malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  20 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego ja staram sie kupowac rzeczy z wyprzedzeniem, jak widze, ze mi sie cos moze przydac to biore, bo pozniej jak czegos potrzebuje to nigdzie dorwac sie nie da

Pamiętam jak po 18stce pojechałam na zakupy, wzięłam tysiąc zł w kieszeń, łaziłam i łaziłam i NIC nie kupiłam :lol: Też był wku.:cenzura:. ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: lol, moj tata tez takie rzeczy zbiera, ale co porzadniejsze to bardzo drogie :) a takie rzeczy jednak porzadnie byc musza :)

No właśnie, drogie. Ale te narzędzia jaką radość sprawiają :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Decembrie 2012
styka51
styka51: Pamiętam jak po 18stce pojechałam na zakupy, wzięłam tysiąc zł w kieszeń, łaziłam i łaziłam i NIC nie kupiłam Też był wku.. ;p

ja tak w zeszlym roku w swiateczne wyprzedarze mialam :D
a raczej poswiateczne.
£500 do wydania, a kupilam sobie tylko zestaw z Ghosta za polowe ceny, chyba z 15funa czy cos. no bieda.
styka51
styka51: No właśnie, drogie. Ale te narzędzia jaką radość sprawiają :D

no ja sie zazwyczaj na jakies drozsze rzeczy z rodzenstwem skladam, ale wiadomo, kupowac cos tacie to co innego niz kupowac cos swojemu facetowi :D
styka51
styka51
  20 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kupilam sobie tylko zestaw z Ghosta za polowe ceny, chyba z 15funa czy cos

Szaleństwo, że tak to ujmę :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja sie zazwyczaj na jakies drozsze rzeczy z rodzenstwem skladam, ale wiadomo, kupowac cos tacie to co innego niz kupowac cos swojemu facetowi :D

No wiadomka. Jeśli chodzi o mojego tatę, to kupiłam mu plecionkę na dorsza i powienien być zadowolony :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Decembrie 2012
styka51
styka51: Szaleństwo, że tak to ujmę :D

no cholernie :)
styka51
styka51: No wiadomka. Jeśli chodzi o mojego tatę, to kupiłam mu plecionkę na dorsza i powienien być zadowolony :D

ja na swieta zawsze mojemu robie kalendarz ze zdjeciami mlodego + jakies alko.
w ogole to moj tata niewymagajacy jest :rotfl:
Bayje
Bayje
  20 Decembrie 2012
styka51
styka51: Bayje:a ja zjadłabym sobie bigos ... W zeszłym tygodniu miałam;p

no ja dobrego bigosu nie miałam już od ... prawie 2 lat.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja na swieta zawsze mojemu robie kalendarz ze zdjeciami mlodego

to tak jak ja, zwlaszcza ze vista print co roku ma te kalendarze za 99p :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale sie dowiedzialam, ze dzisiaj w polskim sklepie ma byc dostawa swiezych paczkow (podobno w kazdy poniedzialek i czwartek sa nowe) to sobie kupie

nie lubie paczkow, a w polskim sklepie bylam wczoraj i paprykarza nie wzielam... a dzisiaj mi nie po drodze demet

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gad
Gad
  20 Decembrie 2012

kupujecie prezenty rodzicą? Jak tak t cą ?

Bayje
Bayje
  20 Decembrie 2012
Gad
Gad: kupujecie prezenty rodzicą? Jak tak t cą ?

no ja mamie kupiłam książke z ciasteczkami i kupie jej jeszcze krem do twarzy bo widze, że jej się kończy :ziober2:
Gad
Gad
  20 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja mamie kupiłam książke z ciasteczkami i kupie jej jeszcze krem do twarzy bo widze, że jej się kończy
Szynszyle też cos dostaną ?
Bayje
Bayje
  20 Decembrie 2012

pokazywałam, że kupiłam im kulke do sianka

agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Decembrie 2012
massacre
massacre: to tak jak ja, zwlaszcza ze vista print co roku ma te kalendarze za 99p

ja w asdzie drukuje, cykam sie z tym vista print ze mi nie dojdzie na czas, bo ja sie zawsze budze jakos 10 dni przed swietami ze mam kalendarz zrobic :rotfl:
massacre
massacre: nie lubie paczkow, a w polskim sklepie bylam wczoraj i paprykarza nie wzielam... a dzisiaj mi nie po drodze demet

ja kocham paczki, ale te z advocatem/custardem w srodku, tych z dzemem nie lubie :nie:
paczki i slonecznik to dwa powody, ze zagladam do polskich sklepow w ogole :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Decembrie 2012
Gad
Gad: kupujecie prezenty rodzicą? Jak tak t cą ?

tacie juz napisalam co, mamie kupuje tego typu rzeczy do kuchni, gift food czy jakos tak :woot: zdjecie z debenhamsa, tak zeby wiedziec mniej wiecej o co mi chodzi:

+ bomby do kapieli, mydelka, kremy przeciwzmarszczkowe, swieczki (bo zbiera).
Gad
Gad
  20 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pokazywałam, że kupiłam im kulke do sianka

Musi być pod choinka albo się nie liczy.
Każdy musi mieć odmienny prezent Ty skąpcu.

Konto usunięte
Konto usunięte: tacie juz napisalam co, mamie kupuje tego typu rzeczy do kuchni, gift food czy jakos tak zdjecie z debenhamsa, tak zeby wiedziec mniej wiecej o co mi chodzi:

Co to jest ?
Powtórz co tacie?

Konto usunięte
Konto usunięte: + bomby do kapieli, mydelka, kremy przeciwzmarszczkowe, swieczki (bo zbiera).

Chcesz ja zabić ? xd
To kupisz jej skrzynkę gratów ogólnie...
Bayje
Bayje
  20 Decembrie 2012
Gad
Gad: Bayje:pokazywałam, że kupiłam im kulke do sianka Musi być pod choinka albo się nie liczy. Każdy musi mieć odmienny prezent Ty skąpcu.

skąpcu ? chyba pomyliłeś osoby.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.