malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  17 Decembrie 2012
styka51
styka51: Bayje:to ja moje pierwsze przedstawienie grałam w liceum w jasełkach i dostałam fuche - HERODA Ja tez w liceum i byłam narratorem

pomijam fakt, ze była scenka gdzie moi wysłannicy stali ze zniczami i coś tam gadali na moją cześć ''WITAJ KRÓLU' a mój kolega był tak zarżnięty i tak od Niego waliło wódką, że na backstagu nie mogłam opanowac śmiechu :hahaha:
Bayje
Bayje
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: @Bayje Nie było facetów czy jak?

byli faceci - ale nikt nie ma tyle mocy w głosie jak ja.
mirra20
mirra20
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre:

:****
Abaddon
Abaddon
  17 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet temat do nabijania niech ma swoje granice.!

Nie nerwuj się :meliska: xD d83cdf75

massacre
massacre: Ach tak, pejcz też mam, ale nie jest z prawdziwej skory. A i bicz z sierści wielbłada

Czy chociaż on jest powiedzmy, biały? Przypuszczając że reszta ubioru jest czarnego koloru.
Adidasowa
Adidasowa
  17 Decembrie 2012

Da się jakoś odnaleźć skradziony telefon?

Bayje
Bayje
  17 Decembrie 2012

zreszta jeszcze Wam coś napisze, 3 miesiące pózniej po jasłkach na dzien włosny robiliśmy parodie Tańca z Gwiazdami i ja wystąpiłam jako gość muzyczny Tokio Hotel - byłam Billem XDDDDDDDDD

Abaddon
Abaddon
  17 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Da się jakoś odnaleźć skradziony telefon?

Da się, np po IMEI ale wątpię by go szukano w ten sposób. Wykorzystuje się namierzanie takowe wobec "większych" przestępstw.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Decembrie 2012

@Mirra
A Ty co taka całuśna dzisiaj? :D xx

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

@Paulinessa

Dobry temat, dużo jest tych zapożyczeń w Polsce?
Bo u mnie to juz na zaawansowanym poziomie, polski zanika, za trudny sie momentami wydaje, zwłaszcza żeby coś wytłumaczyć :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: @Mirra A Ty co taka całuśna dzisiaj? :D xx

Bo wiesz... kurier mnie przywitał;)
massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

Ach, to Paulinessa daj lekcje moderowania temu żółtodziobowi Styce - ona wchodzi na kulinaria i momentalnie wszyscy wychodzą :crylol:

Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: Dobry temat, dużo jest tych zapożyczeń w Polsce?

Noo troche się znajdzie, w ogóle angielskich zapożyczeń jest dużo, coraz więcej. Częśc zanika, częśc się zmienia, ale sporo dochodzi - głównie wpływ internetu oczywiście i języka kolokwialnego :tak:

massacre
massacre: Bo u mnie to juz na zaawansowanym poziomie, polski zanika, za trudny sie momentami wydaje, zwłaszcza żeby coś wytłumaczyć

A tam, nie gadaj nawet :rotfl: w domu sobie chyba po polishu szprechacie ?:D
massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

@Abaddon
Oczywiście ze czarny. Białe mam dildo i strzykawke, ale to do innego przebrania :rotfl:

styka51
styka51
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: Fucha jak fucha, starsze dzieci z drugiej klasy maja poważniejsze role xD

W sensie Maryja i Józef? :D
Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: Ach, to Paulinessa daj lekcje moderowania temu żółtodziobowi Styce - ona wchodzi na kulinaria i momentalnie wszyscy wychodzą

Co !? :crylol:

Styka, mów co im robisz :rotfl:

btw. tam wgl ktoś pisze na tamtym forum? Bo ja raczej nie będę :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.