malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
w00tjump
w00tjump
  23 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Coś czuję, że mamy podobne podejście do wielu spraw, np. sprzątania czy diet :D xD

...a bo po co sobie zycie utrudniac czy odbierac przyjemnosci.... :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mówię, że jak tak sprzątam, ale bratową to już poyebło w sumie, co ma niby robić w życiu :)))))

wiem, wiem, zrozumialam ze nie o sobie mowisz a o kims innym :)
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bardziej mamie pomagam dziś, ona piecze a ja zmywam itp.

ja jak pomagam przy gotowaniu to gotuje, bo moja mama ma tak, ze myje naczynia po tym jak skonczy gotowac, a ja nie moge, myje na bierzaco i moja mame to denerwuje :rotfl:

ps. tez mam porzadek w domu, od kiedy pojawil sie maly to nie wyobrazam sobie nie sprzatnac (jak mlody sie bawi to nie da sie nie odkurzac codziennie :zabawa:), ale dla mnie durnota jest kiedy ludziom odbija bo ''swieta''. swieta, swieta, a co z reszta roku.
UnclaimedPants
UnclaimedPants: swieta sa dla dzieci i poprawienia sytuacji ekonomicznej. period.

o yeah :rock:
UnclaimedPants
UnclaimedPants: a ja czekam na Boxing Day i wyprzedaze

nie wiem czy wiesz, ale river island zaczela wyprzedarze wczoraj czy cos.
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wyprzedarze

to z braku kofeiny.
styka51
styka51
  23 Decembrie 2012

Choinka ubrana i u mnie w pokoju też i lampki w oknach pozakładane i na dworze na choince też :zakochany:

mmaryja
mmaryja
  23 Decembrie 2012

a ja piekę drugi sernik bo wczoraj z mężem zjedliśmy 2/3 blachy:and:

styka51
styka51
  23 Decembrie 2012

A i to Ramzes mojego Maniucha:

styka51
styka51
  23 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja piekę drugi sernik bo wczoraj z mężem zjedliśmy 2/3 blachy

Ja też teraz piekę, sie naucierałam masła, że hohoho. Mam nadzieję, że wyjdzie dobry.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 Decembrie 2012
styka51
styka51: A i to Ramzes mojego Maniucha:

ale kochany :zakochany:
mi sie marzy jakies zwierzatko, ale wynajmuje pokoj i chyba to nie najlepszy pomysl :(

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryja
mmaryja
  23 Decembrie 2012

ja piekę sernik bez spodu i innych takich dupereli. prosty, szybki i najlepszy na świecie;)
nie mam siły na stanie przy garach.
pierogi lepiła moja babcia, uczka mój mąż, ja tylko zrobiłam zakwas na barszcz i biorę się za zupę grzybową i chleb. no i ciasta, a na więcej niestety mnie już nie stać w obecnym stanie

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 Decembrie 2012

mam nagie fotki mmaryji.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  23 Decembrie 2012
styka51

slodziachny! :zakochany:

u mnie juz serniki popieczone, za to tesciowka ma wku.rwa, bo cappucino nie wyszlo ;)
w00tjump
w00tjump
  23 Decembrie 2012
styka51

cuudo:zakochany:
bym wyglaskala i wytulila:lol:
w00tjump
w00tjump
  23 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

a jak tam Twoj szczeniaczek rosnie? udalo sie przekonac meza do ograniczenia rozpuszczania? :mrgreen:
styka51
styka51
  23 Decembrie 2012
Prinz
Prinz: ale kochany mi sie marzy jakies zwierzatko, ale wynajmuje pokoj i chyba to nie najlepszy pomysl :(

Wiem :D
Ja tez bym chciała, ale często byłby sam w domu w ciągu dnia i o :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja piekę sernik bez spodu i innych takich dupereli. prosty, szybki i najlepszy na świecie;) nie mam siły na stanie przy garach. pierogi lepiła moja babcia, uczka mój mąż, ja tylko zrobiłam zakwas na barszcz i biorę się za zupę grzybową i chleb. no i ciasta, a na więcej niestety mnie już nie stać w obecnym stanie

Ja zawsze robiłam z jogurtów naturalnych, mega szybki. Ale w tym roku z 2 kg sera robiłam, też bez żadnego spodu, tylko skórkę pomarańczową wrzuciłam.
No rozumiem ;) Mój tata dziś sałatkę warzywną zrobił, taką zwykłą. Jeszcze ryba po grecku została, śledzie, kluski z makiem i hohohoh.
Teraz ciasto drożdżowe rośnie i na to mak i zrobione :D

Babsy
Babsy: slodziachny! u mnie juz serniki popieczone, za to tesciowka ma wku.rwa, bo cappucino nie wyszlo ;)

:D
Ja na początku listopada robiłam cappucino pierwszy raz (jeśli myślę o tym samym) i o dziwo wyszło super:D

Konto usunięte
Konto usunięte: cuudo bym wyglaskala i wytulila

Wczoraj go tuliłam i głaskałam :D
I mój Maniek z nim śpi i w ogól zakochał się :D
Bayje
Bayje
  23 Decembrie 2012

dostałam - tak jakby upominek od niedoszłej teściowej.... w sumie chyba mnie lubi dlatego mi kupiła cokolwiek i teraz nie wiem co zrobić :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.