malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  29 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://margii8.pinger.pl/

padłam i mój facet też
kedi
kedi
  29 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: A czy w ogóle widziałaś kiedyś faceta, który robi swojej dziewczynie takie prezenty POD CHOINKĘ? Bo ja nie . Rozumiem jakbym zrobiła listę pełnych nazw z producentami.. to może.. :D

Mój to nawet nie wie do czego służą takie płatki, pomijając już rodzaje maseczek itp

Konto usunięte
Konto usunięte: ona chyba bez urodzin/swiat/itp to by chodzila nieumyta i zarosnieta

najbardziej mnie dziwi fakt, że jej facet jest kosmetycznym ekspertem :woot:
no i ta ilość.. masakra

Konto usunięte
Konto usunięte: jakiejs koronki czy przeswitu by sie czlowiek spodziewal po bieliznie od chlopaka

bez kitu. jeszcze ten komentarz pod gaciami. ja tego po prostu nie rozumiem.

styka51
styka51: No właśnie... gdybym ja sobie zażyczyła majtki od chłopaka, to pewnie wyglądałyby tak:

tylko przez moment, bo zaraz by ich nie było :crylol:
styka51
styka51
  29 Decembrie 2012
kedi
kedi: tylko przez moment, bo zaraz by ich nie było

A toto swoją drogą :D Jeśli chodzi o bieliznę, to raczej praktycznego prezentu bym nie dostała od faceta ;p Prędzej coś do rozerwania etc. :D
w00tjump
w00tjump
  29 Decembrie 2012
styka51
styka51: Prędzej coś do rozerwania etc. :D

albo taka niewchodzaca w droge:ziober2:

kedi
kedi: jeszcze ten komentarz pod gaciami. ja tego po prostu nie rozumiem.

a bo my takie niedomyslne! nie rozumiemy potegi "slicznych majteczek"...
w00tjump
w00tjump
  29 Decembrie 2012
poprawka linka:rotfl:
pijana
pijana
  29 Decembrie 2012

Ze sklepów zrobili ciucholandy w okresie wyprzedaży, nie wiem, ale mnie ciuchy leżące w ogromnych kopcach nie zachęcają do grzebania i przymierzania, nie mówiąc już o tych walających się po podłodze. A może to JA jestem jakaś dziwna i nie mam instynktu łowcy ? :crylol:

mirra20
mirra20
  29 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ze sklepów zrobili ciucholandy w okresie wyprzedaży, nie wiem, ale mnie ciuchy leżące w ogromnych kopcach nie zachęcają do grzebania i przymierzania, nie mówiąc już o tych walających się po podłodze. A może to JA jestem jakaś dziwna i nie mam instynktu łowcy ?

daj spokój też nie cierpię sklepów w okresie wyprzedaży, ale zauważyłam, że to ludzie robią taki syf w pogoni za okazją
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Decembrie 2012

dziewczyny, ja to w ogóle zastanowiłabym się, czy te szopki, co u nas odstawiają, można w ogóle nazwać wyprzedażami.. ;)

Paulinessa
Paulinessa
  29 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ze sklepów zrobili ciucholandy w okresie wyprzedaży, nie wiem, ale mnie ciuchy leżące w ogromnych kopcach nie zachęcają do grzebania i przymierzania, nie mówiąc już o tych walających się po podłodze. A

Podbijam. Co więcej dzikie tłumy, ludzie chwytają po milion rzeczy na raz i tak biegają. Lol. To mnie spotkało wczoraj w H&M.
Paulinessa
Paulinessa
  29 Decembrie 2012

Jakby szmat nigdy nie widzieli

w00tjump
w00tjump
  29 Decembrie 2012

mam tylko nadzieje, ze te dzikie tlumy omijaly sklepy bez wyprzedazy i moja upatrzona torebka przetrwala, jutro po nia jade:ninja:

mirra20
mirra20
  29 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podbijam. Co więcej dzikie tłumy, ludzie chwytają po milion rzeczy na raz i tak biegają. Lol. To mnie spotkało wczoraj w H&M.

dodać jeszcze trzeba kolejki na pół kilometra...
Paulinessa
Paulinessa
  29 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam tylko nadzieje, ze te dzikie tlumy omijaly sklepy bez wyprzedazy i moja upatrzona torebka przetrwala, jutro po nia jade

co to za torebka? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: dodać jeszcze trzeba kolejki na pół kilometra...

To też :)
UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  29 Decembrie 2012

Sie sracie z tą Jaśminą, jakby sobie chłopaka nie mogła wymyślić... Już raz alter życie tu wszystkim pokazała, myślicie że miałaby problem z wymyślaniem sobie niewidzialnych przyjaciół?
Poczytałam jej wypociny wczoraj, moja opinia? Pamiętnik 12-letniej dziewczynki, ktora dopiero szlifuje pisanie po polsku, poprzeplatany wiejskim DIY i co gorsza zdjęciami Cyganki brudaski, która w Bydgoszczy wróży z jednej ręki by z drugiej zaje***ać portfel.

if I licked it, it's mine

mirra20
mirra20
  29 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Sie sracie z tą Jaśminą, jakby sobie chłopaka nie mogła wymyślić... Już raz alter życie tu wszystkim pokazała, myślicie że miałaby problem z wymyślaniem sobie niewidzialnych przyjaciół? Poczytałam jej wypociny wczoraj, moja opinia? Pamiętnik 12-letniej dziewczynki, ktora dopiero szlifuje pisanie po polsku, poprzeplatany wiejskim DIY i co gorsza zdjęciami Cyganki brudaski, która w Bydgoszczy wróży z jednej ręki by z drugiej zaje***ać portfel.

:crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.