malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  21 Decembrie 2012

Nie no, wejść do domu i zastać w paczce wygrany zegar wart 3 stówki, o którym się nie wiedziało, że się wygrało - bezcenne :D :zakochany:

Paulinessa
Paulinessa
  22 Decembrie 2012

ja nie wiem, czy święta by się nie odbyły gdyby każdy kąt w domu nie był perfekcyjnie wysprzątany? :zonk:

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie wiem, czy święta by się nie odbyły gdyby każdy kąt w domu nie był perfekcyjnie wysprzątany?

lol, u mnie tak sprzata tylko moja jedna babcia, ktora w sumie ma duzo za duzo wolnego czasu :P
styka51
styka51
  22 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie wiem, czy święta by się nie odbyły gdyby każdy kąt w domu nie był perfekcyjnie wysprzątany?

Pewnie, że by się odbyły. Tylko moja mamuśka dziś świra dostała, szału mozna z nią dostać, więc dla świętego spokoju sprzątam. A najlepsze jest,to że przez cały rok ma w dupie sprzątanie jako rzeczywiście sprzątanie, a teraz jej się włączyło coś :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  22 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lol, u mnie tak sprzata tylko moja jedna babcia, ktora w sumie ma duzo za duzo wolnego czasu :P

ja nie mówię, że jak tak sprzątam, ale bratową to już poyebło :zonk: w sumie, co ma niby robić w życiu :)))))

ja bardziej mamie pomagam dziś, ona piecze a ja zmywam itp.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 Decembrie 2012

a ja cch'uj klade na swieta

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  22 Decembrie 2012

Ja nie mam, ale też kładę XD

UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  22 Decembrie 2012
Konto usunięte

LOL jestem pedantka i zawsze mam kazdy kat wysprzatany, bez wzgledu na pore roku, firanki srednio co dwa tygodnie piore... najwiekszym problemem jest zawsze chaos stworzony przez mlodego, czyli tak zwany optyczny burdel, ktory wystarczy pozbierac.

Tak troche z poczatku mi dziwnie bylo, odkad mieszkam samodzielnie, bo nie mam zadnych jakis takich extra porzadkow. Jak mlodego na swiecie nie bylo, to w ogole nuda w uj xD

Prinz
Prinz: a ja cch'uj klade na swieta

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie mam, ale też kładę XD

a ja czekam na Boxing Day i wyprzedaze :rotfl:
swieta sa dla dzieci i poprawienia sytuacji ekonomicznej. period.

if I licked it, it's mine

Paulinessa
Paulinessa
  22 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: LOL jestem pedantka i zawsze mam kazdy kat wysprzatany, bez wzgledu na pore roku,

Ja nie mam swojego mieszkania, więc dbam tylko o mój pokój który zawsze jest idealnie wysprzątany. Mówię o reszcie domu, pokojach innych, oszaleli.
Babsy
Babsy
  22 Decembrie 2012
Konto usunięte

skad ja to znam XD przyszla tesciowa ma to samo XD tyle, ze ona sprzata na biezaco, niemal za kazdym pylkiem ze szmata lata, wiec na swieta nie ma duzo do zrobienia :) ja jako leniuszek doznalam szoku niemal przeprowadzajac sie do domu rodzinnego Seby ;) co nie oznacza, ze moge zyc jak zbieracze, ze smieciami pod sufit, ale dopoki nie jest brudno, nie sprzatam :) czy to nie wieksza satysfakcja posprzatac keidy jest brudno, a nie pucowac czyste :)?
mmaryja
mmaryja
  22 Decembrie 2012
Babsy
Babsy: czy to nie wieksza satysfakcja posprzatac keidy jest brudno, a nie pucowac czyste :)?

nie wiem, ale ja jeśli nie posprzątam raz w tygodniu, to później ciężko mi się zabrać.
zważywszy na to, że mój mąż jest uczulony na roztocza to wszystko musi być odkurzone i popsikane odpowiednimi preparatami:and:
UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  22 Decembrie 2012

@Babsy

Ja wole utrzymywać porządek niż sprzątać :)
Jak jest brudno nie potrafię nawet myśleć. Wiem, brud to pojęcie względne. Moj facet twierdzi, że lubie mieć jak w muzeum, a w kuchni i łazience szpitalną sterylność.

if I licked it, it's mine

Babsy
Babsy
  22 Decembrie 2012

pewnie że nie chodzi np o mycie podłogi w kuchni kiedy już podeszwy butów na niej zostają, tylko gdy widać, że jest zakurzone:-) raz w tygodniu dość sprzątania, jak napisała maryja:-) oczywko podłogę w kuchni częściej:rotfl:

w00tjump
w00tjump
  22 Decembrie 2012

...wprawiacie czlowieka w kompleksy:lol:
ja sprzatam raz na miesiac, jak juz trudno przejsc...ale jak mialam zwierzaka zawsze bylo u mnie bardzo czysto, i jak juz bede miec warunki na kota to znowu bedzie porzadek:mrgreen: przeciez biednego stworzenia w takim syfie trzymac nie bede:rotfl:

pijana
pijana
  22 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w00tjump

Coś czuję, że mamy podobne podejście do wielu spraw, np. sprzątania czy diet :D xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.