Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1728 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sorry, ale jak z iphona sie nie da smsowac i dzwonic to co z niego za telefon?? :) a tak serio:
chca robic zdjecia, chodzic po necie itp - to co wszyscy normalni ludzie robia. jakby chcieli czegos tylko do dzwonienia to maja do tego jeszcze 3 inne komorki :)
po prostu chca sie nauczyc obslugi czegos nowego, to dosyc normlane :)
I teraz tak bo mam telefon w ręku
1x Home button wyjście z każdej aplikacji (w tym z Internetu), jak jestes na stronie z aplikacjami to palcem jak w kindle przesuwasz strony (i chyba jak w każdym smartphone).
2x Home button wyjście z aplikacji i powrót do Home screen
2x szybkie przyciśnięcie Home button pojawia Ci sie na dole pasek używanych ostatnio aplikacji, blokada screenu itp.
Sama pisałaś że sąd orzekł w sprawie Apple vs. Samsung, ze iPhone jest cool, bo jest prosty w użyciu. P.S. To potwierdzone info przez mojego syna.
Wiec weź sie w garść, bo źle wypadniesz na tle 4-latka
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
czyli nie ma przycisku back, mi chodzi o normalny przycisk cofnij jak jestem na necie i chce sie wrocic do poprzedniej strony

I córka nie poleciła im lepszego telefonu?
Każdy teraz telefon na rynku ma dostęp do neta i aparatu fotograficznego.
Dla mnie to przerost formy nad treścią, ale to moje zdanie, wiec powodzenia w rozszyfrowywaniu najprostszego sprzętu na świecie ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja im powiedzialam, ze srajfony sa dupne ale moj durny napalony na ajfony brat wmowil im ze sa naj bo tak i juz

nie ma czego rozszyfrowywac, z tego co napisalas to nie ma przycisku cofnij, czyli luz, juz zaczelam strachac.
Jak jestes na necie to masz strzałke, w Safari - o to Ci chodzi bo juz sie gubie
Daj jakieś foto telefonu w którym jest przycisk o który Ci chodzi. iPhone oprócz volume buttons, wyciszenia, wyłączenia i tego okrągłego na dole nie ma żadnych innych przycisków.
To powiedz brackiemu, żeby im wszystko wytłumaczył
drugi od prawej:

tylko o to mi chodzilo, bo myslalam ze ma ten przycisk gdzies ukryty

jak go nie ma to luz, nie czuje sie glupio ze nie moglam znalezc

O LOL
I w tym tkwi prostota! Jeden przycisk do wszystkiego, screen shoty tez sie nim robi
Twoi rodzice słuchają sie gimbusa?
Czyli jest fanbojem?
Matko, tacy ludzie nam prawdziwym fanom psują reputację!