malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  28 Decembrie 2012
kedi
kedi: ej, czy tylko mnie dziwią płatki kosmetyczne pod choinką oraz pianka czy tam żel do depilacji? (if you know what i mean ) normalnie miałam się powstrzymac od komentarza ale to było silniejsze ode mnie

:crylol: sama miałam o tym pisać. Wgl, jakieś dziwne te prezenty od niego i DUŻO :szok:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  28 Decembrie 2012

Ja Was pomęczę dziś zupełnie czymś innym. Od x czasów robią mi się zastrzały przy palcach, a to u ręki a to u nogi, ale zawsze liść aloesu pomagał i był problem z głowy po jednym dniu. Jakiś niecały miesiąc temu jednocześnie złapało mi i palca u stopy i u ręki, leczyłam prawie tydzień i jakimś cudem przeszło. Dzisiaj znowu u stopy tylko na innym palcu, boli niemiłosiernie, napuchnięte i czerwone.. :and:. Czym to leczyć? Bo już chyba wszystkiego próbowałam.. wrzątek, maści przeciw obrzękom, rywanol. W sieci jest tego mnóstwo ale to wszystko już testowałam i nic. Myślałyśmy z mamą żeby może w końcu przejść się do lekarza, tylko jakiego? chirurga?

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Paulinessa
Paulinessa
  28 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sama miałam o tym pisać. Wgl, jakieś dziwne te prezenty od niego i DUŻO

Oprocz zestawu do depilacji i płatków to przeróżne maseczki, kremy do stóp? :szok:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Ja Was pomęczę dziś zupełnie czymś innym. Od x czasów robią mi się zastrzały przy palcach, a to u ręki a to u nogi, ale zawsze liść aloesu pomagał i był problem z głowy po jednym dniu. Jakiś niecały miesiąc temu jednocześnie złapało mi i palca u stopy i u ręki, leczyłam prawie tydzień i jakimś cudem przeszło. Dzisiaj znowu u stopy tylko na innym palcu, boli niemiłosiernie, napuchnięte i czerwone.. . Czym to leczyć? Bo już chyba wszystkiego próbowałam.. wrzątek, maści przeciw obrzękom, rywanol. W sieci jest tego mnóstwo ale to wszystko już testowałam i nic. Myślałyśmy z mamą żeby może w końcu przejść się do lekarza, tylko jakiego? chirurga?

A może najpierw najlepiej do internisty Sylwuś, w końcu najłatwiej się chyba dostać, i on pokieruje ?
Abaddon
Abaddon
  28 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: chirurga?

Pierwsza myśl to dermatolog. Skoro problem skórny, bym się tam pierw udał,jak coś, skieruje do kogoś innego.
Abaddon
Abaddon
  28 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: skieruje do kogoś innego.

W sensie że on, nie ja :P
UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  28 Decembrie 2012

Dajcie linka do prezentów, z których sie śmiejecie :and:

A w ogole jutro idziemy do teatru, dostaliśmy bilety od znajomego kierownika teatru (geja oczywko xD), vipowskie miejscówki, wejscie za kulisy, będziemy sie bawić jak szlachta :ziober2:

I jak tu nie kochać homo? :rotfl:

if I licked it, it's mine

Paulinessa
Paulinessa
  28 Decembrie 2012
http://margii8.pinger.pl/
UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  28 Decembrie 2012

Dzięki Paulinessa xD
Mam wchodzić z wieczora czy bede miała problem z zaśnięciem?

if I licked it, it's mine

Paulinessa
Paulinessa
  28 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Mam wchodzić z wieczora czy bede miała problem z zaśnięciem?

Dawaj, jest śmiesznie!
Felka
Felka
  29 Decembrie 2012

Zawsze marzylam o grzebieniu

BlueSeeker
BlueSeeker
  29 Decembrie 2012

Lubie placki.

mmaryja
mmaryja
  29 Decembrie 2012

ten bon do sklepu(?) to chyba z gazety?

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ten bon do sklepu(?) to chyba z gazety?

:rotfl: :rotfl:
styka51
styka51
  29 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: DUŻO

No właśnie...dużo. Pewnie kasiasty...choć ja pewnie wolałabym coś innego niż płatki :D I od teściowej tez prezent :lol: Muszę ze swoją przyszłą porozmawiać poważnie :D
Swoją drogą jakby mi chłopak kupił tyle produktów do depilacji (na dodatek na Święta), to poczułabym się zarośnięta :ninja:

UnclaimedPants
UnclaimedPants: A w ogole jutro idziemy do teatru,

Zazdroszczę mocno :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.