Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1724 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@Agoosia
Jesteś Żydówką?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Czyli jednak nie jest źle :D
I bardzo dobrze, też jestem za. Im więcej języków opanuje, w większym czy mniejszym stopniu, tym lepiej

O tym właśnie mówię. Ale "mam 5, umiem ang"

Ja przez całą edukację w podstawówce, gimnazjum i liceum miałam 6 na świadectwie, a ogólnie nigdy, nigdy nie dostałam na lekcjach żadnej oceny poniżej 5.
However/Nonetheless/Nevertheless (

czy chanel ma jakiś kryjący podkład? chcę kupić koleżance na prezent, a nie mam siły na bieganie po drogeriach.
używam aqualumiere, ale do kryjącego mu daleko, a efekt zwala z nóg, dlatego też w grę wchodzi głównie chanel, choć innych nie wykluczam
Mogę Ci sprezentować przezajebiaszczą Nokie N73

Nie! Niech zostanie tak jak jest

Moim zdaniem dobrze na początku pokazać że nie pozwoli wejść sobie na głowę ale

Chyba tak, nie znam się ;D
Moim zdaniem dobrze na początku pokazać że nie pozwoli wejść sobie na głowę ale
Nie, bo jak cś się mechanicznie powtarza, non stop, to potem traci to wartość.
Moim zdaniem, przez większość czasu moderator powinien być obserwatorem i ewentualnie wkroczyć nagle. A nie upominać po każdym poście.
Mówię ogólnie, nie biję tu do Styki, bo nie obserwuje jej działania, gdyż prędzej odnalazłabym się na motoryzacji niż kulinari ;)
Też nie śledzę jej poczynań lecz nie wydaje mi się by ona tak reagowała :)
Piszemy o ogóle, nie o jednostce. W sumie źle jest nawet za często upominać, wjechać, zaebać banem, pozamiatane

Te słowo 'mechanika', chodzi o możliwości techniczne czy schematyke powielań? ;>
Dobrze, ujmę to tak: nieporozumienie płci :D
Lepiej się dopytać niż na opak coś skumać

Przytaknę, nawet mnie oszczędzasz gdy się zbyt rozpędzam w 'zdjątkach'

Ratuj mnie na święta, chce prezenta

No właśnie nic, Pati nie zadowala mych gał już :/
Do niego daleko ( a co? ;> Jakieś zalążki ku temu są?

..w raz z nim i ja, ratujta kobiety samca (nie) alfe

:czeka napalony

Przezorny ubezpieczony

kupiłam sobie spodnie, kurde nie nosiłam spodni już od nie wiem jak długiego czasu

Zgadzam się, fajne są te "pułapki językowe" :D
@Paulinessa
Źle napisałam, moj brat sam mówi ze nie umie biletu po angielsku kupić xD
@Maryjka
Vitalumiere jest mniej wodnisty i bardziej kryjący, ale nie wiem jak bardzo ma kryć?
Jak dla mnie jest mocny :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail