Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1722 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pomijam fakt, ze była scenka gdzie moi wysłannicy stali ze zniczami i coś tam gadali na moją cześć ''WITAJ KRÓLU' a mój kolega był tak zarżnięty i tak od Niego waliło wódką, że na backstagu nie mogłam opanowac śmiechu :hahaha:
zreszta jeszcze Wam coś napisze, 3 miesiące pózniej po jasłkach na dzien włosny robiliśmy parodie Tańca z Gwiazdami i ja wystąpiłam jako gość muzyczny Tokio Hotel - byłam Billem XDDDDDDDDD
@Mirra
A Ty co taka całuśna dzisiaj? :D xx
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Paulinessa
Dobry temat, dużo jest tych zapożyczeń w Polsce?
Bo u mnie to juz na zaawansowanym poziomie, polski zanika, za trudny sie momentami wydaje, zwłaszcza żeby coś wytłumaczyć
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ach, to Paulinessa daj lekcje moderowania temu żółtodziobowi Styce - ona wchodzi na kulinaria i momentalnie wszyscy wychodzą
Noo troche się znajdzie, w ogóle angielskich zapożyczeń jest dużo, coraz więcej. Częśc zanika, częśc się zmienia, ale sporo dochodzi - głównie wpływ internetu oczywiście i języka kolokwialnego

A tam, nie gadaj nawet

@Abaddon
Oczywiście ze czarny. Białe mam dildo i strzykawke, ale to do innego przebrania