Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1260 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
miesien w ramieniu mi zwariowal. od lokcia az do czaszki boli z jednej strony, najbardziej w ramieniu
masowanie nie pomaga, co pomoze? moze rozgrzanie?
Obudziłaś się już z tym czy coś robiłaś i tak się stało? Może sobie go naciągnęłaś?
Nie stresuj się bo stres może przyspieszyć poród a tego raczej nie chcesz :D Nie ma co na zapas się martwić bo u każdego jest inaczej i tego nie przewidzisz. Relaksuj się i myśl pozytywnie ;)
dopoki biore leki raczej rodzic nie zaczne ;P u seby na wsi jedna kobitka z terminem na 3.09 tez juz urodzila jakos w weekend. maly mial juz 3.800 kg ;)
Oglądałam te spadające gwiazdy, zajebisty widok, ale zimno i mi się nie chciało marznąć. Poza tym szyja mnie bolała od stania przez pół godziny z głową do góry
Aha, to Ty na lekach jesteś. Ale i tak stres nie jest wskazany :D Kurcze, jak to szybko zleciało, już niedługo urodzisz :D
To może po prostu nadwyrężyłaś, takie rzeczy raczej same muszą przejść... Ale możesz w aptece się zapytać czy mają coś na podobne problemy.
masc mocno grzejaca plus siedzenie pod kocem po brode pomoglo w wiekszosci

nie ogarniam, tak nie chcialam sie bawic w konta na ebay/paypal, a tu tak prosto, w 5 minut wszystko porejestrowalam, lacznie ze zwykla karta debetowa, ktora jednak mozna placic jak kredytowa

teraz tylko musze wplacic na konto i sie zacznie, ladna bizuteria za 2-5 dolarow z darmowa przesylka, bb kremy... ojej. malo musze wplacic, bo sie nie zatrzymam, juz obczailam ile tam fajnosci

rany, jedna dopiero urodzila, a juz kolejna pojechala na cc, bo dziecku tetno spadalo... co za wysyp dzieciowy
a, i przyszly te probki z annabelle minerals.
po 1: podklad roswietlajacy sie swieci taaaaak bardzo, brokatowo... nie polecam.
po 2: kolory zdecydowanie ciemniejsze niz na zdjeciach. wzielam za ciemne.
mam na twarzy akurat jeden, opalona jestem porzadnie, a on i tak za ciemny. ale to w sumie dark wiec ma prawo formula matowa tez jakas taka dziwna.
kryjacy jest fajny, taki aksamitny...ale beige jest za rozowy, nie potestuje go.
ogolnie: sadze, ze by mi podpasowal kryjacy w innym odcieniu, juz nawet wiem jakim, ale drugi raz probek darmowych nie wysla przeciez