malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  19 Decembrie 2012
styka51
styka51: spaghetti[*]

:rotfl:

styka51
styka51: Bo hejtować można, ale jak ktoś pokazuje jak gotuje i z jakim produktów i nie ma nic do zarzucenia, to ilez mozna wymyślać

zycie pokazuje, ze nie da sie trzymac sztywno tematu - z reszta tu na MiU dzieki temu powstal ten temat. Wydaje mi sie, ze jezeli nie jest to nabijanie kilkunastu stron o dupie Maryny jak to robili obecni tu Adidasowa i Abaddon (dostane baty zaraz), to nie widze sensu w banowaniu, bo to tylko zniecheca. Wtedy faktycznie ostrzezenie powinno wystarczyc.
Z drugiej strony, wiem ze mam w tym sporo racji. To, ze konto massacre dalej istnieje jest tego przykladem, ze bany i ba! blokady sa czasami nakladane nieslusznie. Blokade przeciez mialam na cale zycie...

if I licked it, it's mine

Abaddon
Abaddon
  19 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Gad bedzie Wam zdjecia wrzucal :)

Będę tylko w takim razie na ratatujkę zerkał.

styka51
styka51: No na fejsie jest podane moje imię i kawałek nazwiska

Rozumiem, jest szansa że to inna osoba o tym samym imieniu i początku nazwiska, stąd te chyba :zabawa:
styka51
styka51
  19 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: zycie pokazuje, ze nie da sie trzymac sztywno tematu - z reszta tu na MiU dzieki temu powstal ten temat. Wydaje mi sie, ze jezeli nie jest to nabijanie kilkunastu stron o dupie Maryny jak to robili obecni tu Adidasowa i Abaddon (dostane baty zaraz), to nie widze sensu w banowaniu, bo to tylko zniecheca. Wtedy faktycznie ostrzezenie powinno wystarczyc.

No nie da się. Byle tylko za bardzo nie zbaczać z tematu, bo w sumie od tego jest "hajd" ale w rzeczywistości na hajdzie też o WSZYSTKIM pisać nie mozna i jak tu wędrować z działu do działu? Tym bardziej, że forum upada, to trza to jakoś ratować :D
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Z drugiej strony, wiem ze mam w tym sporo racji. To, ze konto massacre dalej istnieje jest tego przykladem, ze bany i ba! blokady sa czasami nakladane nieslusznie. Blokade przeciez mialam na cale zycie...

Wiesz.. FT to mają takie moce, że hohohoh :D Ja mogę tylko bana dać i posty wykasować, a muszę dać bana w ciągu 1h od napisania danego posta, a fizycznie nie dam rady siedzieć 24 na dobę, więc wiesz jak jest ;)
styka51
styka51
  19 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Rozumiem, jest szansa że to inna osoba o tym samym imieniu i początku nazwiska, stąd te chyba

No właśnie... A imię i nazwisko popularne, kiedyś na nk szukałąm i chyba z 5 stron wyskoczyło, więc wiesz :D
Czekam na mejla;p
UnclaimedPants
UnclaimedPants
  19 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Będę tylko w takim razie na ratatujkę zerkał.

tak jak ja :D

styka51
styka51: Tym bardziej, że forum upada, to trza to jakoś ratować :D

probowalam! z Gadem troche pikanterii wprowadzilismy, sam sie tez utemperowal.. ale jak widac spotkalo sie to z przeciwienstwem wdziecznosci :zabawa:

styka51
styka51: Wiesz.. FT to mają takie moce, że hohohoh :D

no tak, ale tez niechetnie odwracaja "prace" FP, bo tym samym pokazaliby, ze nadaja funkcje nieodpowiednim osobom. Powinni stac po jednej stronie, wiec tez nie bylo latwo.

pijana
pijana
  19 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: UnclaimedPants

Masz nadal wrzucać zdjęcia na kulinaria ! :martuska: :gothiclady:
styka51
styka51: styka51

Co to za krem ? :ninja: Ja wczoraj wygrałam bon na Groupon na 100 zł i dzbanek do filtrowania wody :rotfl:
pijana
pijana
  19 Decembrie 2012

Idę obejrzeć Jaśminę na blożku

Adidasowa
Adidasowa
  19 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: no wiesz Ty co (bolało)

miało;*

Abaddon
Abaddon: Tutej nie jotpegujesz już, to na kulinaria wstaw fotosza

Już prawie mi zjedli :and:
UnclaimedPants
UnclaimedPants
  19 Decembrie 2012

@Pijana

Daj znać jak bedą jakieś outfity godne uwagi.

Moj bunt na kulinariach nie bedzie długo trwał, ja sie nie potrafię długo gniewać :zabawa:
Jarek zawsze to wykorzystuje, nigdy nie mamy cichych dni, max 5minut :rotfl:

Paulinessa
Paulinessa
  19 Decembrie 2012
styka51

FP, nie sądzę, że fotka team się tak wczuwa w forum.
styka51
styka51
  19 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co to za krem ?

