malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: Pytam, bo mam wrażenie że są podobnego typu konsumentami Apple co ta Amerykanka z video, które jakis czas temu podałaś. Ktoś kto chce telefon do dzwonienia i smsowania, to iPhone jest jednym z najgorszych wyborów.

sorry, ale jak z iphona sie nie da smsowac i dzwonic to co z niego za telefon?? :) a tak serio:

massacre
massacre: Tak sie wsród mojego pokolenia mówi na rodziców, wiek nie gra roli :) Pytam, bo mam wrażenie że są podobnego typu konsumentami Apple co ta Amerykanka z video, które jakis czas temu podałaś. Ktoś kto chce telefon do dzwonienia i smsowania, to iPhone jest jednym z najgorszych wyborów. Sama korzystam z 80% możliwości tego telefonu, znam ludzi którzy korzystają moze z 20% nie wiecej - dla mnie wtedy to strata pieniędzy.

chca robic zdjecia, chodzic po necie itp - to co wszyscy normalni ludzie robia. jakby chcieli czegos tylko do dzwonienia to maja do tego jeszcze 3 inne komorki :)
po prostu chca sie nauczyc obslugi czegos nowego, to dosyc normlane :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Decembrie 2012

I teraz tak bo mam telefon w ręku
1x Home button wyjście z każdej aplikacji (w tym z Internetu), jak jestes na stronie z aplikacjami to palcem jak w kindle przesuwasz strony (i chyba jak w każdym smartphone).
2x Home button wyjście z aplikacji i powrót do Home screen
2x szybkie przyciśnięcie Home button pojawia Ci sie na dole pasek używanych ostatnio aplikacji, blokada screenu itp.

Sama pisałaś że sąd orzekł w sprawie Apple vs. Samsung, ze iPhone jest cool, bo jest prosty w użyciu. P.S. To potwierdzone info przez mojego syna.
Wiec weź sie w garść, bo źle wypadniesz na tle 4-latka :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: 1x Home button wyjście z każdej aplikacji (w tym z Internetu), jak jestes na stronie z aplikacjami to palcem jak w kindle przesuwasz strony (i chyba jak w każdym smartphone). 2x Home button wyjście z aplikacji i powrót do Home screen 2x szybkie przyciśnięcie Home button pojawia Ci sie na dole pasek używanych ostatnio aplikacji, blokada screenu itp.

czyli nie ma przycisku back, mi chodzi o normalny przycisk cofnij jak jestem na necie i chce sie wrocic do poprzedniej strony :ninja:
massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

I córka nie poleciła im lepszego telefonu?

Każdy teraz telefon na rynku ma dostęp do neta i aparatu fotograficznego.
Dla mnie to przerost formy nad treścią, ale to moje zdanie, wiec powodzenia w rozszyfrowywaniu najprostszego sprzętu na świecie ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: Sama pisałaś że sąd orzekł w sprawie Apple vs. Samsung, ze iPhone jest cool, bo jest prosty w użyciu. P.S. To potwierdzone info przez mojego syna. Wiec weź sie w garść, bo źle wypadniesz na tle 4-latka

oprocz szajsunga sa tez inne telefony :D
ja podawalam tylko info z rozprawy :D
Bayje
Bayje
  18 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bayje:jak ja nie lubie kupować prezentow dla facetów O_o dlaczego?

już kupiłam :zakochany:

i sama dostałam prezenciuch od kolegi :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: I córka nie poleciła im lepszego telefonu? Każdy teraz telefon na rynku ma dostęp do neta i aparatu fotograficznego. Dla mnie to przerost formy nad treścią, ale to moje zdanie, wiec powodzenia w rozszyfrowywaniu najprostszego sprzętu na świecie ;)

ja im powiedzialam, ze srajfony sa dupne ale moj durny napalony na ajfony brat wmowil im ze sa naj bo tak i juz :zabawa:

nie ma czego rozszyfrowywac, z tego co napisalas to nie ma przycisku cofnij, czyli luz, juz zaczelam strachac.
massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

Jak jestes na necie to masz strzałke, w Safari - o to Ci chodzi bo juz sie gubie

Daj jakieś foto telefonu w którym jest przycisk o który Ci chodzi. iPhone oprócz volume buttons, wyciszenia, wyłączenia i tego okrągłego na dole nie ma żadnych innych przycisków.

massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

To powiedz brackiemu, żeby im wszystko wytłumaczył :ziober2:

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: Jak jestes na necie to masz strzałke, w Safari - o to Ci chodzi bo juz sie gubie Daj jakieś foto telefonu w którym jest przycisk o który Ci chodzi. iPhone oprócz volume buttons, wyciszenia, wyłączenia i tego okrągłego na dole nie ma żadnych innych przycisków.

drugi od prawej:

tylko o to mi chodzilo, bo myslalam ze ma ten przycisk gdzies ukryty :rotfl:
jak go nie ma to luz, nie czuje sie glupio ze nie moglam znalezc :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: To powiedz brackiemu, żeby im wszystko wytłumaczył

moj brat jest gimbusem, lol.
massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

O LOL
I w tym tkwi prostota! Jeden przycisk do wszystkiego, screen shoty tez sie nim robi :crylol:

massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

Twoi rodzice słuchają sie gimbusa? :rotfl:
Czyli jest fanbojem?
Matko, tacy ludzie nam prawdziwym fanom psują reputację! :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: screen shoty tez sie nim robi

wiem :D
massacre
massacre: O LOL I w tym tkwi prostota! Jeden przycisk do wszystkiego, screen shoty tez sie nim robi

to jak juz jestem przy temacie to sie jeszcze spytam: da sie z niego baterie jakos wyciagnac?
bo mojemu tacie sie ostatnio zacial (przy robieniu zdjec, lol) i nie dalo sie go wylaczyc zadnym sposobem, trzeba bylo czekac az sie rozladuje :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: Twoi rodzice słuchają sie gimbusa? Czyli jest fanbojem? Matko, tacy ludzie nam prawdziwym fanom psują reputację!

wszyscy fajni jablka to gimbusy :rotfl:
zartuje sobie.
widzialas ''keith lemon the movie'' (czy jakos tak)?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.