malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
marta0859
marta0859
  30 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Te 'smacznego' czy żarcie?

no chyba o żarciu mówimy.

idę z tego tematu na hyde
Abaddon
Abaddon
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: idę z tego tematu na hyde

Też idę, niby temat o plotach a nic się nie dowiedziałem :/
TheWitch
TheWitch
  30 Decembrie 2012

@Bayje
może kogoś twoje prezenty zainspiruja :D

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  30 Decembrie 2012
massacre
massacre: Nie. Czy to normalne?

nie wiem właśnie bo wy w Polsce nie mieszkacie;p
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: massacre:Przez psychologa, a jak trzeba to i przez psychiatre. Przynajmniej w moim świecie normalni ludzie nie tworzą swojej własnej rzeczywistości, alter życia, nie podszywają się pod nikogo Nareszcie większe/ciekawsze ploty xD Nie wiem nic, szybko wyjaśniaj mi pod kogo się podszywała i jaki cel w tym miała?

Ja sama mało wiem, o szczegóły popytać innych, którzy siedzieli w tym temacie motzno

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Nie. Czy to normalne? nie wiem właśnie bo wy w Polsce nie mieszkacie;p

Czytałam artykuły na temat tego, ze w Anglii tez się daje debilne prezenty typu skarpetki... Ale w tym roku dwie doby przed świętami co sekundę by sprzedawany jakiś tablet w Anglii, więc raczej już odchodzą od tego typu tradycji.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Abaddon
Abaddon
  30 Decembrie 2012
massacre
massacre: Ja sama mało wiem, o szczegóły popytać innych, którzy siedzieli w tym temacie motzno

Dopiero co odkryłem MiU, nie wiem kto wiedzę plotkarską największą ma :ninja:

massacre
massacre: Czytałam artykuły na temat tego, ze w Anglii tez się daje debilne prezenty typu skarpetki... Ale w tym roku dwie doby przed świętami co sekundę by sprzedawany jakiś tablet w Anglii, więc raczej już odchodzą od tego typu tradycji.

U Nas też się to zmienia (chyba), pamiętam doskonale jednak, jak często sam dostawałem wspominane skarpety czy też gacie, niemal regularnie co święta :zonk:
Jak pusty trzeba mieć łeb, by dać skarpety w prezencie?!
massacre
massacre
  30 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Dopiero co odkryłem MiU, nie wiem kto wiedzę plotkarską największą ma

hmm, nie będę tu nazwiskami sypać, poza Sailormoon, której tu nie widzę ostatnio to nie wiem, kto jeszcze się tak Jaśminą i jej życiem jarał. one Bayje? Ona ogólnie zawsze dużo wie co w trawie piszczy :)

massacre
massacre
  30 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: massacre:Ja sama mało wiem, o szczegóły popytać innych, którzy siedzieli w tym temacie motzno Dopiero co odkryłem MiU, nie wiem kto wiedzę plotkarską największą ma massacre:Czytałam artykuły na temat tego, ze w Anglii tez się daje debilne prezenty typu skarpetki... Ale w tym roku dwie doby przed świętami co sekundę by sprzedawany jakiś tablet w Anglii, więc raczej już odchodzą od tego typu tradycji. U Nas też się to zmienia (chyba), pamiętam doskonale jednak, jak często sam dostawałem wspominane skarpety czy też gacie, niemal regularnie co święta Jak pusty trzeba mieć łeb, by dać skarpety w prezencie?!

Sorry, ze całość zacytowalam, ale mój iPad nie zawsze łapie, co trzeba :/
No skarpet to chyba nigdy nie dostałam, bieliznę, koszulki nocne to tak, ale były z Ann Summers (sieciowka angielska z seksownymi gadżetami i wibratorami), a nie z jakiegoś "Świata bawełny" ;D
A tu ludzie och****jeli, recesja w pełni, zamiast oszczędzać to kredyty biorą jak szurnieci, na prezenty, na te wyprzedaże... W ogóle przykładu z USA nie biorą.

Bayje
Bayje
  30 Decembrie 2012
massacre
massacre: Ona ogólnie zawsze dużo wie co w trawie piszczy :)

ja nic nie wiem ...
massacre
massacre
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Ona ogólnie zawsze dużo wie co w trawie piszczy :) ja nic nie wiem ...

To kto z sailormoon tu się tak spuszczał nad Dżasminną?
Niech ktoś Abbaddonowi opowie historie jej życia, bo ja zawsze przeinaczam fakty i wychodzę na kłamcę nie z własnej woli :ninja:

Paulinessa
Paulinessa
  30 Decembrie 2012

ja się z nią "przyjaźniłam" i dobrze wiecie, więc no :ninja:

Ale szczerze mówiąc, już mnie znudziło opisywanie jej osobowości z fotki.

massacre
massacre
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się z nią "przyjaźniłam" i dobrze wiecie, więc no Ale szczerze mówiąc, już mnie znudziło opisywanie jej osobowości z fotki.

Dlatego Ciebie pominelam, to jak opowiadanie nudnego dowcipu po raz setny...

Bayje
Bayje
  30 Decembrie 2012
massacre
massacre: Bayje:massacre: Ona ogólnie zawsze dużo wie co w trawie piszczy :) To kto z sailormoon tu się tak spuszczał nad Dżasminną?

spuszczał w sensie podniecał ?

to nie, to nie ja.
ja ją miałam w tyłku centralnym.
Bayje
Bayje
  30 Decembrie 2012

w telegraficznym skrócie było tak, że szwędała się tutaj przyszło co do czego to swierdziła, że jest chora psychicznie, ogólnie, że ma cięzko w życiu bo ją obrażają za inną urodę, za pochodzenie z 20 różnych narodowości i poszla w cholere raz na blogu jej wysłałam pozdrowienia z fotki to mnie zablokowała.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.