Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1748 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Mój to nawet nie wie do czego służą takie płatki, pomijając już rodzaje maseczek itp
najbardziej mnie dziwi fakt, że jej facet jest kosmetycznym ekspertem

no i ta ilość.. masakra
bez kitu. jeszcze ten komentarz pod gaciami. ja tego po prostu nie rozumiem.
tylko przez moment, bo zaraz by ich nie było

albo taka niewchodzaca w droge

a bo my takie niedomyslne! nie rozumiemy potegi "slicznych majteczek"...
Ze sklepów zrobili ciucholandy w okresie wyprzedaży, nie wiem, ale mnie ciuchy leżące w ogromnych kopcach nie zachęcają do grzebania i przymierzania, nie mówiąc już o tych walających się po podłodze. A może to JA jestem jakaś dziwna i nie mam instynktu łowcy ?
daj spokój też nie cierpię sklepów w okresie wyprzedaży, ale zauważyłam, że to ludzie robią taki syf w pogoni za okazją
dziewczyny, ja to w ogóle zastanowiłabym się, czy te szopki, co u nas odstawiają, można w ogóle nazwać wyprzedażami.. ;)
Podbijam. Co więcej dzikie tłumy, ludzie chwytają po milion rzeczy na raz i tak biegają. Lol. To mnie spotkało wczoraj w H&M.
mam tylko nadzieje, ze te dzikie tlumy omijaly sklepy bez wyprzedazy i moja upatrzona torebka przetrwala, jutro po nia jade
Sie sracie z tą Jaśminą, jakby sobie chłopaka nie mogła wymyślić... Już raz alter życie tu wszystkim pokazała, myślicie że miałaby problem z wymyślaniem sobie niewidzialnych przyjaciół?
Poczytałam jej wypociny wczoraj, moja opinia? Pamiętnik 12-letniej dziewczynki, ktora dopiero szlifuje pisanie po polsku, poprzeplatany wiejskim DIY i co gorsza zdjęciami Cyganki brudaski, która w Bydgoszczy wróży z jednej ręki by z drugiej zaje***ać portfel.
if I licked it, it's mine