malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  13 August 2012

Ja oglądałam wczoraj dzieci kukurydzy:ninja: dobry stary film.
A ostatnio byłam w kinie na Madagaskar 3 :zakochany: też fajny.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  13 August 2012
Babsy
Babsy: rany, jedna dopiero urodzila, a juz kolejna pojechala na cc, bo dziecku tetno spadalo... co za wysyp dzieciowy

Moja 44letnia jakaś tam ciotka urodziła wczoraj dzięki cesarce, bo chciała się wyrobić na ślub córki, który jest w przyszłą sobotę. :rotfl:
A brata synek już tydzień żyje sobie na naszym świecie-kacperek :zakochany:

w takim razie nie tylko u Ciebie wysyp :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  13 August 2012

Jejuuuuu.....ale bym sobie chipsy zjadła....

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ostatnio byłam w kinie na Madagaskar 3 też fajny.

Kino to ja jeszcze troche poczekam zanim kolejny raz odwiedze ... teraz przez 3 weekandy będzie miała sraczkę od tych wesel O_o
Sylvinka
Sylvinka
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz przez 3 weekandy będzie miała sraczkę od tych wesel O_o

Ale Ci dobrze, ja w tym roku miałam też już 3 ale byłam tylko na jednym a tak bym poszła, chce mi się tańczyć :ziober2:.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  13 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: Ale Ci dobrze, ja w tym roku miałam też już 3 ale byłam tylko na jednym a tak bym poszła, chce mi się tańczyć

a ja nie lubie ślubów .. O_o

w tym roku już byłam na 3 ... o_o
styka51
styka51
  13 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: Ale Ci dobrze, ja w tym roku miałam też już 3 ale byłam tylko na jednym a tak bym poszła, chce mi się tańczyć .

Podbijam!
Strasznie mam ochotę iśc na wesele :tak: A u mnie żadnego -,-
Sylvinka
Sylvinka
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nie lubie ślubów .. O_o w tym roku już byłam na 3 ... o_o

A chodzisz na takie bardziej wiejskie? czy mniejsze kameralne? :D bo dla mnie to ogromna różnica :D

styka51
styka51: Strasznie mam ochotę iśc na wesele A u mnie żadnego -,-

No ja właśnie miałam iść na to w przyszłą sobotę, ale jednak zrobili mniejsze bo młodzi postanowili sobie sami urządzić i już dalszych kuzynów nie zapraszali. Aby na pewno mam za rok w listopadzie, ale to jeszcze tyle czasu.. :D
styka51
styka51
  13 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: No ja właśnie miałam iść na to w przyszłą sobotę, ale jednak zrobili mniejsze bo młodzi postanowili sobie sami urządzić i już dalszych kuzynów nie zapraszali. Aby na pewno mam za rok w listopadzie, ale to jeszcze tyle czasu.. :D

U mnie zapowiada się dopiero jak ja będę brać ślub. Wcześniej nie ma co liczyć. Za małe kuzynostwo mam, a ci starsi, to wolne strzelce raczej...
Babsy
Babsy
  13 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: Moja 44letnia jakaś tam ciotka urodziła wczoraj dzięki cesarce, bo chciała się wyrobić na ślub córki, który jest w przyszłą sobotę. A brata synek już tydzień żyje sobie na naszym świecie-kacperek w takim razie nie tylko u Ciebie wysyp

o kurde, ale numer :) w sumie fajnie, jedno dziecko sie rodzi, a drugie za maz wydajesz :mrgreen:...

co do slubow, to ciekawe czy ja do mojej przyjacioly i za tydzien kolezanki pojde, kurde. kutwa tak to 2 wesela w roku, a jak juz bede sie mogla konkretnie pobawic, to sie zadne nie trafi ze 3 lata :and:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  13 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: A chodzisz na takie bardziej wiejskie? czy mniejsze kameralne? :D bo dla mnie to ogromna różnica :D

Ogólnie nie lubie chodzić na wesela do jakiś 'kolegów/koleżanek .. czy coś .. znam tam tylko maks 2 osoby i ..

rodzinne moje to lubie
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  13 August 2012

dobra Panie - ja teraz ide do sklepu ... do piwo i moze 'chipsy' więc ... za moment wracam :crylol:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  13 August 2012

aha .. i tak w ogole jak wróce to ma ktoś za mną napisac posta XD

kedi
kedi
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra Panie - ja teraz ide do sklepu ... do piwo i moze 'chipsy' więc ... za moment wracam

mam ochote sie dzis nayebac porzadnie ale jutro do roboty :and:
mam podły humor.
styka51
styka51
  13 August 2012
kedi
kedi: mam ochote sie dzis nayebac porzadnie ale jutro do roboty mam podły humor.

Wczoraj tak miałam. Wypiłam jakiegoś drinka campari, potem UBota i poszłam smutna spać.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.