malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Abaddon
Abaddon
  30 Decembrie 2012
massacre
massacre: Niech ktoś Abbaddonowi opowie historie jej życia, bo ja [color=cyan]zawsze przeinaczam fakty i wychodzę na kłamcę nie z własnej woli

To już mi starczy w pełni :D
Pozostało mi teraz przeinaczyć to co czytałem u Cię, wszystko wiem ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale szczerze mówiąc, już mnie znudziło opisywanie jej osobowości z fotki.

Skoro nudziło (ha! Mam Cię, już nie nudzi, opowiadaj zatem xD ), musiało być tego sporo, w jakieś nudne noce, poczytam co tam piszczało w trawie :ssh:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja nic nie wiem ...

Zacznijmy przypominać pamięć: Imię Twoje to? :)
Bayje
Bayje
  30 Decembrie 2012

ja mam tak jak Jaśmina - Gosia :crylol:

Abaddon
Abaddon
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam tak jak Jaśmina - Gosia

To mi się podoba, Jaś pyta, Goś odpowiada :zabawa:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: massacre:Niech ktoś Abbaddonowi opowie historie jej życia, bo ja zawsze przeinaczam fakty i wychodzę na kłamcę nie z własnej woli To już mi starczy w pełni :D Pozostało mi teraz przeinaczyć to co czytałem u Cię, wszystko wiem ;) Paulinessa:Ale szczerze mówiąc, już mnie znudziło opisywanie jej osobowości z fotki. Skoro nudziło (ha! Mam Cię, już nie nudzi, opowiadaj zatem xD ), musiało być tego sporo, w jakieś nudne noce, poczytam co tam piszczało w trawie Bayje:ja nic nie wiem ... Zacznijmy przypominać pamięć: Imię Twoje to? :)

O sobie nierzeinaczam :rotfl:
Historie innych przeznaczam, bo zazwyczaj mało mnie interesują i słucham wybiórczo ... Taaa, słaby ze materiał na przyjaciółkę xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Decembrie 2012

*przeinaczam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Abaddon
Abaddon
  30 Decembrie 2012
massacre
massacre: O sobie nierzeinaczam

massacre
massacre: przeinaczam

Wiem, nie powtarzaj się :D

massacre
massacre: Historie innych przeznaczam

Przeznacz je mję, mję :tak:

massacre
massacre: bo zazwyczaj mało mnie interesują i słucham wybiórczo ...

Nie bądź zwyczajną, bądź hero 2755
Ratuj ciekawość moją, Gos już coś dodała od się, kolej na Cię :tak:
Możesz napisać to co wiesz, ja już sobie to przeinaczę :)

massacre
massacre: Taaa, słaby ze mnie materiał na przyjaciółkę xD

..nadaj się choć na plotkarę, no :mrgreen:
styka51
styka51
  30 Decembrie 2012

Bo Jaśmina ma arabskie korzenie i się z niej w Bydgoszczy śmiali kiedys na przystanku i miała załamanie nerwowe czy coś i odeszła z forum. A teraz prowadzi bloga i i :zabawa:

Bayje
Bayje
  30 Decembrie 2012
styka51
styka51: Bo Jaśmina ma arabskie korzenie i się z niej w Bydgoszczy śmiali kiedys na przystanku i miała załamanie nerwowe czy coś i odeszła z forum. A teraz prowadzi bloga i i

a teraz prowadzi bloga i już nie boi się, że ludzie się z Niej śmieją .... :and:
Abaddon
Abaddon
  30 Decembrie 2012

Jedna wpadła i napisała o co cho. Dzięki.
Swoją drogą, przejmować się pochodzenie swoim, w sensie załamać bo ktoś brechta z tego zayebał :zonk:

UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  30 Decembrie 2012

Jedno mieć naprawdę arabskie korzenie a drugie je sobie wymyślić tak jak było w jej przypadku.
Zwykła kasia nowak kreująca sie na coś bardziej egzotycznego, żeby wyróżnić jakoś swoją zwyczajność spośród tłumu.
Poza tym Polacy przychylniej spojrzeliby na nią jako na Arabkę niż na Cyganke.

if I licked it, it's mine

marta0859
marta0859
  30 Decembrie 2012
styka51
styka51: i się z niej w Bydgoszczy śmiali kiedys na przystanku i

z tego co pamiętam, tu na forum cały czas pisała, że jest ze Skarżyska-Kamiennej :rotfl:
styka51
styka51
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co pamiętam, tu na forum cały czas pisała, że jest ze Skarżyska-Kamiennej

Ja tam nie wiem skąd ona miała być. Pamiętam, że opisywała sytuację, gdy właśnie na przystanku sie z niej śmiali :lol:
Felka
Felka
  30 Decembrie 2012

bo jest innego pochodzenia? no jakos nie chce mi sie w to wierzyc.

marta0859
marta0859
  30 Decembrie 2012
styka51
styka51: Ja tam nie wiem skąd ona miała być. Pamiętam, że opisywała sytuację, gdy właśnie na przystanku sie z niej śmiali

Przecież też to pamiętam :D tak samo jak pamiętam, kiedy pisała, że niby w szkole ją dręczyli, cięli jej skórę i niby ma do dziś jakieś blizny i z tego powodu musiała zrezygnować z edukacji xd
ale pamiętam też, że pisała, że jest ze skarżyska-kamiennej, nie interesuje mnie ona jakoś specjalnie i jej fanką nie byłam, ale (nie)stety jakoś tak wyszło, że mam pamięć do głupot, więc chcąc nie chcąc pamięta takie szczegóły choć nie są dla mnie istotne :D
mmaryja
mmaryja
  30 Decembrie 2012

a ja pamiętam jak pisała jasno i wyraźnie, że jest chora na schizofrenie więc nie rozumiem czym się tu jeszcze dziwicie? tak samo jak nie rozumiałam, że została moderatorką i że ktokolwiek się z nią 'przyjaźnił'

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.