mi nie dopisała:/

sylwik
sylwik
  13 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: Obudziłaś się już z tym czy coś robiłaś i tak się stało? Może sobie go naciągnęłaś?

juz wczoraj tak bylo ale przeszlo po wymasowaniu, a dzis troche popracowalam i zaczelo sie...akurat z glowa skierowana w ta strone ktora boli glownie siedzialam - pewnie dlatego:and:
naciagniecie na pewno nie
Adidasowa
Adidasowa
  13 August 2012

Oglądałam te spadające gwiazdy, zajebisty widok, ale zimno i mi się nie chciało marznąć. Poza tym szyja mnie bolała od stania przez pół godziny z głową do góry:and:

SailorMoon
SailorMoon
  13 August 2012
Babsy
Babsy: dopoki biore leki raczej rodzic nie zaczne ;P u seby na wsi jedna kobitka z terminem na 3.09 tez juz urodzila jakos w weekend. maly mial juz 3.800 kg ;)

Aha, to Ty na lekach jesteś. Ale i tak stres nie jest wskazany :D Kurcze, jak to szybko zleciało, już niedługo urodzisz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: juz wczoraj tak bylo ale przeszlo po wymasowaniu, a dzis troche popracowalam i zaczelo sie...akurat z glowa skierowana w ta strone ktora boli glownie siedzialam - pewnie dlatego

To może po prostu nadwyrężyłaś, takie rzeczy raczej same muszą przejść... Ale możesz w aptece się zapytać czy mają coś na podobne problemy.
sylwik
sylwik
  13 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: To może po prostu nadwyrężyłaś, takie rzeczy raczej same muszą przejść... Ale możesz w aptece się zapytać czy mają coś na podobne problemy.

masc mocno grzejaca plus siedzenie pod kocem po brode pomoglo w wiekszosci:tak:

nie ogarniam, tak nie chcialam sie bawic w konta na ebay/paypal, a tu tak prosto, w 5 minut wszystko porejestrowalam, lacznie ze zwykla karta debetowa, ktora jednak mozna placic jak kredytowa:lol:
teraz tylko musze wplacic na konto i sie zacznie, ladna bizuteria za 2-5 dolarow z darmowa przesylka, bb kremy... ojej. malo musze wplacic, bo sie nie zatrzymam, juz obczailam ile tam fajnosci:ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  13 August 2012

też dlatego ja się nie bawie w paypal ... XDDDD

Babsy
Babsy
  13 August 2012

rany, jedna dopiero urodzila, a juz kolejna pojechala na cc, bo dziecku tetno spadalo... co za wysyp dzieciowyd83ddc40

sylwik
sylwik
  13 August 2012

a, i przyszly te probki z annabelle minerals.

po 1: podklad roswietlajacy sie swieci taaaaak bardzo, brokatowo... nie polecam.
po 2: kolory zdecydowanie ciemniejsze niz na zdjeciach. wzielam za ciemne.

mam na twarzy akurat jeden, opalona jestem porzadnie, a on i tak za ciemny. ale to w sumie dark wiec ma prawo:ninja: formula matowa tez jakas taka dziwna.

kryjacy jest fajny, taki aksamitny...ale beige jest za rozowy, nie potestuje go.

ogolnie: sadze, ze by mi podpasowal kryjacy w innym odcieniu, juz nawet wiem jakim, ale drugi raz probek darmowych nie wysla przeciez:rotfl:

pijana
pijana
  13 August 2012
styka51
styka51: Ściągnęłam sobie ten film, o którym ostatnio na fejsie pisałaś. Bedę dziś oglądać

Udanego seansu, wg mnie film ciekawy, zwłaszcza, że to dokument więc nie ma w tym fikcji :tak:
styka51
styka51
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Udanego seansu, wg mnie film ciekawy, zwłaszcza, że to dokument więc nie ma w tym fikcji

Bardzo ciekawy. Rusza dośc mocno, szczególnie babki reportaż z ostatniego miasta.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  13 August 2012

jak dobry to czas ściągnąć i iść do sklepu po chipsy XD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.