malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  14 August 2012

Mam problem, idę na 18stkę i koniecznie potrzebna jest mi sukienka, przejrzałam 50 stron na allegro i nic nie znalazłam:and: Jakbyście mi mogły pomóc to byłabym wdzięczna.
Chciałabym coś w ten deseń:
1.
http://moda.allegro.pl/fs32d-sexy-sukienka-mini-z-koronka-wyciecia-36-s-i2555946559.html

2.
http://moda.allegro.pl/czarno-biala-lub-rozowa-wyciete-serce-sukienka-s-i2558437758.html

3.
http://moda.allegro.pl/asos-delikatna-nude-kobieca-gorset-wesele-40-uk12-i2504333032.html

4.
http://moda.allegro.pl/asos-sukienka-wesele-gorset-elegancka-nude-r-34-xs-i2492579568.html

5.
http://moda.allegro.pl/ds-3156m-cud-zwiewna-sukienka-tulipan-sukienki-38-i2531207991.html

6.
http://moda.allegro.pl/crazyfashion-elegancka-mini-sukienka-z-guzikami-i2528703007.html

Coś takiego.

PS. Wiem, że 3 i 4 to sukienki weselne, dla panny młodej jak najbardziej, ale mi chodzi, że taki krój sukienki, żeby nikt na mnie nie naskakiwał, że chce się wystroić jak na wesele i być ważniejsza od solenizantki.
Pozdrawiam i jeśli ktoś pomoże będę wdzięczna:)

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  14 August 2012
Prinz
Prinz: 32, stary tryk.

no co Ty :nie: młodym tatą już nie będzie :ziober2: :crylol: :*
Adidasowa
Adidasowa
  14 August 2012

No przystojny ten facet:ninja:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  14 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na razie jeszcze nie. używam tylko kwasu hialuronowego w żelu. no i nie mam cieni;)

zazdroszcze :and:

SailorMoon
SailorMoon: Przystojny, trzeba to przyznać

no udalo mu sie. ej ale Łukasz to tez ciastko :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: no co Ty młodym tatą już nie będzie :*

ahahahaha :D w zyciu dzieci, nie wyobrazam sobie :)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  14 August 2012
Prinz
Prinz: ahahahaha :D w zyciu dzieci, nie wyobrazam sobie :)

nie przekażesz swoich boskich genów dalej? :woot:
Prinz
Prinz
  14 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie przekażesz swoich boskich genów dalej?

nie, zadne dziecko nie byloby ze mna szczesliwe :)

mirra20
mirra20
  14 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no co Ty młodym tatą już nie będzie :*

ahaha leże, Tomasz ojcem:lol:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  14 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a, i przyszly te probki z annabelle minerals. po 1: podklad roswietlajacy sie swieci taaaaak bardzo, brokatowo... nie polecam. po 2: kolory zdecydowanie ciemniejsze niz na zdjeciach. wzielam za ciemne. mam na twarzy akurat jeden, opalona jestem porzadnie, a on i tak za ciemny. ale to w sumie dark wiec ma prawo formula matowa tez jakas taka dziwna. kryjacy jest fajny, taki aksamitny...ale beige jest za rozowy, nie potestuje go. ogolnie: sadze, ze by mi podpasowal kryjacy w innym odcieniu, juz nawet wiem jakim, ale drugi raz probek darmowych nie wysla przeciez

jakie Ty te próbki zamówiłaś? chciałam złożyć zamówienie ale w polu atrybuty (tam, gdzie sie wybiera co konkretnie) wyświetla mi tylko niektóre odcienie - same ciemne, nic, co by się nadawało do mojej cery :zonk: da się jakoś wybrać te, które się chce? nie będę sobie sprowadzać za ciemnych próbek, to bez sensu.... :and:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  14 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ahaha leże, Tomasz ojcem

to sie bardziej odnosilo do czegos innego ;d
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  14 August 2012

Czy dzisiaj jest dzien dobroci? Najpierw Prinz zaprosil mnie do znajomych a teraz Agoosia usunela z czarnej listy :lol:

mirra20
mirra20
  14 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to sie bardziej odnosilo do czegos innego ;d

wiem o co chodzi;)
Ale weź sobie wyobraź Tomasz z dzieckiem na rękach. Ja nie umiem.
agoosiaaa
agoosiaaa
  14 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja dzisiaj w;yjeżdżam na mazury, ale to nieważne. za półtora tygodnia ślub, a tu taka pogoda:and

Twoj slub? To gratulacje :D
Prinz
Prinz: 32, stary tryk.

tez kiedys bedziesz mial tyle :D
SkazanaNaBana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
SkazanaNaBana
  14 August 2012

Zaraz do dentysty :smutny: Szkoda, że nie mogę strzelić sobie sety na odwagę :ninja:

Prinz
Prinz
  14 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy dzisiaj jest dzien dobroci? Najpierw Prinz zaprosil mnie do znajomych a teraz Agoosia usunela z czarnej listy

kulturalnie rozmawiamy, nie klocimy sie, wiec czemu nie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale weź sobie wyobraź Tomasz z dzieckiem na rękach. Ja nie umiem.

ahahahah czemu watpisz mirro!

Konto usunięte
Konto usunięte: tez kiedys bedziesz mial tyle :D

wieem, ale nie bede tak dobrze wygladac:(

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  14 August 2012

Dziewczyny coś Wam chciałam polecić, ja rzadko robię zakupy w Avonie bo wiadomo wolę YR, ale bardzo lubię od nich tą serię Planet Spa.

Ostatnio zamówiłam sobie:

Olejek mineralny z drobinkami srebra. Dziewczyny.. :ninja: CUDO, mimo, że skład jest dłuższy niż mur chiński :ninja: ... Super rozpylacz, świetnie się rozprowadza, doskonale i długotrwale nawilża, nie jest lepki, delikatny A JAK PACHNIE! I to jak długo, no rewelacja POLECAM!!!

I druga rzecz, to jest nowość z tej serii:

Afrykańskie masło shea i czekoladowa trufla.
Kuwa, przecież ten zapach to jest jakiś obłęd :zakochany: ma tak rewelacyjny, jakiś taki mleczno czekoladowo truflowy zapach że smarując się dosłownie ma się ochotę zjeść! Ja już nie raz pisałam, że coś świetnie pachnie - ale szczerze piszę że z tym masełkiem nie równa się nic, w życiu nie miałam tak pięknie pachnącego balsamu. Teraz w katalogu jest w promocji z 43 na 25, zamawiam od razu 2 na zapas. Co do działania świetnie się rozprowadza, delikatna konsystencja, ładnie nabłyszcza skórę i super nawilża.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.