Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1753 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
To już mi starczy w pełni :D
Pozostało mi teraz przeinaczyć to co czytałem u Cię, wszystko wiem ;)
Skoro nudziło (ha! Mam Cię, już nie nudzi, opowiadaj zatem xD ), musiało być tego sporo, w jakieś nudne noce, poczytam co tam piszczało w trawie

Zacznijmy przypominać pamięć: Imię Twoje to? :)
O sobie nierzeinaczam

Historie innych przeznaczam, bo zazwyczaj mało mnie interesują i słucham wybiórczo ... Taaa, słaby ze materiał na przyjaciółkę xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*przeinaczam
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wiem, nie powtarzaj się :D
Przeznacz je mję, mję

Nie bądź zwyczajną, bądź hero

Ratuj ciekawość moją, Gos już coś dodała od się, kolej na Cię

Możesz napisać to co wiesz, ja już sobie to przeinaczę :)
..nadaj się choć na plotkarę, no

Bo Jaśmina ma arabskie korzenie i się z niej w Bydgoszczy śmiali kiedys na przystanku i miała załamanie nerwowe czy coś i odeszła z forum. A teraz prowadzi bloga i i
Jedna wpadła i napisała o co cho. Dzięki.
Swoją drogą, przejmować się pochodzenie swoim, w sensie załamać bo ktoś brechta z tego zayebał
Jedno mieć naprawdę arabskie korzenie a drugie je sobie wymyślić tak jak było w jej przypadku.
Zwykła kasia nowak kreująca sie na coś bardziej egzotycznego, żeby wyróżnić jakoś swoją zwyczajność spośród tłumu.
Poza tym Polacy przychylniej spojrzeliby na nią jako na Arabkę niż na Cyganke.
if I licked it, it's mine
Przecież też to pamiętam :D tak samo jak pamiętam, kiedy pisała, że niby w szkole ją dręczyli, cięli jej skórę i niby ma do dziś jakieś blizny i z tego powodu musiała zrezygnować z edukacji xd
ale pamiętam też, że pisała, że jest ze skarżyska-kamiennej, nie interesuje mnie ona jakoś specjalnie i jej fanką nie byłam, ale (nie)stety jakoś tak wyszło, że mam pamięć do głupot, więc chcąc nie chcąc pamięta takie szczegóły choć nie są dla mnie istotne :D