malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  18 Decembrie 2012

Chyba bym kuwicy dostała, gdybym miała taki wielki telefon mieć :lol: Ani napisać sms'a jedną ręką, ani nic... Za małe łapy mam :ninja:

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
styka51
styka51: Chyba bym kuwicy dostała, gdybym miała taki wielki telefon mieć Ani napisać sms'a jedną ręką, ani nic... Za małe łapy mam

ten ze zdjecia? ja go mam, ale ja z drugiej strony smsow nie pisze praktycznie w ogole :D
styka51
styka51
  18 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ten ze zdjecia? ja go mam, ale ja z drugiej strony smsow nie pisze praktycznie w ogole :D

No chociażby ten :D Ja żyję tylko na sms'ach, bo mój Maniek mało na neta wchodzi :ninja: i tylko tak mogę się z nim komunikować, a jak dzwonię, to wiecznie "rozmawiam z klientem", to pisać trzeba. A jak tu prowadzić auto i pisać, albo na zajęciach cichaczem...cokolwiek.
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
styka51
styka51: No chociażby ten :D Ja żyję tylko na sms'ach, bo mój Maniek mało na neta wchodzi i tylko tak mogę się z nim komunikować, a jak dzwonię, to wiecznie "rozmawiam z klientem", to pisać trzeba. A jak tu prowadzić auto i pisać, albo na zajęciach cichaczem...cokolwiek.

prowadzic auto i jednoczesnie pisac to sie nie powinno nigdy :ninja:
no ale jak ktos chce fona tylko do smsow bo tego najbardziej uzywa to mysle, ze blackberry czy cos prostszego starcza :)
styka51
styka51
  18 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: prowadzic auto i jednoczesnie pisac to sie nie powinno nigdy

Jak stoję na światłach, to na mojej nokii zdążę bez problemu napisać sms'a jedną łapką... Ostatnio trzymałam w ręce LG L7, jejku, jakie to wielkie, to szok. Potrzebuje nowego telefonu, ale sama nie wiem jaki mi potrzebny, więc ciągle czekam, aż aktualny się rozdupcy;p
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Decembrie 2012

Jak sie iPhone zwiesza to go resetujesz górny przycisk (ten do wyłączania) i Home Button trzymasz jednocześnie przez kilka do kilkunastu sekund. Wyłącza się bez problemu i potem normalnie włączasz.

Tym bardziej niezbyt rozsądne kupować nowy model co dopiero wyszedł na rynek :) zawsze ma wiecej bugów niż późniejsze, trzeba czekać na update'y , appy nie wszystkie chodzą... Nie mówiąc juz o tym ze piątka ma inne wejście i nie pasuje do większości docków, wyprodukowanych dla 3,3GS, 4 i 4s.

Nie oglądałam tego filmu, nie przepadam za jego humorem. Warty obejrzenia?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Abaddon
Abaddon
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: Każdy teraz telefon na rynku ma dostęp do neta i aparatu fotograficznego.

Miłego serwowania oraz zdjęć pstrykania :ziober2:

:swir:
massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

My z Agoosia rozmawiamy o rynku angielskim, nie widziałam tu takiego kalkulatora :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  18 Decembrie 2012

ej ale mam bardzo 'na czasie' avatar :ziober2:

Abaddon
Abaddon
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: nie widziałam tu takiego kalkulatora

Źle szukałaś xD
Taki lub bardzo podobny fon, kupił znajomy mamie :mrgreen:
Chwali sobie ona go :D
Ps. To prawda jest d83dde02
Abaddon
Abaddon
  18 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ej ale mam bardzo 'na czasie' avatar

Czas zapytać więc, czym uraczysz na święta mnie? ::P
massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

@Bayje
Taa, juz trzeci rok jak Cie z tym avem kojarze xD

Kiedy zmieniasz? Ja planuje swoj zmienić ;D

massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

@Abaddon
Nie pochwaliłeś dzisiaj mojego obiadu ! :C

Abaddon
Abaddon
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: Nie pochwaliłeś dzisiaj mojego obiadu ! :C

Czekam na pewną godzinę :ssh:
Abaddon
Abaddon
  18 Decembrie 2012

gadzinę* ::P

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.