Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1738 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Mojemu tacię i jego żonie to zazwyczaj jakieś wakacje kupujemy
Mojej mamię i teściowej to kosmetyki, kubki, breloczki i kalendarze z ich jedynym, przystojnych wnukiem :D
My sobie kupiliśmy wakacje w Irlandii :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Pod choinka tez bedą jakieś rzeczy
Moj dostanie wędkę, kołowrotek i Makers Mark w skrzynce z dębiny i blow joba z atrakcjami
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Po co opisywać, mogę zdjęcia wstawić
ja kupiłam tacie mnóstwo filmów i książek, tak sobie zażyczył w liście do mikołaja.
wstawiłam zakwas na barszcz, ciekawa jestem co z tego wyjdzie bo zakwas na żur i barszcz biały zawsze wychodzi mi idealny, a czerwony zawsze wychodzi mniej idealny
no dokladnie, nie ma co narzekac - kwestia przyzwyczajenia.
po prostu wyglad sie bardzo rozni, wiec niektorym moze wiecej czasu zejsc
p.s. wiesz jak sie laduje foty na "nowym" forumie?
p.s.2 zalajkuj moj obiad w kulinariach, zanim Gad go shejtuje xD