malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Decembrie 2012

@Agoosia

Jesteś Żydówką? :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: Po polsku rozumie, cwaniaczy jedynie ;) jak było trzeba to dziadka o nowe Lego po polsku poprosił - kaleczył akcent, ale dał radę :D

Czyli jednak nie jest źle :D

massacre
massacre: Co do syna mego, niepatriotycznie wspieram naukę hiszpańskiego. Po francusku trochę mówi tez, bo jego najbliższe koleżanki po francusku trajkoczą.

I bardzo dobrze, też jestem za. Im więcej języków opanuje, w większym czy mniejszym stopniu, tym lepiej :tak: ale w sumie to taki mój bełkot, to logiczne przecież. :D

massacre
massacre: Moj brat jest w liceum i ma swoją pokore, bo mówi, ze z angielskiego ma 5 a nie potrafi sam biletu kupić na metro Ale to juz temat rzeka polskiego nauczania.

O tym właśnie mówię. Ale "mam 5, umiem ang" :rotfl:

Ja przez całą edukację w podstawówce, gimnazjum i liceum miałam 6 na świadectwie, a ogólnie nigdy, nigdy nie dostałam na lekcjach żadnej oceny poniżej 5.

However/Nonetheless/Nevertheless (:rotfl:), rozpoczynając naukę na filologii angielskiej, czułam się jakby mnie rzucili na głęboką wodę. I owszem tak bylo, pierwszy semestr praktycznie przepłakałam i przepanikowałam... aż nagle... takie jakieś oswojenie, olśnienie, przestałam czuć różnicę kiedy mówili do mnie po polsku,a kiedy po angielsku, piękny moment w moim życiu :zakochany:
mmaryja
mmaryja
  17 Decembrie 2012

czy chanel ma jakiś kryjący podkład? chcę kupić koleżance na prezent, a nie mam siły na bieganie po drogeriach.
używam aqualumiere, ale do kryjącego mu daleko, a efekt zwala z nóg, dlatego też w grę wchodzi głównie chanel, choć innych nie wykluczam

Abaddon
Abaddon
  17 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurcze no, musze teraz wywalić 600 zł za telefon

Mogę Ci sprezentować przezajebiaszczą Nokie N73 :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Eee, powinno jej przejść :)

Nie! Niech zostanie tak jak jest :oops: Popuści trochę i kit wie kiedy bajzel ma zapewniony :zabawa:
Moim zdaniem dobrze na początku pokazać że nie pozwoli wejść sobie na głowę ale d83ddc47

Konto usunięte
Konto usunięte: tak jest na początku, potem się obejmuje inną taktyke

Chyba tak, nie znam się ;D
Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Nie! Niech zostanie tak jak jest Popuści trochę i kit wie kiedy bajzel ma zapewniony Moim zdaniem dobrze na początku pokazać że nie pozwoli wejść sobie na głowę ale

Moim zdaniem dobrze na początku pokazać że nie pozwoli wejść sobie na głowę ale
Nie, bo jak cś się mechanicznie powtarza, non stop, to potem traci to wartość.

Moim zdaniem, przez większość czasu moderator powinien być obserwatorem i ewentualnie wkroczyć nagle. A nie upominać po każdym poście.

Mówię ogólnie, nie biję tu do Styki, bo nie obserwuje jej działania, gdyż prędzej odnalazłabym się na motoryzacji niż kulinari ;)
Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012

fu, coś mi się popsuło z cytowaniem. fu.

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: Jesteś Żydówką?

nie :mrgreen:
Abaddon
Abaddon
  17 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moim zdaniem, przez większość czasu moderator powinien być obserwatorem i ewentualnie wkroczyć nagle. A nie upominać po każdym poście.

Też nie śledzę jej poczynań lecz nie wydaje mi się by ona tak reagowała :)
Piszemy o ogóle, nie o jednostce. W sumie źle jest nawet za często upominać, wjechać, zaebać banem, pozamiatane :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, bo jak cś się mechanicznie powtarza, non stop, to potem traci to wartość.

Te słowo 'mechanika', chodzi o możliwości techniczne czy schematyke powielań? ;>
Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Te słowo 'mechanika', chodzi o możliwości techniczne czy schematyke powielań? ;>

No systematyke powielań :crylol:

ej, ale źle powiedziałam? :woot:

Abaddon
Abaddon: wjechać, zaebać banem, pozamiatane

:zakochany:
Od xxxx czasu banuję tu tylko osoby reklamujące coś.
Abaddon
Abaddon
  17 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ej, ale źle powiedziałam?

Dobrze, ujmę to tak: nieporozumienie płci :D
Lepiej się dopytać niż na opak coś skumać :jezyk2:

Konto usunięte
Konto usunięte: d xxxx czasu banuję tu tylko osoby reklamujące coś.

Przytaknę, nawet mnie oszczędzasz gdy się zbyt rozpędzam w 'zdjątkach' :mrgreen:
Paulinessa
  17 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Przytaknę, nawet mnie oszczędzasz gdy się zbyt rozpędzam w 'zdjątkach'

Weeeeeee, nic złego nie robisz :rotfl:

Abaddon
Abaddon: Dobrze, ujmę to tak: nieporozumienie płci :D Lepiej się dopytać niż na opak coś skumać

Konflikt płci mówisz :D
Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012

btw. temat z outfitami, taki faaaajny temat nam zdechł. Kupiłam nowe łachy, trzeba robić zdjęcia :rotfl:

Abaddon
Abaddon
  17 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Weeeeeee, nic złego nie robisz

No właśnie nic, Pati nie zadowala mych gał już :/

Konto usunięte
Konto usunięte: Konflikt płci mówisz :D

Do niego daleko ( a co? ;> Jakieś zalążki ku temu są? :w00t: ), czasem bekowe jest rozumowanie tego samego, inaczej :D

Konto usunięte
Konto usunięte: taki faaaajny temat nam zdechł

..w raz z nim i ja, ratujta kobiety samca (nie) alfe :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam nowe łachy, trzeba robić zdjęcia

:czeka napalonyd83ddeac : Już mam śliniaczek założony ^^
Przezorny ubezpieczony :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: :czeka napalony : Już mam śliniaczek założony ^^ Przezorny ubezpieczony

:crylol:
kupiłam sobie spodnie, kurde nie nosiłam spodni już od nie wiem jak długiego czasu :rotfl: tzn. średnio z raz na miesiąc miałam na sobie :rotfl:

Abaddon
Abaddon: Do niego daleko ( a co? ;> Jakieś zalążki ku temu są? ), czasem bekowe jest rozumowanie tego samego, inaczej :D

Zgadzam się, fajne są te "pułapki językowe" :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Decembrie 2012

@Paulinessa
Źle napisałam, moj brat sam mówi ze nie umie biletu po angielsku kupić xD

@Maryjka
Vitalumiere jest mniej wodnisty i bardziej kryjący, ale nie wiem jak bardzo ma kryć?
Jak dla mnie jest mocny :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.