Tyle o nim wiem:
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32305
i oficjalnie wygrałam, bo dostałam mejla;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wczoraj wygrałam bon na Groupon na 100 zł i dzbanek do filtrowania wody

Gratki! U mnie cienko;p Najlepsze jest to, że jak jaram się na jakieś ajpady czy coś albo smartfony, to często konkursy są takie, że trzeba juz mieć smartfona, żeby chociażby aplikację pobrać :lol: A na moim biedaczkowym fonie szału nie ma i o.

Konto usunięte
Konto usunięte: Idę obejrzeć Jaśminę na blożku

Bez szału.

UnclaimedPants
UnclaimedPants: ja sie nie potrafię długo gniewać

Mam tak samo jak Ty....:nutki:
WilczeLyko
WilczeLyko
  19 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: dalej mi to nic nie mowi, wytlumacz do czego to sluzy, tak jakbys tlumaczyl 6-latkowi :D

Hmm..jest to narzędzie do rozpalania ognia w ekstremalnych warunkach ;D. W zbiorniczku masz paliwo, np. benzynę, a na tym "patyczku" który jest wewnątrz zamontowany jest chwościk (kawałek materiału, który nasącza się paliwem), dodatkowo przy gwincie (patyczek jest wkręcany w obudowę), znajduje się krzesiwo - mniej więcej to samo co w zapalniczkach, i kiedy odkręcisz ten patyczek z obudowy i energicznie go wyciągniesz, krzesiwo daje iskrę, która zapala paliwo na chwościku - ot i cała historyja. Przewaga nad zapałkami, czy zapalniczką, krzesiwem tradycyjnym, jest taka że: zapałki zamakają a wieczna zapałka nie, zapalniczka składa się z wielu małych części, na które piach, wilgoć działają źle, dodatkowo przy temperaturach rzędu -30, -40 stopni gaz w zapalniczce ma złe ciśnienie i ciężko o normalny płomień - trzeba zapalniczkę ogrzać najpierw własnym ciałem. Krzesiwo z kolej potrzebuje suchego materiału by go zapalić, a zamoczony w benzynie chwościk zapali nawet wilgotne drewno :). To dla mnie raczej ciekawostka bo i tak ogień rozpalam w terenie najczęściej zapałkami/krzesiwem, lub opcjonalnie kiedy coś jest mokre, nadmanganianem potasu z gliceryną.
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Nie do konca. Gosciem sie jest oczywiscie, nawet jak sie ma rezydenture i paszport. Ale jakosc jezyka nie ma tu wiekszego znaczenia. To jakim jezykiem sie poslugujesz ma tak samo jak w Polsce wplyw na to, jaka prace dostaniesz i np. jakich znajomych bedziesz miec. I tu w gre nie wchodzi jedynie zasob slow, a styl i forma.

Masz rację jak najbardziej, mi chodziło raczej o to, że tak jak Ukraińców irytuje używanie słów rosyjskich, tak samo Brytyjczycy nie lubią używania słów amerykańskich, więc niejako oczekują od przyjezdnych dostosowania się do ich realiów i używania języka typowego dla UK, co też nie jest zaskoczeniem a zwykłą koleją rzeczy.
UnclaimedPants
UnclaimedPants: juz predzej przemalujemy na jakis jasniejszy kolor - kominek nie w moim stylu :D

Oj tam oj tam, kominek w dobrym stylu jest okej, ale to zależy od upodobań jednak ;d.
Paulinessa
Paulinessa
  19 Decembrie 2012
styka51
styka51: Tyle o nim wiem: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32305

styka51

Baza to oliwa z oliwek, a tak to woski, miód, najlepszy składnik to mleczko pszczele.
styka51
styka51
  19 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Baza to oliwa z oliwek, a tak to woski, miód, najlepszy składnik to mleczko pszczele.

Czyli ogólnie dobry?
Bo, to :
Konto usunięte
Konto usunięte: Uwielbia go m.in. Madonna, Karolina Kurkova, Eva Mendes, Kate Hudson i wiele innych sław.
jest bardzo zachęcające ;p
pijana
pijana
  19 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Daj znać jak bedą jakieś outfity godne uwagi.

Nie podobają mi się jej zimowe stylizacje i makijaż, przesadza z brwiami i wydyma usta, wygląda, jakby miała parówki zamiast nich. Latem prezentowała się lepiej.
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Moj bunt na kulinariach nie bedzie długo trwał, ja sie nie potrafię długo gniewać

A to git :D
styka51
styka51: Tyle o nim wiem: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32305 i oficjalnie wygrałam, bo dostałam mejla;p

Dużo obiecują xD Ale naturalny w stu procentach, może będzie dobry, oby :D
styka51
styka51: Gratki! U mnie cienko;p Najlepsze jest to, że jak jaram się na jakieś ajpady czy coś albo smartfony, to często konkursy są takie, że trzeba juz mieć smartfona, żeby chociażby aplikację pobrać A na moim biedaczkowym fonie szału nie ma i o.

Dzięki :D Ano prawda, tak właśnie wygrałam tablet, trzeba było znaleźć pisanki w aplikacji Winiary i opisać swoją Wielkanoc, czy jakoś tak. Uj, że nie obchodzę katolickich świąt, talent literacki mam :rotfl:
styka51
styka51: Bez szału.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.